Nuff

21 April 2016

PEMENANG SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST TENGKUBUTANG.COM 2016


PEMENANG SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST TENGKUBUTANG.COM 2016

Berikut adalah senarai peserta yang terpilih untuk berada didalam bloglist tengkubutang.com bagi tahun 2016 ... InsyaAllah.. Check senarai peserta yang join, klik sini--> SENARAI PESERTA

Jom kita tengok siapa yang terpilih untuk berada di bloglist tengkubutang.com.. 



























www.zazaiman.com
(entri lama dah tidak link sebab Zaza dah tukar domain)

Tahniah buat Perserta yang tersenarai dan Terima kasih juga buat peserta yang sudi join segmen ini .. Next time ada rezeki teman buat Giveaway lain pulak.. harap sudi join yea.. InsyaAllah.. Blog tengkubutang sedang menunggu hari Istimewa untuk mencapai 3 Juta Pageview .. Kalau dah capai target tu, InsyaAllah.. Teman akan buat satu Giveaway Khas sempena hari istimewa tersebut.. 

5 Pemenang Bertuah
Seperti yang teman telah umumkan sebelum ni, Seramai 5 orang Blogger yang terpilih dari 15 orang senarai diatas akan teman hadiahkan Keychain Cute .. So, jom kita tengok siapa yang bertuah tu.. Tahniah yea.. 

20

1

11

9

7


Tahniah buat semua.. buat yang terpilih.. Sila pm Facebook Tengkubutang Miaw bagi detail pengeposan hadiah.. Bagi Nama, Alamat, No. Tel  dan link Url Penyertaan korang.. terima kasih.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

8 ulasan:

  1. Alhamdulillah. Terima kasih atas pemilihan ini dah tahniah juga kepada peserta yang lain serta penganjur juga. :*

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah .... Saya dah pm details ... Terima kasih ... Tahniah semua ...

    BalasPadam
  3. yeayy alhamdulillah tersenarai dlm bloglist tengku butang

    tahniah jugak pada semua :)

    BalasPadam
  4. yeee.. tersenari walaupun xdpt keychain

    BalasPadam
  5. Yeayyy...alhamdulillah..tersenarai kat bloglist kakak....akakl..thankss....hihii

    BalasPadam
  6. Okey la dh tersenarai pun cukup baguihh...kalau no 10 kan cantek...gudluck yg terpilih

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New