MESTI BACA!!

30 November 2015

Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM".

Random  Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Seksanya nak buat entri pakai fon ni.. Asyik tersilap sajaaa.. Tapi sebab nak join contest sifu HH punya pasal, teman redah jugak laaaa.. Adoiyaiii.. Ni pun dah ter publish entri tergantung tadi.. Gasak lah.. Haha.. 

Ok lah, teman terasa nak join Giveaway sifu HH kali ni sebab sebelum ni asyik terlepas je kan.. Haaa.. Kali ni pasti tak terlepas.. Hehe.. 

Blog sifu HH ni terlalu banyak beri tips yang teman perlukan selama ini dalam menambah baikkan blog, tips jana duit dengan blog, pemberi semangat buat teman dan blogger2 lain untuk yakin dengan rezeki ber blog.. 

Tahniah buat sifu HH kerana blog telah mencapai 15 Juta Pageview.. Tahniah!!

Klik SINI untuk Join!!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



10 Plaza Tol Start Guna Kutipan Elektronik Bermula 13 Januari 2016

Senarai 10 Plaza Tol Menggunakan Kutipan Elektronik Bermula 13 Januari 2016 |
Laaa.. patutlah hari tu teman terkena marah dengan penjaga tol tu.. dia minta kad Touch N Go, teman dok perati jugak tang mana ada tulis Touch N Go, dan teman yakin teman dah masuk lorong yang betul.. Lorong paling hujung.. Lorong TUNAI kottt.. tapi boleh plak dimarahi penjaga Tol tu.. adoii.. manalah teman tau dah takde Lorong Tunai.. bukan selalu naik tol pun.. 

Ingatkan teman sorang je kena.. tengok-tengok yang lain pun sama.. patutlah lama benar pemandu-pemandu kat depan tu bayar tol.. rupanya kena bambu dulu dengan penjaga tol tu sebab takde Kad Touch N Go.. yang teman kena ni masa nak pi Seri kembangan rasanya.. lupa dah...

hemmm.. walaupun blur2.. dan relax je kena marah, still taktahu lagi yang rupa2 akan datang memang sistem kutipan tunai dah takde dah kat sesetngah tol rupanya.. adoi.. tapi awat dah mula dah? kata 13 Januari 2016 baru mula? hemm.. 

Malas nak fikir .. apa-apa pun.. teman dah standby kad Touch N Go.. heeee.. nanti teman share macam mana leh buat Kad Touch N Go ni.. tak pernah rancang pun nak buat.. ingat nak guna MyKad je topup Touch N Go.. tu pun kalau cip nya dah up to date untuk Touch N Go kannn.. heheheh.. jom baca info pasal ni.. teman copy dari Blog Sifu Hasrul Hassan .. 

Blogger yang popular tu.. Mulai 13 Januari 2016, 10 plaza tol sekitar Lembah Klang akan menggunakan sistem kutipan elektronik sepenuhnya. Jadi, buat rakan-rakan yang berada di Lembah Klang dan menggunakan plaza tol berkaitan, adalah dinasihatkan untuk segera mendapatkan kad Touch n Go atau Plusmiles agar tidak hadapi kesulitan kelak.

10 plaza tol yang terbabit adalah merupakan plaza tol dalam Lebuh Raya Kuala Lumpur-Putrajaya (MEX), Lebuhraya Pantai Baru (NPE), Grand Saga dan Lebuhraya Kemuning-Shah Alam (LKSA). Pengumumannya mengenai kutipan elektronik sepenuhnya di 10 plaza tol tersebut telah dibuat oleh Ketua Pengarah Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM), Datuk Ir. Ismail Md. Salleh.

Senarai 10 Plaza Tol Menggunakan Kutipan Elektronik Bermula 13 Januari 2016

Senarai 10 plaza tol tersebut adalah seperti berikut:

Plaza Tol Salak Selatan
Plaza Tol Putrajaya
Plaza Tol Seri Kembangan.
Plaza Tol PJS2
Plaza Tol PJS5
Plaza Tol Pantai Dalam
Plaza Tol Batu 9
Plaza Tol Batu 11
Plaza Tol Seri Muda
Plaza Tol Alam Impian

Semoga maklumat ini membolehkan anda semua membuat persediaan sepatutnya. Jangan sampai kena macam teman lakkkkkk.. adoiiiyaii..


Sumber Asal: Hasrul Hassan 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Tonton Online AJL 30/2016 (Live Streaming)


Senarai Lagu Masuk Final --> Klik Senarai Lagu Masuk Final AJL 30 / 2016 |

Anugerah Juara Lagu bakal bergema dengan memartabatkan penulis lirik, komposer dan penyanyi, sekali gus menobatkan mereka sebagai juara. AJL30 2016 yang akan berlangsung pada 24 Januari 2016 bertempat di Stadium Melawati Shah Alam dengan menampilkan 12 lagu yang akan berentap di pentas AJL30


Kepada semua yang tidak berpeluang menonton di kaca televisyen, jangan risau..  korang jugak boleh menonton melalui online atau internet. Selamat menonton secara live streaming pentas akhir AJL 30

Nak tonton Online? 
Klik Website Rasmi AJL 30 : SINI 



Atau 
Tonton melalui
(guna fb login)

Atau
Tonton Melalui
Saksikan Live Streaming / Tonton Online AJL 30 Tahun 2016 pada malam esok, Ahad 24 Januari 2015 Jam 9.00 malam bertempat di Stadium Melawati Shah Alam dengan menampilkan 12 lagu yang akan berentap di pentas AJL30, bersiaran secara langsung melalui TV3. 

Nak dengar kat Radio pun boleh... 
Dengar siaran langsung melalui radio rasmi AJL 30 iaitu 
HOT FM (klik)


Website Rasmi AJL 30 : SINI   | Fanpage : AJL 30 | Instagram : AJL 30 | Hot FM


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



27 November 2015

PROMOSI BUKU MURAH-MURAH!! HANYA PADA 20-27 NOVEMBER | CEPAT!!!


#YES2015 BERMULA
HARI INI.

👉 HADIAH MERCHANDISE UPIN IPIN PERCUMA
👉 SELAGI STOK MASIH ADA. SIAPA CEPAT DIA DAPAT
PILIH 👉 BELI 👉 TERIMA BUKU
Haaaa... camne? tergugat dak nengok iklan kat atas tuuu.. kalau malas baca yang kat bawah ni.. cepat2 klik banner yang kat atas ni.. sebelum sold out yeaaaa.. kepada yang rajin lak, jom tengok apa citer buku2 lain kat bawah ni.. jommmmmm... 
Huhuhu.. saja nak share kat sini link2 buku yang teman rasa tertarik nak membeli.. dan saja share dengan korang kot korang pun yang jenis suka membaca tu, terminat jugak nak belek2 buku2 yang tenagh ada sale sekarang ni.. pergh.. pastu kan.. kalau beli banyak.. dapat FREE satu buku hadiah dari Bookcafe tuuu.. haaa.. apa lagi.. jom la jenguk2 wwbsite bookcafe ni.. untung kalau beli time sale.. berbaloi2.. ye takkk? macam2 buku ada.. kloik je link bawah ni kalau korang nak cari something yang susah nak cari kat luar sana.. ok.. byeee.. 
  Karya Agung dari mereka2 yang berilmu dan berwibawa.. 
 Waqaf Al-Quran.. Moga dimurahkan lagi rezeki kita yea..
 Haa.. bagi sape2 yang nak buat goodie bag tu.. apa kata beli kat sini je Yasin ni.. Jimat!
 Klik sini untuk lihat buku2 yang tengah promosi giler2 babas
Surah Al-Waqiah ni bagus untuk diamalkan tiap2 malam.. moga murah rezeki..

TIP PEMBELIAN UNTUK DAPAT PENGHANTARAN PERCUMA

1. Pastikan jumlah pembelian adalah RM150 & ke atas.

2. Pastikan semua produk yang dibeli berada dalam Kategori A (Diskaun 40% & ke bawah)

3. Jangan campur produk Kategori A & Kategori B dalam satu order. Buat order berasingan.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



21 November 2015

PROMOSI BUKU-BUKU ONLINE DI BOOKCAFE.COM.MY !!!!


Lelong Buku Online di BookCafe.com.my |
Haii.. Assalammualaikum.. jap lagi teman nak gerak balik ke Taiping.. lepas subuh kami gerak lah.. doakan keselamatan kami kemana sahaja kami berada yea.. hope jalan tak jammed.. hope tak hujan.. hope sampai dengan selamat..  Apa-apa pun teringin gak nak update blog teman yang udah terabai ni.. hehehehe.. meh-meh teman nak share Jualan Online Buku-buku best di BookCafe yang tengah buat promosi ni.. jom Grab cepat! harga meruntun jiwa kotttt.. best2! Klik je dekat banner2 mana yang korang rasa berminat nak beli.. Selamat ber shopping yaaaa!!

Opss.. nak share gak antara buku2 yang menarik minat untuk dibeli.. hehehehe.. silakan cuci mata ye!
Keistimewaan Buku Ini:
- Dalil daripada Al-Quran, hadith, dan pendapat ulama.
- Bertemakan '1 hari 1 tip',
-disertakan 365 Tip Jom Amal lengkap sebagai bimbingan ibu bapa untuk setahun.
- Setiap topik dinyatakan kelebihan dan tujuan pelaksanaannya.
- Contoh cadangan aktiviti yang boleh dilakukan oleh ibu bapa bersama anak-anak.
Faham Bacaan Dalam Solatmu
Buku yang disusun oleh barisan panel penulis yang berautoriti dalam bidang agama ini adalah sebahagian daripada inisiatif bagi membantu orang Islam memahami bacaan dalam solat mereka.

Buku ini menyediakan panduan bergambar cara yang betul menunaikan solat, terjemahan lengkap dan secara per-kata bagi setiap ayat serta perkataan yang biasanya dibaca dalam solat.

Di penghujung setiap bab, latihan kefahaman disediakan bagi menguji dan meningkatkan daya ingatan serta hafalan pembaca.

Kalau kalian suka baca diari orang, mungkin kalian suka baca buku ini, walaupun orang yang suka baca diari orang lain belum tentu dia pasrah bila orang terbaca diari dia.

Segala kisah-kisah mistik, fatamorgana, dan epik ada dalam buku ini (ha???). Namun sudah pasti tidak mampu menandingi kisah realiti dan pemerhatian tajam penulisnya.

Buku kedua Puteh Press ini pasti akan membawa pembaca mengenali sosok Matluthfi dengan lebih dekat dan lebih intim (koh koh), dan yang paling penting mengenal diri kalian sendiri.

KLIK pada BANNER-BANNER 
di entri ini untuk ke website BookCafe.com.my

50% Buku Agama!! Rugi lepaskan Peluang ni! cepat beli!

wah... untuk yang suka memasak pun.. tengah promosi ni.. apa tunggu lagi??

Buku2 ilmiah seperti inilah yang kita cari2 .. jom shopping!

haaa.. bagi yang suka beli Kombo.. meh klik banner ni..

hehehe.. ini untuk ibubapa, tapai untuk persediaan jadi ibubapa pun boleh beli!
Ok lah.. itu aje.. Klik kalau nak membeli.. Selamat Membeli dan membaca.. Membaca Amalan Mulia.. Cewahh.. K.. nak solat jap.. bye2.. Assalammualaikumm.. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



20 November 2015

Surah Al-Waqiah | Kunci Memperoleh Kejayaan dan Limpahan Rezeki Dunia & Akhirat

Surah Al-Waqiah | Kunci Memperoleh Kejayaan dan Limpahan Rezeki Dunia  & Akhirat


Salam Jumaat buat semua.. disini teman nak share lagi satu buku yang amat sesuai ada untuk setiap rumah.. yea.. buku ini mengenai Surah yang patut kita amalkan setiap hari selepas solat Isyak.. Amalkan.. kalau boleh hafal.. hafal terus.. semoga ia menjadi amalan yang tak pernah ditinggalkan sampai bila2.. ada khasiat dan kelebihan membaca Surah Al-Waqiah ini.. silalah baca yea kelelbihan2nya dibawah ini..

Allah menepati janjinya apabila kita tidak mengingkarinya. Oleh itu, laksanakan pesanan nabi yang menganjurkan kita membaca surah al-Waqiahpada waktu malam. Sesungguhnya, surah itu mengandungi kelebihan yang dahsyat bagi memudahkan kita mencari rezeki.

Prakata
Bab 1: Pendahuluan
Kelebihan-kelebihan Surah di dalam Quran
Surah al-Fatihah
Surah al-Baqarah
Surah al-Kahfi
Surah Yasin
Surah ad-Dukhan
Surah al-Waqiah
Surah al-Waqiah Termasuk Surah Makkiyah
Asbabun Nuzul Surah al-Waqiah
Persoalan-persoalan

Bab 2: Maksud Surah al-Waqiah
Sekilas Berkenaan Kandungan Surah-surah
di dalam Quran
Al-Waqiah, Surah yang ke-56
Hubungan Surah al-Waqiah dan Surah al-Hadid
Menjelaskan Mengenai Kiamat
Pedihnya Neraka dan Nikmatnya Syurga
Keistimewaan Surah al-Waqiah

Bab 3: Membaca Surah al-Waqiah Menjauhkan Kefakiran
Beribadah dan Berusaha
Kekuatan Spiritual Memudahkan Rezeki
Membacanya Setiap Malam
Jumlah Bacaan
Istiqamah
Pasrah pada Tuhan

Bab 4: Menyingkap Keajaiban Ayat-ayat dalam Surah al-Waqiah
Simbolisme Tafsir dan Takwilnya
Kekuatan Batin dalam Surah al-Waqiah
Iktiraf dan Qanaah
Mengamalkan dengan Khusyuk
Menyingkap Diri
Terapi Logik Mengenai Keseimbangan dan Ketenangan

Bab 5: Pemahaman Batin Surah al-Waqiah
Mendekatkan Diri pada Allah
Bibir Berucap, Fikiran Mengingat
Reaksi Usaha
Keseimbangan Emosi dan Spiritual
Motivasi Diri dan Amalan Spiritual
Mempertahankan Keyakinan dengan Amalan Spiritual

Penutup
Bibliografi

Al-Waqiah, Surah yang ke-56
Di dalam Quran, surah al-Waqiah berada pada kedudukan ke-56 iaitu selepas surah ar-Rahman. Namun asbabun nuzul menjelaskan, surah al-Waqiah diturunkan selepas surah Taha. Ia dinamakan surah al-Waqiah yang bermaksud ‘hari kiamat’ kerana di dalamnya banyak memceritakan perihal kiamat.

Kandungan utama surah al-Waqiah adalah penjelasan berkenaan terjadinya hari kiamat, gambaran syurga dan neraka, serta perihal orang yang banyak melakukan kezaliman dan keingkaran. Tidak ketinggalan juga ia mengandungi maklumat mengenai orang yang beriman. Dalam penjelasannya yang lebih terperinci, ia menerangkan manusia terbahagi kepada tiga golongan pada hari akhirat iaitu:
Golongan yang segera melakukan kebaikan.
Golongan kanan iaitu orang yang beriman.
Golongan kiri iaitu orang yang mengingkari Tuhan.

Surah al-Waqiah menjelaskan, golongan orang yang segera melakukan kebaikan adalah golongan para nabi yang selalu bersegera mengamalkan ibadah kepada Allah dengan penuh tawaduk. 
Golongan kanan pula adalah orang yang soleh iaitu mereka yang bertindak sesuai dengan tuntutan Quran. Ahli tafsir Quran menggambarkan golongan kanan sebagai ashabul yamin atau ashabul mujahadah iaitu orang yang berjihad, orang yang mahu berjuang dan sabar dalam menanggung penderitaan.

Golongan kanan memperoleh kemenangan walaupun mereka ditimpa pelbagai ujian dan kegelisahan. Mereka menyedari kehidupan ini adalah ujian dan ia penuh dengan penderitaan. Kelak, mereka pasti mendapat balasan kebaikan daripada Allah. Mereka melalui semua ujian dengan penuh kerelaan dan keikhlasan seperti Nabi Muhammad yang sering menerima ujian, namun beliau tetap ikhlas dan sabar.

Golongan kiri adalah orang yang mendustakan ayat-ayat Quran. Dengan demikian, mereka adalah orang yang sesat. Mereka mengingkari kebenaran yang datang daripada Allah dan mendustakan agama tauhid. Mereka termasuk dalam golongan orang yang sesat. Mereka mengingkari apa yang sebenarnya dipandang benar oleh hatinya hingga segala kebaikan terasa seperti duri yang menyeksa diri. Inilah manusia sesat yang mendapat balasan neraka pada hari kiamat kelak.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



OMG! GADIS BERHANTU

Haaa.. kalau anak remaja yang suka buku2 macam ni, bolehlah belikan untuk diorang kan.. hehehe.. kita pun suka gak baca novel2 pendek macam ni.. i mean.. tak tebal macam Novel2 lain.. mahu sebulan dua bulan baru habis baca.. itupun belum tentu.. kih3.. Oh Ya... nak gitau.. sekarang bookcafe tengah buat offer giler2 untuk jualan akhir tahun.. kalau korang nak untung membeli dan membaca dengan berbaloi2.. elok2 la cepat2 klik banner bawah ni.. tempoh belian 20-27 November ini aje tau.. jangan lambat2 yea.. ehehehehe.. K bye.. 

SINOPSIS

Hantu? Itu makhluk yang mahu didampingi. Rumah usang? Itu destinasi yang disukai. Ini kisah tentang Siti Anum, budak yang sangat obsess terhadap kisah-kisah seram, alam ghaib dan mistik. Dia sememangnya kera sumbang, tiada kawan dek kerana minatnya yang menakutkan.

Apabila berpindah ke sekolah Sri Bangsar, neneknya iaitu Mak Esah bimbang sekiranya gadis itu tidak dapat menyesuaikan diri. Tidak mahu cucu kesayangan tambah terasing lagi, diaturkan pertemuan bersama anak rakan. Gadis bernama Zuliana diminta jadi teman paksa mesra dengan Siti Anum yang pelik orangnya.

Pada masa yang sama, kecoh di sekitar taman perumahan Sri Bangsar bahawa kawasan itu diganggu oleh hantu-hantu yang berkeliaran. Siti Anum yang sememangnya merupakan peminat sejati hantu menjadi teruja mahu menjejak makhluk itu. Siti Anum mengajak Zuliana agar menyertai misi gila yang menyeramkan bulu roma. Benarkah ada hantu yang menganggu kedamaian Bangsar? Berjayakah Siti Anum menjejak hantu berkenaan? Apakah yang bakal menimpa Zuliana yang penakut apabila benar-benar bertentang mata dengan pocong dan pontianak? Semuanya terjawab dalam OMG! Budak Berhantu!

Klik Banner diatas 
Untuk Cuci Mata Tengok Promosi Akhir Tahun 
Yang Giler2 Murah dan Amat Berbaloi!

BOOKCAFE =

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page