24 April 2017

ASMA-FELT-BOX | PELBAGAI BAHAN FELT CRAFT ADA DISINI!

 ASMA-FELT-BOX |
PELBAGAI BAHAN FELT CRAFT ADA DISINI!

Haiii.. Omey tak keychain yang diperbuat daripada feltcraft diatas ni? omey kan! hehehe.. TB pun suka dengan benda yang comel-comel ni.. TB suka jugak dengan benda-benda DIY yang menggunakan daya kreatif kita untuk menghasilkan sesuatu yang comel dan berguna menggunakan apa saja yang mudah didapati. 

Dulu TB pernah buat DIY frame guna span dan kain perca.. pernah juga buat kerusi malas menggunakan penyepit baju kayu, pernah juga buat penyangkut kunci dan bermacam-macam lagi.. agaknya masih ingat lagi ke tak step-step tu tak tahulah TB.. haha..

Dan terkini geram pulak nak try buat plushies menggunakan kain felt craft ni.. alahai.. kalau dapat peluang buat something macam kat atas ni atau kat bawah ni kan best. mana tau bakat tu masih ada.. kih3.. TB tak tahu mana nak dapatkan bahan-bahan tu, sekali TB saja-saja search, terjumpalah Asma Felt-Box ni,
Haa.. nak tau ke Asma Felt Box ni apa, ASMA-FELT-BOX ialah laman web yang menjual bahan2 felt craft secara online, iaitu kain felt, butang, keychain, brooch, peralatan menjahit dan sebagainya..

Produk utama ialah polyester felt, starter pack dan butang2 comel. Target market ialah mereka-mereka yang kreatif dan meminati craft, diy dan jahitan (remaja hingga dewasa).. Eh Eh.. TB pun suka tau felt craft ni walaupun TB tak lah seRemaja mana.. kih kih kih ..

Kalau cukup bahan, nak je TB buat felt-craft plushies macam dalam gambar atas ni.. comey giler kan! TB suka je benda-benda comel ni.. kalau dapat buat sendiri lagi la teruja giler kot.. Tapi entah bila nak buatnya yea.. hahaha.. tunggu lah hubby belikan bahan-bahannya yea.. Nanti teman review kat sini.. hahaha.. 

Ok lah.. bagi sesiapa yang punya daya kreatif yang awesome dalam bab-bab felt-craft ni.. meh la singgah website ASMA-FELT-BOX ni yea.. Klik ---> Link website : asma-felt-box.com

Oh ya.. nak bagi tahu.. kalau korang beli lebih rm100 (di website sahaja) akan dapat free poslaju / free postage tauuu..

Setiap order yang telah dibuat bayaran, barangnya akan  dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum. Pembayaran sebelom 12tghari, akan dipos pada hari yang sama..

Alalala.. cute giler kannn..!!

Ni pun cute bangettt!

= JOM CUCI MATA =
ANTARA BARANG-BARANG 
YANG ADA DI "ASMA FELT BOX"

 Acrylic Felt Pek

  


 Brads Hitam 5mm

Butang Butterfly

Butang Bear

 Butang Love

Butang Mickey

Butang Rama-Rama
Butang Shank Flower

 Wiggly Eyes


 Excited Pack

 LadyBug 


 Zip


 Keychain

 Polyester Felt Pack

Sepit Baju Kayu

Sampel felt polkadot  Saiz 30x30cm
10 warna per pack.



 Polkadot Ribbon

 Apple

 Foot Ball

 Cap

 Sheep 

 Aiskrim

 Rabbit

 Bintang

 Starter Kit
Kod Warna Polyester Felt


Haa,,, sape-sape yang berminat nak terjah tu, boleh la ke link-link di bawah ni yea.. selamat ber felt craft ye! dah buat plushies ke apa-apa kasi tunjuk sama TB yea.. TB suka tengokkk!! K byee.. 

Link website : 

facebook : 

Instagram : 

email: 

Woww.. Asma Felt Box jugak boleh didapati di LAZADAjugak! korang boleh terjah Lazada, beli di lazada pun boleh.. Amacam? mudah kan kalau nak shopping barangan untuk feltcraft di Asma Felt -Box ni kan! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page
Reactions:

19 ulasan:

  1. Suka bnda2 comei ni kan kak.. geram je .

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. comey je .. lagi2 benda lembut2 ni.. hahaha

      Padam
  2. this gave me a good idea for a new DIY project

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah.. Sure? Hope can see your DIY project

      Padam
  3. I've been wanting to try felt art for the longest time. I am more inspired to pursue what I want as I read this blog. Thank you for sharing. I should probably try this as my son grew older

    BalasPadam
    Balasan
    1. YEAH.. im also love to try felt craft.. and im exciting to do something cute for my little boy =)

      Padam
  4. Dia ada buat tempahan untuk produk dah siap tak? Boleh tempah untuk doorgift ke kan.

    BalasPadam
  5. So many cute stuff to play with. If only I have the time! One day, I tell myself.

    BalasPadam
  6. The keychains look cute. I want to order for my daughter's birthday gift.

    BalasPadam
  7. Another great post from you. Nice craft color for a key holder.l Have to try something new this weekend

    BalasPadam
  8. Alolo semua comel! Nak DIY tak reti. Beli je la senang hahaha

    BalasPadam
  9. Wah menarik ni! Macam nak je. hehe. Nk beli yang dah siap ada tak? ;p

    BalasPadam
  10. oh wow.. such cute handicraft... i always want to try making one of these but never got around creating it...

    BalasPadam
  11. Cute craft handmade! If they make Pokemon craft, I will buy it! Hehe.

    BalasPadam
  12. It seem easy to do the craft. I want to try this myself. Do my own DIY pet.

    BalasPadam
  13. OMG I love DIY stuff on the weekend with my family. All the products in the box are so cute and useful.

    BalasPadam
  14. Felt crafting is something that I havent tried yet, but interested to! Omg those beads are soo kawaii :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥