03 April 2017

PRUDENTIAL GIFT | REZEKI BABY

PRUDENTIAL GIFT | REZEKI BABY

Comel tak? hehe.. Hadiah ni dari Prudential 4 tahun yang lepas, masa TB belum ada baby lagi.. So, TB simpan je dulu sebab yakin satu hari nanti TB boleh bagi baby TB sarung baju comel ni.. Tapi bila buka tengok untuk umur 12-18month.. hehehehe.. besar le pulak.. kih3.. Tapi macam baby TB bole masuk je baju ni.. sebab baby TB sado orangnya.. kih3..

Ok lah, meh citer sikit pasal Prudential, TB pun tak ingat dah macam mana leh dapat gift dari Prudential ni.. lupa sangat-sangat sebab dah 4 tahun berlalu kan.. dan seiingat TB adik TB pun ada dapat jugak.. sama design macam ni.. saiz tak tau serupa ke tak.. yang tu tak kisah lah kan..

Prudential Financial, Inc. ni adalah sebuah syarikat Amerika Fortune Global 500 dan Fortune 500 yang anak-anak syarikat nya menyediakan insurans, pengurusan pelaburan, dan produk kewangan dan perkhidmatan lain.

Prudential menawarkan Life Insurance, Annuities, Mutual, Insurance Group, Retirement Services, Investment Management, dan perkhidmatan kewangan yang lain untuk membantu semua yang memerlukannya. 

Dalam kotak ni ada satu set baju budak berumur 12-18 bulan, masa baby TB berumur setahun nanti boleh lah bagi pakai ni.. ke boleh bagi pakai awal lagi? sebab sado? hahahaha.. Haa. dalam ni stokin, ada sarung tangan, baju, seluar dan blanket .. Kotak tu teman simpan, tak buang pun sebab boleh letak macam-macam.. kotaknya kukuh.. sebab tebal.. suka giler .. 

Bila check2 tengok macam ada stain sikit.. sebab dah lama tersimpan la katakan.. mujurlah tak reput kan.. kain fabrik jenis elok ni.. sejuk je kain nya.. yang TB tak boleh nak tahan tu.. gambar bear tu comel gilerrr.. TB pulak yang in love dekat baju tu.. hahahaha.. sib baik la baju nya kecik.. kalau tak.. mama nya yang pakai.. kih3.. 


*Apa-apa pun.. tQ Prudential.. tak tau Prudential mana.. huhuhu.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

6 ulasan:

  1. yeahh dapat juga baby pakai baju ni kan..hehe.. semoga membesar dengan sihat.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a dah bagi pakai pun.. muat la pulak.. sado rupanya anak teman.. hihihi

      Padam
  2. baju pun dah comei, mana baby yang comei pakai tu nak tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. nanti teman up gambo baby pakai baju ni ye

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥