adseng

Nuff

26 Jun 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Amboi.. dia datang lagiii.. haha.. apa yang datang? Promosi sempena Raya lah kome weh.. Seperti tahun-tahun yang sebelum ni.. Nile.com.my pasti akan buat sale di website nya.. Haaa.. kali ni ia datang lagi! Sale Jualan Raya Meletop namanya!! Haaa.. bagi sesiapa yang selalu shopping dekat Nile.com.my ni, boleh la serbu website ni laju-laju yea.. sebab setiap barangannya ada tempoh promosi nya.. jangan lambat-lambat.. barang tengah sale, dah tentu orang dok rebut-rebut ye tak? jangan terlepas peluang lak.. hehehehe.. 

Eh.. Lupa nak bagi tahu.. sepanjang Jualan Raya Meletop ni, segala belian minimum RM48 atau lebih, korang akan dapat FREE Delivery tau.. mean korang tak dikenakan caj penghantaran! So! apa lagi.. cepatlah ke website nile.com.my sekarang! 

Teman pun sedang meneliti barang apa yang hendak di grab kali ni, sebelum ni teman pernah membeli barang di Nile.com.my ni.. bukan sekali dua dan bukan satu dua barang je tau.. lebih.. sebab sekali beli berpuas hati dengan barangannya, nak pulak servis penghantaran Nile.com.my sangat-sangat efisyen dan cepat! So, tidak mustahil lah teman masih setia nak shopping di Nile.com.my ni kan.. hehehehe.. 

Ok lah.. meh tengok 5 barangan yang teman rasa nak beli di website Nile.com.my ni nanti.. 


JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



JLM2016 Sales price: RM14.50
Date: 28/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Haa.. ini ada berita baik untuk para Blogger semua!! www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 tau ! Rugi kalau korang tau join! Caranya mudah aje.. nak tahu lebih lanjut, silalah ke Blog budak comel Lyssa Faizureen yea! Good Luck!

Haaa.. kalau join.. untunglah kot ada rezeki menang ke siapa tau.. dibawah ni senarai wang tunai yang akan diberikan untuk 6 orang pemenang bertuah.. hope teman salah seorang.. (Aaamiinn) haha..

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Oh ya tak lupa juga nak ucapkan.. thanks buat Lyssa Faizureen yang comel loteh sebab melalui blog Lyssa la teman join contest Nile.com.my ni setiap kali.. walaupun tak pernah menang sekalipun.. hahaha.. tapi harus jangan mengalah!!.. cuba sampai dapat.. hehehe..

Korang boleh check result >> DI SINI << . 

Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

8 ulasan:

  1. All the best kak!!! Ena doakan akk berjaya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. thnax ena.. nak amik berkat dari ena.. ena kan pernah menang 2 kali kannn.. heee

      Padam
  2. Semoga hasrat tercapai... selamat maju jaya :D

    BalasPadam
  3. Goodluck tengku! Ain pun join :D

    BalasPadam
  4. Gudluck kak.. moga ada rezeki kita bersama.. :)

    Amen..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    BalasPadam
  5. ayoooo murah giles...
    all the best

    BalasPadam
  6. Salam Ramadhan!

    All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile