02 April 2017

CHECK TRACKING POSLAJU ONLINE!

CHECK TRACKING POSLAJU ONLINE!

TB bukan nak ajar cara nak track and trace barang yang kita pos  atau kita nak terima, TB just sajabuat entri ni sebab nak letak link check tracking number ni sebab dekat google TB tak jumpa pun link track and trace yang poslaju punya. Kalau jumpa pun entah laman web mana entah. Nak kena maba entah.. Lepas tu TB macam tak yakin je dengan result dan status barangan TB tu kalau TB search kat laman web lain selain dari PosLaju ni.. So.. TB tepek je link ni kat sini.. nanti nak cari, cari kat tengkubutang.com sudah.. hahaha.. Ok .. itu je nak citer.. K bye..





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

4 ulasan:

  1. Wah thanks for the infor, sometimes my parcel went missing.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hope , this entri will help us.. =)

      Padam
  2. thanks for the sharing! It is very helpful

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥