Nuff

23 Februari 2016

BUKU JUALAN PENGHABISAN BOOKCAFE | TIADA LAGI BUKU MURAH SELEPAS INI!!

Hai.. korang semua suka baca buku tak? haaa.. bagi yang suka baca buku tu.. nak bagi tahu ni.. Bookcafe tengah buat sale sekarang ni.. Jualan penghabisan tau!! dan lepas ni dah takde promosi macam sebelum-sebelum ni dah.. bermula 1 Mac memang harga akan kembali ke asal.. kalau ada promosi pun tak tahu la bila diorang akan buat..Diskaun tetap ada tetapi tak lah sampai 50% , 60% atau 70% macam sebelum ni.. haaa.. 

So.. baik korang membeli belah sekarangs ebelum harga mencanak naik semula.. ececeh.. macam saham pulak yea.. kih3.. Apa-apa pun.. kalau nak membeli.. KLIK SINI atau Klik aje pada Link-Link yang teman dah letakkan kat setiap gambar tu yea.. Ilmu itu penerang segela kemusykilan dan ilmu itu boleh digunakan sampai bila-bila.. maka.. teruskan minat membaca sampai bila-bila yea! K bye!
Nampak ni.. Tiada Lagi Diskaun Selepas ini.. baik cepat2 grab buku yang korang nak beli tu! 
KLIK SINI untuk tinjau-tinjau buku-buku best .
Jom beli cepat!! selepas ni dah takde Harga Murah camni!! KLIK SINI untuk membeli..!
Berminat/Berniat dengan Wakaf Buku Bahtera Penyelamat ? 


Oh lupa nak citer.. Bermula 18hb febuari 2016, istimewa untuk customer yang biasa membeli dengan bookcafe dan dah berdaftar dengan Bookcafe, ada something special buat korang..

Kalau korang berbelanja RM100 keatas dalam satu resit dalam tahun 2016 di Bookcafe, korang akan menerima KEAHLIAN MEMBERSHIP BOOKCAFE 2016 secara PERCUMA. dan sepanjang tempoh ini korang akan menikmati Diskaun 10% untuk semua produk di Bookcafe.

Tawaran ini sah Hanya di Kedai Buku Online Bookcafe . So.. apalagi.. jom beli belah banyak2 smeua buku-buku di Bookcafe.my ni..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2