26 Februari 2016

Resepi Ayam Masak Kicap Mudah, Pedas dan Sedap


Resepi Ayam Masak Kicap 
Mudah, Pedas dan Sedap |

Bahan bahan:
Ayam - lumur garam kunyit dan goreng
1 biji ubi kentang - hiris nipis dan goreng
1 labu bawang besar - hiris bulat
1 biji cili hidup merah/benggala - hiris
1 sudu besar cili kisar - ikut pedas disukai
Daun sadri/daun bawang - hiris
Susu pekat manis (teman tak letak pun)
Lada hitam - tumbuk kasar
Rempah penumis: Kayu manis, bunga lawang, buah pelaga

Bahan sos:
Kicap pekat
Kicap manis
Sos tomato
Sos tiram

Bahan bahan kisar:
1/2 labu bawang besar
5 ulas bawang merah
2 ulas bawang putih
1/2 inci halia

Cara-cara :
Panaskan minyak dan tumis rempah penumis bersama bahan-bahan kisar hingga wangi. Kemudian masukkan cili kisar dan tumis sehingga cili garing dan masak.

Masukkan kicap pekat, kicap manis, sos tomato dan sos tiram. Kacau hingga sebati. Masukkan air.

Setelah mendidih,  masukkan susu pekat, serbuk lada hitam, bawang besar dan cili hidup. Akhir sekali masukkan ayam bersama ubi kentang yang digoreng. Gaul-gaulkan seketika sebelum ditutup api. 

Sebelum dihidangkan, taburkan sedikit hirisan daun sadri atau daun bawang.

Resepi dari: 

AZIE'S KITCHEN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



25 Februari 2016

KALAU KORANG JADI BOS, PEKERJA MANA LAYAK DAPAT ANUGERAH?




KALAU KORANG JADI BOS, PEKERJA MANA LAYAK DAPAT ANUGERAH?

A. Punch Card mesti ada Merah sekali atau 2 kali, Kedatangan mesti ada EL sekali, seorang Pendiam tetapi bila diberi job.. Dia selesaikan dengan Superb Excellent.. Sampaikan orang lain pun tak boleh buat macam apa yang dia buat.

B. Punch Card ada merah, kedatangan tak full, banyak bercakap, pandai bodek bos, suka kipas bos tapi kerja dia tak semegah mana punn..

D. Punch Card Full takde merah, kedatangan full, Ketua Kumpulan.. dipuji bos tapi sebenarnya kerja berkumpulan tu orang lain yang banyak sumbang idea dan tenaga.. Dia? Tahu mengarah je..

C. Punch Card full takde merah, kedatangan full,banyak mulut diluar, tapi bila ada job tuju kat orang lain..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



RESEPI AISKRIM SUMI MUDAH DAN SEDAP!!

RESEPI AISKRIM SUMI MUDAH DAN SEDAP!! |
Mak aaaaiii... terliur teman nengok nya tauuuu.. adoii.. boleh buat ni.. heeeee.. kena cari Susu Sejat dengan Sumi la ni.. dah boleh buat Puding then letak Sumi ni.. wahhhh.. geramm teman nengok nya kome wehhhh.. Nak buat pun tak susah mana... hoho.. Plastik Ais krim tu pun ado.. hehehehehe.. nak buat laaa.. huhuhu.. Resepinya?? tengok kat bawah ni.. teman dah copy dan paste je gambo ni.. 

RESEPI AISKRIM SUMI

BAHAN-BAHAN 
1 Tin Susu Pekat
1 Tin Susu Cair
1 Botol Air Mineral Besar 1.5L
Secubit Garam
Sumi 2/3 Paket

CARA-CARA
Campur 2 susu dengan 1 tin air dan garam .
Masak air sampai garam hancur 
Masukkan baki 3 air tin 
Kacau rata 
Sumi dipotong 2 masukkan dalam plastik ais krim 
lepas tu tuang adunan tadi dalam plastik ais krim . 
Siapppp.. Sejuk bekukan selama 24jam dah boleh ngap!

Hemm.. Actually teman rasa macam nak guna je Agar-Agar Puding yang dah sedia ada beli hari tu.. heee.. nanti teman share kat sini jugak yea.. InsyaAllah.. takleh janji.. bz.. hahaha.. Alasan!

Gambar :
from Google/Facebook
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



CEK NUFFNANG | CASHOUT KALI KE 6

CEK NUFFNANG | CASHOUT KALI KE 6 
Yeke yang ke 6.. entah.. lupa dah.. hahaha.. ni bulan Disember punya Cek, baru sampai Jumaat lepas.. sampai hari ni tak cashout2 lagi.. asyuik tertinggal cek kat rumah.. lupa nak masuk bank.. nantilah.. tengok jap lagi ke.. esok ke.. lusa ke.. malasnya nak gi bank.. hahaha.. K bye..

Note : jangan tanya nape jumlah nya begitu.. hahahahaha.. teman punya koje la tu.. lum banyak dah request Cash Out.. kah kah kah .. K byeee


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



FACEBOOK OH FACEBOOK


Facebook Oh Facebook | 

Alahai.. Teman baru perasan,sekarang ni, dekat senarai friend kita dah ada terpapar jumlah post terkini rakan kita.. Kalau 10 yang diorang post kat wall diorang maka, ada 10 post lah yang terpapar kat situ macam gambar diatas ni.. Heee.. Itu je nak cakap.. Kikiki.. K byeee.. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



24 Februari 2016

Lirik Lagu dan Video Mulut Tempayan | Hani & Zue



Lirik Lagu Mulut Tempayan - Hani & Zue |

Korus 1 (2x)
Pergi datang buat cerita
Bawa mulut sana sini engkau memang mulut tempayan
Kata beringat
Tapi asyik mengumpat
Pergi bawa bertaubat
Takut nanti terlambat

Verse 1
Salam, hi!
Hani dan Zue nama diberi
Suka menyanyi semua lagu kami nak harmoni
We’re sometimes too happy
Dalam dunia sendiri
That it annoys orang sekeliling easily
Bukan tak kisah tapi y.o.l.o lah
Esok belum tiba says Nastia and Lily Fizi
So hari ini kita enjoy
Ikut cara puteri

Verse 2
Sebarkan fitnah like wildfire tanpa usul periksa
Dia bercerita mengadil orang kalah referee
Menghina orang macam dia suci
Sabit kesalahan sesuka hati
Apa kau ingat kau sebenarnya Tuhan?
Oh please (oh please!)
Too much hate now
I can’t tolerate
Where’s the love now?
I’m not feeling it
Widen your brain now
Sesak it’s too sempit
Say!

Verse 3
Kalau diberi peluang
Aku nak kau cari jalan pulang
Takut jauh-jauh tersesat
Nanti semuanya dah terlambat

Korus 2 (2x)
Pergi datang buat cerita
Bawa mulut sana sini engkau memang mulut tempayan
Kata beringat
Tapi asyik mengumpat
Pergi bawa bertaubat
Takut nanti terlambat

Bridge
Biar, biar, biar
Kau terus tertunggu
Semua perhatian
Tulus ikhlas dariku
Live life to the fullest
We don’t live to please them haters
Live life to the fullest
We don’t live to please them haters

Solo

Korus 3 (1x)
Pergi datang buat cerita
Bawa mulut sana sini engkau memang mulut tempayan
Kata beringat
Tapi asyik mengumpat
Pergi bawa bertaubat
Takut nanti terlambat

Outro
Susun sepuluh jari
Dari hujung rambut, hingga hujung kaki
Maafkan sajak bermelodi ini
Andai terasa, seperti dituju ke diri
Uh!

Korus 4 (1x)
Pergi datang buat cerita
Bawa mulut sana sini engkau memang mulut tempayan
Kata beringat
Tapi asyik mengumpat
Pergi bawa bertaubat
Takut nanti terlambat


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Ubat Cacing Untuk Nyiau2

Hai.. kelmarin (Isnin) Kucing teman yang bernama Nyiau2 tu tak sihat. Badan Nyiau2 panas.. dan Nyiau2 tak selera sangat nak makan macam selalu tu.. Tapi still mau makan kau dia tercium bau Nugget Ikan atau Ayam Goreng.. cuma yang makanan kucing jenis Pallet dan wetfood tu je dia tak berapa nak makan.. makan sikit je.. Air pun minum sikit je.. 

Badan macam lemah je bila berjalan.. tak aktif macam selalu.. berlari-lari kejar ekor Oyen dan Butang.. Asyik duduk diam je.. pastu asik duduk bawah katil.. teman biarkan aje sebab teman tahu rumah teman ni tak berapa nak sejuk time siang.. tambah pulak cuaca tengah panas sekarang kan... Ada terbaca kat satu blog tu.. kalau kucing tu nak duduk mana time dia tak sihat, biarkan sebab dia je tahu keadaan suhu badan dia macam mana.. kalau dia rasa panas.. dia akan cari tempat yang sejuk macam bawah katil tu.. kalau dia sejuk.. dia akan cari tempat yang ada haba panas macam tepi peti sejuk ke.. tepi laptop ke.. So.. teman ikut cara itu.. 

Tapi masa malam Isnin tu teman tetap juga cuba cara lain untuk turunkan panas nyiau2.. teman ambil tuala basah.. teman balut badan nyiau2 dengan tuala basah.. termasuk kepala sekali.. bagi nyiau2 rasa nyaman dan sejuk.. dan teman bagi bulu nyiau2 basah sikit.. sebab ada juga terbaca artikel yang kalau basahkan bulu kucing tu pun membantu buang dalam panas badan kucing tu.. dan lepas teman buat macam tu.. sekejap je bulu nyiau2 kering.. dari situ dah nampak memang cara tu boleh serap panas dalam badan nyiau2 tu sikit.. dan Panas nyiau2 memang berkurang.. cuma kena kerap buat.. sampai badan nyiau2 betul-betul dah tak panas sangat.. 

Teman biarkan dia tidur bawah katil malam tu.. Tetapi masa teman nak tidur.. teman berdoa semoga esoknya teman bangun, teman nak lihat nyiau2 masih ada dan sihat.. Apabila bangun pagi tu.. teman rasa berdebar.. rasa takut akan jadi macam apa yang jadi pada Adik bulan lepas.. dimana bila bangun je terus tengok adik.. dan terkejut adik dah tiada.. dah keras.. tak sempat bawak pergi klinik..

Tapi mujur bila bangun tu, teman pergi ke dapur.. nyiau2 mengiau mintak makan.. Subhanallah.. gembira sangat hati teman.. syukur Alhamdulillah.... Rasa badan Nyiau2 pun dah tak panas macam malam tadi, tapi teman tetap letak tuala basah dekat badan nyiau2.. biar dia betul2 dah kebah demamnya.. pagi tu pergi Klinik Haiwan Muezza, minta ubat demam.. 
22.2.2016 (Isnin) Ubat demam untuk #nyiau2
Beli kat klinik veterinar Muezza Setapak, klinik yang sama #butang dirawat dengan kasih sayang oleh doktor dan staff nya.. Tapi doktor pesan sebelum bagi makan, cek suhu badan kucing tu dulu.. Sapu gel pada termometer, dah masukkan ke lubang punggung meow dan sengetkan sedikit bagi termometer kena bahagian dinding bontot meow tu... Dan check klu suhu lebih 38 keatas tu memang demam la.. maksudnya.. Boleh bagi ubat demam.. Kalau kurang dari 38 tak perlu.. RM10.50 untuk 3 biji.. Sehati sebiji.. Kalau demam tak sembuh, kena bawak pi klinik segera.. 

NOTE: TAK BAGI #nyiau2 MAKAN PUN SEBAB BALIK RUMAH TENGOK BADAN #nyiau2 DAH TAK PANAS
23.2 2016 (Selasa) beli ubat cacing lak sebab Nyiau2 belum makan Ubat Cacing lagi..

Hemmm.. Ubat Cacing.. ZANTEL CAT RM10 SEBIJI.. ada tertulis CHANELLE kat situ.. Taktau apa bendanya. Brand dia ke apa.. Staff Klinik Muezza kata untuk #nyiau2 kena bagi 1/4 dari sebiji tablet tu sahaja.. Bagi setiap 3 bulan.. Kalau saiz kucen beso Butang, kena bagi 1/2 biji..

Ini rupa tablet yang dah siap potong untuk diberi kepada Nyiau2.. susah benor sebab still nampak beso walau 1/4 pun.. so, teman belah dua ubat tu.. bagi sikit2.. nyiau memang kena redha la makan walau tak suka kan.. paksa gak.. tapi lembut sangat nyiau2 ni.. takut nak buka rahang mulut dia.. 
 
Alhamdulillah.. Nyiau2 dah semakin sihat.. harap Nyiau2 jangan sakit-sakit.. dah semakin sayang dekat nyiau2 ni.. moga nyiau2 aktif macam dulu.. main ekor Oyen n Butang yea! hehehe..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



DOA KITA SAMA WAHAI DATO SITI NURHALIZA | TENGKUBUTANG

Terbaca Doa Dato Siti Nurhaliza.. dan hati seakan-akan merasai apa yang Dato Siti rasakan ketika ini.. Antara Dugaan yang Allah titipkan buat kami.. Sama Rasa, Sama Menanti, Sama Berusaha, Sama Keinginan, Sama hasrat ingin bergelar seorang Ibu.. Sesungguhnya penantian itu suatu penyiksaan.. Namun kami pasrah dan tetap Tawakal & berlapang dada.. kerana kami tahu Allah know whats best.. Bersabarlah Dato Siti, bersabarlah Tengkubutang .. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



23 Februari 2016

Pakej Bestari Read Easy Untuk Mahirkan Anak Anda!

Pakej Bestari Read Easy Untuk Mahirkan Anak Anda! |
Bagi korang yang mempunyai anak-anak yang dalam proses belajar membaca dan menulis.. sesuai sangat beli pakej ni.. sebab ada macam-macam dalamnya.. dengan buku-buku yang berwarna ini pasti dapat menarik minat anak-anak membacanya... Harga pun OK bagi teman.. RM95 saja.. 

Penulis: Nik Eliani Nik Nawi & Othman Ahamad

Kandungan Pakej:
Set ReadEasy, ReadEasy Activity Book 1 & 2, Cory Cat Song, ReadEasy Intermediate Level dan Poster ReadEasy Phonics Song

Mengenai Produk
Mengandungi set lengkap untuk permulaan kanak-kanak membaca beserta buku latihan, permainan dan alat bantu belajar.

Kalau berminat nak membeli untuk Anak-Anak Korang, meh klik link kat bawah ni yea..

Pakej Bestari Read Easy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



BUKU JUALAN PENGHABISAN BOOKCAFE | TIADA LAGI BUKU MURAH SELEPAS INI!!

Hai.. korang semua suka baca buku tak? haaa.. bagi yang suka baca buku tu.. nak bagi tahu ni.. Bookcafe tengah buat sale sekarang ni.. Jualan penghabisan tau!! dan lepas ni dah takde promosi macam sebelum-sebelum ni dah.. bermula 1 Mac memang harga akan kembali ke asal.. kalau ada promosi pun tak tahu la bila diorang akan buat..Diskaun tetap ada tetapi tak lah sampai 50% , 60% atau 70% macam sebelum ni.. haaa.. 

So.. baik korang membeli belah sekarangs ebelum harga mencanak naik semula.. ececeh.. macam saham pulak yea.. kih3.. Apa-apa pun.. kalau nak membeli.. KLIK SINI atau Klik aje pada Link-Link yang teman dah letakkan kat setiap gambar tu yea.. Ilmu itu penerang segela kemusykilan dan ilmu itu boleh digunakan sampai bila-bila.. maka.. teruskan minat membaca sampai bila-bila yea! K bye!
Nampak ni.. Tiada Lagi Diskaun Selepas ini.. baik cepat2 grab buku yang korang nak beli tu! 
KLIK SINI untuk tinjau-tinjau buku-buku best .
Jom beli cepat!! selepas ni dah takde Harga Murah camni!! KLIK SINI untuk membeli..!
Berminat/Berniat dengan Wakaf Buku Bahtera Penyelamat ? 


Oh lupa nak citer.. Bermula 18hb febuari 2016, istimewa untuk customer yang biasa membeli dengan bookcafe dan dah berdaftar dengan Bookcafe, ada something special buat korang..

Kalau korang berbelanja RM100 keatas dalam satu resit dalam tahun 2016 di Bookcafe, korang akan menerima KEAHLIAN MEMBERSHIP BOOKCAFE 2016 secara PERCUMA. dan sepanjang tempoh ini korang akan menikmati Diskaun 10% untuk semua produk di Bookcafe.

Tawaran ini sah Hanya di Kedai Buku Online Bookcafe . So.. apalagi.. jom beli belah banyak2 smeua buku-buku di Bookcafe.my ni..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page