14 April 2017

BILA PAPA SHOPPING BAJU BABY | REZEKI BABY

BILA PAPA SHOPPING BAJU BABY | REZEKI BABY

Assalammualaikum.. Salam Jumaat buat semua.. Semoga hari ini hidup kita lebih tenang, redha dan bahagia dari sebelum-sebelum nya.. Aamiinn.. entri kali ni TB nak up pasal rezeki baby lagi.. 

Alhamdulillah, Baby TB dapat baju baru. Sebelum ni baju-baju baru dia dah banyak dipakaikan kat rumah sebab baby tak keluar mana-mana pun. Kalau tak guna nanti tak muat pulak sebab baby ni kan cepat membesar.

So, hari tu bila balik kampung baby tak ada baju baru atau baju untuk pergi berjalan, pakai baju yang ada je.. huhu.. Bukan takde baju tapi dah order cuma barangnya je tak sampai-sampai lagi.. biasalah.. order online.. macam tu la kan..Maka nya pakailah baju yang sedia ada. 

Tak kisah la kan.. janji baby selesa dengan baju yang dipakaikan tu.. jangan pulak ada baju baru/ baju jalan tapi semata-mata nak gayakan anak supaya nampak ada style, anak pulak tak selesa. Yang tu tak nak la kan.. kita kena pentingkan keselesaan anak tu dulu.. 

Papa beli baju ni pada 12/4/2017 (Rabu) .. Patut la balik lewat.. pastu senyap lak tu.. TB dah risau macam-macam sebab fikir hari baru lepas hujan. Bila call tak dapat. Tu bila dia sampai rumah, kita pun membebel risau. Sekali dia buat surprise beli baju baby siap ada Dinosaur Comel yang kitorang nak beli hari tu tapi masa tu ada kaler pink je.. duit pun tak cukup ritu.. tu yang tak beli.. pink kotttt.. tak mauuu... 

Apa-apa pun.. TB boleh katakan.. Alhamdulillah, terima kasih ya Allah.. rezeki baby murah sangat kali ni.. Papa kata, mama dan papa pun beli baju bundle Gombak, anak dapat baju baru.. heee.. takpe.. rezeki anak.. kita ni nak melawa pun nak pi mana kan.. TB kalau balik kampung pun pakai baju yang sama gak.. sebab memang tak nak membazir.. Tapi untuk anak ni.. biarlah dia merasa semua tu.. Cuma jangan la sampai harga satu-satu barang tu tak masuk akal pulak kan.. Pandai-pandailah ye!

K BYE


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

12 ulasan:

  1. Very cute clothes. This will look good on my little one for sure

    BalasPadam
  2. wa so many nice baby clothes. nice sharing

    BalasPadam
  3. So cute baby clothes! That one is good for my baby cousins!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahhaha..cute a?? This means my hubby choose the right baby clothes.. right? haha

      Padam
  4. hehe..sama lah macam fiqa,kalau balik kg atleast kena beli baju baru unuk anak2..xkan baju y sama juga pakai tym balik 2 3 bulan lepas kan..kalau diri sendiri tu xkisah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. diri sendiri tu tak kisah dah,.. pk anak-anak je kan

      Padam
  5. Minat rompers ye.. bnyk koleksi rompers tu. Zhareef x bnyk pn. Sbb mama dia suka bju lubang2 bila kt umh.. pnaas skrng ni..

    BalasPadam
  6. nak tanya mana nak beli~ tapi tak nak mahal sangat.. excited for my baby to born~! this coming October!

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥