20 Februari 2017

BABYNEST 4 in 1 YANG COMEL DARI CEKEBUM!

BABYNEST 4 in 1 YANG  COMEL DARI CEKEBUM! 

Psstttt... Nak cerita tentang Babynest dari CEKEBUM ni.. Tapi macam tak cukup masa je.. huhu.. so, TB tepek kat sini dulu gambar Babynest yang TB dapat semasa penghujung mengandung 2016 tahun lepas. Masa tu murah betul rezeki baby, walau belum keluar dari perut.. bermacam-macam rezeki baby dapat.. Alhamdulillah.. syukur kepada Allah.. moga rezeki baby semakin murah walaupun dah bersalin ni.. heeeee.. Aamiinn.. 

Apa-apa pun.. terima kasih CEKEBUM.. TB suka babynest ni, sangat kemas jahitannya.. sangat comel coraknya.. baby pun suka duduk dalam tu.. macam teman kata bagai dipeluk aje.. Tapi rasanya baby New born yang berkaki panjang atau bakal tinggi orangnya mungkin akan terkeluar sikit kakinya.. hehe.. macam baby TB jugak la..

Sebenarnya babynest ni patutnya dah guna masa baby new born lagi.. tapi disebabkan TB bersalin di Kg.. maka babynest ni tertinggal di KL.. huhu.. makanya.. tak dapatlah nak pakai masa new born.. actually masa babynest ni sampai, TB tak tengok lagi.. hubby TB yang terima parcel.. So, TB tak tau ukuran besar mana.. ingatkan sampai besar boleh pakai.. hehehe.. rupanya khas untuk newborn dan selagi baby boleh duduk dalam tu (yang tak berkaki panjang) . 

walau apa pun.. TB sangat suka Babynest.. sangat comel tau.. jahitan kemas.. i loikeee... tQ Cekebum! nanti detail TB cerita lagi ye.. K bye.. 




Jom baca info tentang 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥