07 September 2015

Senarai Peserta Giveaway Birthday mum & Sister | Tengkubutang

SENARAI PESERTA 


Sila Check url blog korang tersenarai ke tak, kalau tercicir.. sila pm teman di Tengkubutang Miaw SEGERAA!! dan kalau ternampak ada link dalam list tertulis double atau salah link, sila inform teman dibawah kotak komen entri ini.. 

Peserta diberi peluang semak penyertaan korang.. Semak Syarat samada telah korang penuhi atau belum.. Selepas itu teman akan buat pemilihan pemenang mengunakan Random.Org.. 

So.. sila check betul-betul link korang.. Sekiranya selepas Keputusan Pemenang diumumkan baru korang nak inform apa-apa.. masa tu dah terlambat yea.. keputusan adalah MUKTAMAD.. 

Opss.. lagi satu nak gitau.. jikalau pemilihan pemenang itu telah diumumkan, Sponsor akan diminta check samada syarat2 untuk menangi hadiah dari mereka telah pemenang tersebut penuhi atau tak, dan kalau belum.. (follow/like) terpulang kepada budi bicara sponsor apa mau citer.. 

heee.. so.. pastikan korang dah cukupkan syarat ye.. jom check senarai ni cepat.. sementara tunggu keputusan pemenang.. jom blogwalking kawan2.. 


Pstt : Agak kecewa dengan penyertaan yang sedikit.. Bukan susah hati sebab peserta sedikit tetapi susah hati sebab kesian kat sponsor yang dah sponsor barang banyak tapi follower atau Likers hanya bertambah saja.. 

Im sorry to All of u wahai para sponsor yang budiman.. tq sebab sudi support Giveaway ini.. InsyaAllah.. lain kali, teman cub hadkan ambil Sponsor yang ramai sangat.. risau jadi macam ni lagi.. Kesian kat korang yang sponsor.. 

Teman pun agak sibuk dengan bisnes sendiri.. tak boleh nak fokus sepenuhnya Giveaway ini.. Jadi.. untuk penghargaan buat para sponsor, teman akan buat satu entri untuk pamirkan link blog/instagram/twitter/dll korang di Entri kedua blog ini selama sebulan.. tQ semua.. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

16 ulasan:

  1. no 5 datang lapor diri..takpe tenku..opefully lps ni mendapat lbh byk sambutan lg :)

    BalasPadam
  2. sy no 54 ! hehee, hopee ade rezeki, amin ! tp mntk tgk komen sebelum ni, sis, sy x dpt trace ig sorg penganjur tu

    BalasPadam
  3. No 8 melaporkan diri kewujudannye... hihihi ;)

    BalasPadam
  4. no 6 dtg ya..hihi nnt kalau ana yg menang inform ya nk bersalin dh ni..takut terlepas hadiah hahaha

    BalasPadam
  5. No. 56 lapor diri. Hopefully lain kali, ramai lah yg join

    BalasPadam
  6. Hi ... Saya no.28 ... Done bw semua peserta ... Jemput singgah yer ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...walaupun last minute , tersenarai juga.Terima kasih tengku butang sebab invite.Kalau tak, mesti saya tak usaha join.apapun, terima kasih juga kepada pemenang lain.Akak peserta no. 52 .

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥