20 April 2017

GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR

Haaa.. tetiba lak rasa nak join Giveaway ni.. sebab? sebab ada ternampak hadiahnya plushies comey tuuu.. adoii.. kalau tak join nanti ter menyesal pulak.. mana lah tau ada rezeki nak menang set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup),, leh bagi baby TB main nanti.. eh.. mama nya yang nak sebenarnya.. kih3.. eh.. tak lah.. untuk baby sebenarnya.. hahaha.. what ever.. apa-apa pun kalau nak join contest ni korang kena jawap soalan dulu tau.. TB pun dah jawab .. tu yang nak join tu.. K.. kalau nak join gak, klik link kat bawah sekali tu yea.. atau klik banner atas ni.. K.. bye..

Soalan 1 : Berikan nama karakter POWERPUFF GIRLS 
Jawapan: Blossom, Buttercup dan Bubbles

Soalan 2 : Siapakah idola cilik (Malaysia) kepada POWFACTOR - POWERPUFF GIRLs?
Jawapan : Chef cilik Danish Harraz Abd Hafiz (dikenali sebagai Abang Danish)

Soalan 3 : Bilakah program POWFACTOR ini di tayangkan dan di mana akan di tayangkan?
Jawapan : setiap Jumaat 14, 21 dan 28 April 2017 dari jam 4 petang di Cartoon Network .

4. Lengkapkan slogan ini "Saya ingin memenangi GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR kerana TB teruja nak dapatkan Powerpuff Girls plush toys tu untuk baby TB yang memang sukakan toys ni. TB pasti bila dah besar sikit baby TB juga akan menjadikan karakter POWERPUFF GIRLS sebagai salah satu kartun kegemarannya.. 


Nak tahu ke apakah hadiah untuk KEMPEN POWFACTOR ini? Ha...hadiahnya agak ekslusif juga tau.

*4 set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup) Alamakk.. kalau dapat ni.. nak bagi kat baby.. mesti dia sukaa.. huhuhu.. 

*4 sets of UBS (Blossom, Bubbles, Buttercup)

*4 Powerpuff Girls notebook

*4 Powerpuff Girls stickers
JOM JOIN!! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page
Reactions:

7 ulasan:

  1. Am not a huge fan of PowerPuff Girls but I like cute stuff around the house. Planning to join this giveaway as well!

    BalasPadam
  2. Like Free Gifts :) and try the luck :)

    BalasPadam
  3. Oh dear! Your post just reminds me of my childhood and how crazy I was for powerpuff girls 馃槄

    BalasPadam
  4. Ha...ha...I wanna as I am a power girl fans too ;) will join this & wish me luck ya ;). Cheers, SiennyLovesDrawing

    BalasPadam
  5. Hi TB thanks for joining us. Good luck & keep in touch :)

    BalasPadam
  6. looks interestng and will look into joining as well as I can not resist cutesie stuff

    BalasPadam
  7. Singgah jalan-jalan sini...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/giveaway-powerpuff-girls-x-azlinda-alin.html

    Meh join GA Wawa http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/mini-giveaway-by-wawa.html

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥