Nuff

19 Januari 2016

CPUV NUFFNANG YANG MASYUKKK...

CPUV NUFFNANG YANG MASYUKKK... |
Alhamdulillah.. Masih ada yang On Going..  baru je Cashout minggu lepas.. setakat ni dah ada RM 22.78 agak slow gak kali ni.. tapi takpelah.. bukan terdesak nak guna duit pun buat masa ni kan.. kumpul jelah.. cuma jangan Nuffnang nak suspended time teman cashout banyak udah le.. haha.. tengok ada orang terkena macam tu.. tak mau la kan.. kalau cashout sikit tak kena punn.. kalau cash out banyak mesti kadang-kadang terkena dan membuatkan proses cash out jadi lambat .. kena tunggu lama sikit untuk terima cek nya.. 

Setakat ini.. teman perhatikan income Nuffnang teman datangnya hasil dari CPUV (Cost Per Unique Visit) Campaigns.. iaitu hasil dari pelawat-pelawat yang singgah blog tengkubutang.blogspot.my ni.. dan bukanlah dari jumlah CPC (Cost Per Clik) yang mengharapkan orang baik hati klik iklan Nuffnang kita yang terpamer di blog kita ni ha.. 

Huu.. lega la macam tu.. kalau tak.. mana lah nak mengharapkan orang klik iklan kita kan.. bukan semuanya tenet laju..hehehe.. Oh Ya.. yang CTR Bonus tu teman idak le paham.. ada sape-sape leh terangkan tak bagi pihak Nuffnang
Total Uniques Visit Last month ---> 18952  | Total Views Last Month ---> 25395
Masih belum mencapai target yang teman mahukan.... yea.. blog masih lemah dan perlu di update lagi.. teman memang mengharapkan something untuk blog tahun 2016 ni.. yea.. kalaulah teman dapat capaiu target tu.. memang teman berasa happy sangat-sangat.. maybe time tu dah ada domain sendiri la kot.. sayang blog ni macam sayang 4 kesayangan kat umah ni dan kesayangan2 di kampung teman.. mak, abah dan adik beradik yang lain.. dan tak lupa .. keluarga mertua juga (mesti) ... 
Total Uniques Visit Last Week --> 4444 | Total View Last Week ---> 6011

Masih jauh lagi perjalanan untuk capai target teman tu.. moga tahun 2016 ni mendatangkan sejarah untuk capai target itu.. dah Capai target nanti, baru tukar sasaran! Semoga dipermudahkan.. InsyaAllah.. 


Screenshoot pagi ni (9.22am) Alhamdulillah.. Google masih menjadi Referrers paling atas sekali.. dahulu ada satu blog yang menjadi refferers blog tengkubutang ni.. dan blog itu antara penyumbang traffic tinggi ke blog ini namun sejak akhir-akhir ni dah tiada dah dalam list ni.. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

11 ulasan:

  1. Tahniahhh kak butang.. Perghhhh masyukkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq ena.. tapi lum capai target yang kak tb nak.. =(

      Padam
  2. wow...bila la saya nak merasa sume tu

    BalasPadam
  3. WAaaa....bila ntah zalora nk bg free lg ni...huhu
    Cntik blouse tu
    :)

    BalasPadam
  4. Salam singgah. Wow, banyaknya CPUV. Tahniah ya :)

    BalasPadam
  5. Semua yang komen diatas telah teman blogwalking kembali.. terima kasih sudi singgah n komen blog teman..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2