04 April 2017

CARRIE JUNIOR KINI DALAM PEK ISIAN SEMULA | JIMAT DAN MUDAH GUNA!

CARRIE JUNIOR KINI DALAM PEK ISIAN SEMULA | JIMAT DAN MUDAH GUNA!

Wah.. TB memang tak boleh lupa bau Carrie Jnunior ni sejak TB terbau anak kakak yang sulung selalu mandikan anak-anaknya dengan mandian Carrie Junior ni. semasa TB memasuki Bilik air, TB tertanya-tanya bau apa yang wangi ni. Lepas tu ternampak botol mandian kanak-kanak yang comel sangat label nya.. warna botol pun berwarna warni.. ada lukisan kartun gajah pada botol tu. Wahh.. rupa-rupanya Carrie Junior namanya.. TB rasa macam nak makan je syampu dan baby bath tu.. hahaha.. sedap betul baunya..


Lepas tu TB pun memang pasang angan-angan kalau ada anak nanti nak mandikan diorang dengan mandian dari seleksi Carrie Junior ni jugak.. hehehe.. dan sekarang memang TB guna Carrie Junior pun. Mujurlah mandian dan syampu tu serasi denagn baby TB.. Alhamdulillah.. Hemm.. daripada TB melalut panjang-panjang.. mari kita baca serba sedikit info tentang Carrie Junior ni..


CARRIE JUNIOR telah mencipta jenama yang dipercayai dalam pasaran penjagaan diri kanak-kanak yang dirumus khas untuk kanak-kanak dan bayi selama lebih daripada 20 tahun,.Lama kan! Macam tak percaya je dah 20 tahun rupanya..

Sebagai jenama yang dipercayai dengan inovasi, CARRIE JUNIOR sentiasa mencari cara baru bagi memenuhi keperluan pengguna setia yang sentiasa mengutamakan nilai dan kualiti.

Kos sara hidup yang meningkat telah menyebabkan pengguna mencari alternatif untuk mengurangkan perbelanjaan. Namun bajet yang ketat tidak bermaksud kita perlu mengorbankan keperluan penjagaan diri, terutamanya apabila tiba masa mandi untuk si manja kita.


Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia, CARRIE JUNIOR kini menawarkan pek isian semula, suatu pilihan penjimatan kos. Pek isian semula mudah guna, dan menjimatkan ini bukan sahaja khas untuk pengguna setia, tetapi juga sesuai untuk pengguna baru yang ingin mencari produk penjagaan diri buat si manja tanpa perlu berbelanja lebih.

Pek isian semula baharu ini turut membantu memulihara alam sekitar kerana ia mengurangkan keperluan membeli botol mandian baru yang akan meningkatkan pembaziran sisa plastik dan memberikan kesan buruk kepada alam sekitar. Dengan CARRIE JUNIOR Refill Packs, ibu bapa dapat berjimat dan menyelamatkan alam sambil menyediakan si manja dengan kelengkapan peribadi yang terbaik.

CARRIE JUNIOR Refill Packs kini tersedia untuk rangkaian Hair and Body Wash dan Baby Bath.
Pek isian semula CARRIE JUNIOR Baby Bath 500g berharga RM8.90* (Semenanjung) dan RM 9.30* (Sabah & Sarawak) ,

Manakala CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash terdapat dalam harga RM9.90* (Semenanjung) dan RM 10.40* (Sabah & Sarawak)

Produk CARRIE JUNIOR boleh didapati di gedung-gedung runcit terkemuka, pasaraya hyper, pasaraya, dan farmasi terkemuka di seluruh Malaysia.

*Harga termasuk GST.

Tentang CARRIE JUNIOR 

CARRIE JUNIOR merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan. Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.


Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan dengan Fruito–E, kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur, melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja. Rangkaian CARRIE JUNIOR memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari. Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian. 

Diiktiraf Halal, rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby Bath, Baby Shampoo, Hair & Body Wash, Baby Powder, Baby Lotion and Baby Oil. Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak.


Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut, boleh layari :-

Website

Facebook


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

24 ulasan:

  1. comelnya si kecik tu ;)
    zaza pun suka bau carrie junior..antara bauan yg boleh zaza bau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. O.. Zaza x boleh bau yg strong ye. Tapi takpe.. Carrie junior ni memang baunya x kuat. Lembut je..

      Padam
  2. I memang fans carrie ni dari zaman sekolah lagi. Best bila dah ada pek isi semula ni, jimat la botol sikit kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. senang je tuang dalam botol yang ada.. kalau tak nak kena beli yang botol, penuh satu rumah botol kosong kan.. heee

      Padam
  3. Can't remember if I used carrie junior before but I do feel that it's great that they finally have refill packs..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeah.. more to buy after this.. hee

      Padam
  4. yeah now we can save more $. Easy to buy refill for the bottles now.

    BalasPadam
  5. refill pack memang lebih menjimatkan berbanding dengan nak beli yang dalam botol

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. kalau dalam botol nanti banyak pulak botol kosong dah habis guna.. kan

      Padam
  6. alamk!! comel nyer budak tu! and packaging pun comel2 jeeee.. i loikee!

    BalasPadam
  7. Alamak! Your kid is soo kawaii :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. I will tell my son this comment even ge dont understand yet.. Haha

      Padam
  8. Ya Allah baby tu... boleh tak nak pinjam kejap? Nak geget.
    Eh...lari tajuk... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha.. Geget? Abes laaaa.. Hahaha

      Padam
    2. Hahaha.. Geget? Abes laaaa.. Hahaha

      Padam
  9. carrie junior memang best! kadang-kadang aten pun guna hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni bukan baby kecik yg guna. Baby beso pun guna.. Eh samalah kita. Hahaga bau dia wangiii

      Padam
    2. Ni bukan baby kecik yg guna. Baby beso pun guna.. Eh samalah kita. Hahaga bau dia wangiii

      Padam
  10. Ni memang sabun fav anak2 ai..yg besar dah 5 tahun mmg pakai carrie jr ni..kalau p mall nampak "sabun gajah" mmg kena beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. dah terbiasa dengan wangian dari mandian ni yea..

      Padam
  11. Harraz dok jd model sokmo la dia ye..
    Carrie junior mmng wangi pun.. kuat bau dia.. nk kna cri tuk bdak2 ni pula la.

    BalasPadam
    Balasan
    1. bau dia sedap .. l;embut je.. bau buah2

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥