Nuff

29 Disember 2015

CASHOUT INCOME BIDVERTISER KALI KETIGA

 
Haiii.. Selamat Hari Selasa semua... hari ni nak share lagi dengan korang income yang teman dapat melalui Bidvertiser .. hehehehe.. Malam tadi buka email tengok dapat notis dari Paypal.. katanya pendapatan dari Bidvertiser tu dah masyukk.. hehehehe.. check punya check.. ada pertambahan dari bulan lepas.. wah.. teruja kot.. dah mula menampakkan hasil.. walaupun hasilnya tak seberapa.. lepas la jugak teman nak isi minyak keta yang sekarang tengah MURAH sangat kannn.. hahaha.. 

Ok lah.. Tujuan teman share entri ni sebab nak ngajak korang join Bidvertiser ni.. daftar FREE aje.. pastu caranya mudah je.. letak banner kat blog korang je.. tak perlu nak buat apa dah.. macam Nuffnang gak lebih kurang.. haaaa.. senang kan.. kalau korang berminat, boleh la klik kat tulisan Bidvertiser kaler biru ni atau banner kelip2 kat bawah ni.. walaupun income teman tak seberapa lagi berbanding blogger lain yang ratus2 dan ribu2 income dah dengan Bidvertiser namun dizaman kegawatan ni, masih lagi kah korang rasa jumlah RM72.76 ini sedikit?? Tepuk dada tanya selera.. buat tambah2 utnuk kos isi minyak keta.. apasalahnya kan.. JOM Daftar Bidvertiser !!!!
Opsss.. dah ter withdraw... heee.. teman withdraw dan masuk ke akaun Maybank teman.. simpan kat sana.. hehehehe..  saja taknak simpan kat Paypal.. takut duit hilang.. hahahah.. apekahhhh!!
Klik Banner atas ni untuk daftar dan start kumpul duit!! =)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New