Nuff

26 Mac 2016

HOT KOOL JAM DI SETIA CITY PARK, SETIA ALAM

Hot Kool Jam di Setia City Park, 
Setia Alam |

GABUNGAN MANTAP HOTFM & KOOLFM

Apabila 2 radio bergabung untuk sebuah konsert paling epik dengan kolaborasi lebih 20 artis lama & baharu! Nantikan Konsert HOT KOOL JAM! Hari ini Sabtu (26 Mac 2016) bermula jam 4 petang di Setia City Park.. 

 Barisan Penyampai Radio Hot FM 
Barisan Penyampai Radio koolfm

Eh eh.. Ada block besar Hot Kool, depa kata kalau mai sana, jangan lupa amik gambo kat block beso tu dan upload gambo kat fb atau twitter korang.. Jangan lupa letak hashtag #hotkooljam..

Haaa.. Kalau korang yang dok dekat Setia Alam tu jangan lupa pi.. Ada macam-macam aktiviti tau kat sana.. Retis retis pun ramai buat persembahan nanti.. Kot la korang memang nak release tension atau bosan dok umah je..  boleh la jalan-jalan cuci mata, hehehe.. 
Nah.. Ini pelan jalan untuk memudahkan korang ke sana.. Siap ada detail parking lagi.. 

Atas ni senarai Artis-Artis yang sama-sama menjayakan HotKoolJam ni.. Alamak.. Akim & Majistret pun hado!! Hehehehe..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2