01 Mac 2017

KEK SECRET RECIPE | SURPRISE DARI HUBBY

KEK SECRET RECIPE | SURPRISE DARI HUBBY

Wahh.  semalam hubby TB buat surprise pulak dah.. Surprise apa? Heee.. Surprise untuk birthday la apa lagi.. Semalam 28 Feb ialah ulangtahun kelahiran TB.. 

Syukur TB diberi peluang lagi untuk teruskan hidup di bumi Allah. Walaupun umur meningkat tetapi TB rasa sangat gembira dan semakin bahagia dengan kehidupan TB sekarang bersama hubby dan cahayamata kami.  

Hubby buat surprise tutup lampu dan bawah kek satu slice yang berlilin sebatang ni sambil nyanyi lagu happy birthday.  Wah..  sweetnya dia... Thank you for the surprised yea my luvly hubby.  Tersenyum lebar TB tauuu.   Siap ada coklat Cadbury lagi kegemaran TB selepas bersalin. 

Doa dan harapan TB sempena birthday kali ni semoga Allah memberi rezeki yang melimpah ruah untuk kami sekeluarga membina kehidupan akan datang dengan lebih sempurna, Aaminnn..  

Lupa lak.. Kek ni sedap sangat.. Sebab kek aiskrim.. Tapi mujur hubby tak belikan kek besar tu, sebab kami berdua bukan hantu kek.. So, nak habiskan satu slice ni pun terkebil-kebil.. Haha.. Manis.   But sedap. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥