14 April 2017

BAU KENTUT PEREMPUAN MAMPU MEMBUNUH SEEKOR TIKUS DEWASA???


BAU KENTUT PEREMPUAN
MAMPU MEMBUNUH SEEKOR TIKUS DEWASA???

eh.. eh.. BAU KENTUT PEREMPUAN MAMPU MEMBUNUH SEEKOR TIKUS DEWASA??? Amboih.. gambar diatas ni mesti orang LELAKI yang edit kan ni.. Ada ke patut dikatanya macam tu? Amboi Amboi Amboi... Macam lah bau kentut lelaki ni wangi dan harum semerbak yea.. walhal bau sama je dengan orang lain kottt.. err.. bergantung apa yang kita makan la jugak kan.. hahahaha..

Bila baca ni rasa macam tak adil je perempuan je kena.. Lelaki pun kentut busuk apa.. Hahahaha.. sabar je lah.. boleh pulak orang edit gambar macam diatas ni ye?? Macam Alien je.. kui3..

Haaa.. jangan pulak ada perempuan yang baca entri ni tak nak kentut dah lepas ni ye.. Sebab kentut ni elok tau.. jangan disimpan.. Dikhuatiri mendatangkan penyakit.. Penyakit angin tak lepas.. dan macam-macam lagi lah..

Jangan tak percaya.. Ada orang MATI sebab tak kentut tauuu! jangan main-main.. heee.. so, kentutlah dengan senang hati.. Tapi pandai-pandailah cari tempat yang sesuai.. jangan dalam lif pulak korang melepaskan hajat.. memang time tu TB pun hayun korang dengan kaki payung kang.. hahahaha.. mana taknya.. terpekung kott.. dalam lif.. sekali bau telur rebus basi.. wekkk.. hahahaha.. macam ada pengalaman je... kih3..

Haa.. nak tahu kenapa kentut tu perlu??? Kentut pun ada gak manfaat nya utnuk tubuh badan manusia tau.. jangan tau busuk-busuk dia takde manfaat.. heee.. jom baca  8 Manfaat Kentut Untuk Kesihatan Tubuh Badan Manusia .

Jom baca entri pasal kentut lagi : Klik aje link kat bawah ni yea! Selamat membaca!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page
Reactions:

6 ulasan:

  1. hahahahahaa.. ele,, baik ngaku. mesti pernah kentut dalam lidt kan? sebab tu cerita. hahahahha :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha.. Opss.. Yg tu tak pernah lagii.. Hahaha.. Even tak tahan sangat, sanggup tahan sampai kepuar lift.. Kih3.. But hidu kentut org dlm lift pernah lah.. Euwww
      .

      Padam
    2. Hahahaha.. Opss.. Yg tu tak pernah lagii.. Hahaha.. Even tak tahan sangat, sanggup tahan sampai kepuar lift.. Kih3.. But hidu kentut org dlm lift pernah lah.. Euwww
      .

      Padam
  2. Pasni bolehla buat pest control pakai kentut perempuan... masyukk tu kalau buat duit.. just kentut je dpt duit.. 馃槀馃槀

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥