19 Mac 2017

TAK BOLEH NAK FOLLOW BLOG?? KENAPA EK??


TAK BOLEH NAK FOLLOW BLOG?? KENAPA EK??

hemm.. semalam TB ada up entri pasal sape-sape yang singgah blog TB dan nak TB follow blog diorang, bagi tahu terang-terang kat komen entri TB semalam.. begitu juga lah kalau korang nak TB komen balas TB akan komen tapi yang tu kena tunggu time free TB.. InsyaAllah TB akan follow dan komen balik.. Tapi baru tadi TB cuba terjah blog pengomen-pengomen di entri semalam iaitu entri yang INI HAA.. TB macam ada masalah tak boleh nak follow blog tu.. dia akan keluar crash macam dalam gambar diatas ni.. kenapa ekk?? ada sape-sape boleh bagi tahu??? TB dah cuba nak follow tapi udah berkali-kali asik keluar yang atas ni je.. so, TB tinggalkan aje blog tu.. next time tengoklah kalau ada masa leh cuba lagi.. Tapi buat tuan punya blog yang komen TB kat entri semalam tu, TB nak bagi tahu, TB dah try follow blog korang tau.. Harap korang percaya.. heee.. percayalahhhh.. =P .. K bye...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

5 ulasan:

  1. Akk tekan [x] tu blik, then try click button follow blij. Sometimes blh je fllow.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tekan x tu mimi.. Pastu keluar balik macam tu bila kita klik follow lagi sekali.. Pelikk..

      Padam
    2. Oo.. buat bnyk kli pun x mau jgk eh. Ada trouble ngn blogspot la tu kak.

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥