MESTI BACA!!

13 April 2017

SHOP ONLINE, EARN CASHBACK WITH SHOPBACK! JOMMM!!

SHOP ONLINE, EARN CASHBACK
WITH SHOPBACK! JOMMM!!

Haa.. pernah dengar tak tentang Shopback ni? Kalau tak pernah dengar mari TB terangkan apa itu Shopback ni. Bercakap tentang pulangan semula wang pembelian atau CASHBACK, Shopback adalah satu aplikasi yang berkonsepkan Affiliated Platform yang menghimpunkan lebih kurang 500 merchant / barisan e-commerce players kegemaran ramai. Nama-nama besar dan terkenal seperti ZALORA, LAZADA, ALTHEA,  merupakan antara affiliated partners kita akan temui di laman web rasmi Shopback Malaysia. 

Apa yang bestnya, Shopback bagi kita pulangan semula wang atau CASHBACK bagi setiap pembelian kita tau.. Contohnya la kan, kalau kita buat pembelian di mana-mana affiliated partners (dengan syarat harus melalui laman web rasmi Shopback Malaysia), cashback tu akan terus dikreditkan ke dalam akaun Shopback kita berdasarkan peratusan cashback yang ditawarkan. Ingat yea.. sebelum shopping tu mesti terus buka website Shopback dulu ok.. Jangan jadi macam TB asyik terlupa je, terus shopping dekat Lazada/Althea.. So, taka dapatlah Cashback balik.. sayang sangat-sangat.. huhuhu.. 

Haaa.. cuba tengok gambar dibawah ni. Yang ni TB punya tau.. dari 'zero' amaun dah jadi RM15.65, Lepas tu TB shopping lagi melalui laman web Shopback ni, TB dapat lagi.. sekarang dah berubah amaun RM17.97 jadinya.. Haaa.. Dah boleh cashout dah tu tau.. sebab dah lebih dari RM10 tapi TB nak kumpul banyak-banyak dulu baru cashout.. hehehehe..
So, Korang taknak ke join dan shopping dengan happy macam TB ni? meh DAFTAR PERCUMA / FREE REGISTER KAT SINI . Lepas tu dah boleh shopping dengan Happy dan dapat Cashback balik.. yeayyyy..

Haaa.. apa lagi.. dah boleh mula menyimpan wang untuk membeli-belah dalam talian melalui ShopBack, dan dapatkan sehingga 30% rebat tunai! Pendaftaran Percuma!! Ada Lebih 500 Kedai Online tersenarai didalam website Shopback ni. Dan tak lupa juga nak bagi tahu.. kalau nak Cashback, kita boleh dapat Cashback Dalam masa 24 Jam je tau! ..

Tak Faham jugak? meh tengok gambar-gambar dibawah ni.. dan fahamkan sendiri.. Tak faham gak? sila lihat Video dibawah ye! Selamat bershopping dengan happy!

Sebelum 


Selepas




Bagaimanakah Cashback berfungsi?
Peniaga kami memberi ganjaran kepada kami dengan komisen untuk merujuk anda untuk membeli-belah di laman mereka. Bukannya menjaga ganjaran untuk diri kita sendiri, kita berkongsi dengan anda!

Penjimatan tidak terhad di kedai-kedai kegemaran anda

Cara Kira - Tengok Betapa Untungnya kita!







Penjimatan tidak terhad di kedai-kedai kegemaran anda

JOM  DAFTAR SINI !!! PERCUMA SAHAJA!! 



#shopback #cashback #shopandearncashback
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

SHOP ONLINE, 
EARN CASHBACK WITH SHOPBACK 

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Reactions:

28 ulasan:

  1. Shopback is great, i finally learn to use it on all my online purchase.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya.. we shopping with the happy feeling.. yeay!

      Padam
  2. loving shopback.. it is a must have to get some money back from what you spend...

    BalasPadam
  3. Shopback is a good platform to shop and at the same time earn cashback after shopping. I been using it too.

    BalasPadam
    Balasan
    1. i also using shopback before shopping in any website.. heee

      Padam
  4. Bagusnye! I download skrg!! Bleh dpt rezeki sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup! shopping sambil kumpul duit !

      Padam
  5. Wow! so many things to buy here and can get cash back also. I will check it out.

    BalasPadam
  6. Emi pun recently baru start guna shopback ni. Rugi betul tak guna awal2 sbb selama ni dah byk kot shopping kat lazada, zalora, etc T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama la kita, sebelum ni TB pun selalu shopping online di lazada althea dan zalora tp baru2 ni je dapat tahu ada shopback ni

      Padam
    2. Sama la kita, sebelum ni TB pun selalu shopping online di lazada althea dan zalora tp baru2 ni je dapat tahu ada shopback ni

      Padam
  7. bolehla nak guna shopback lepas niiiiiii. ohohohohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. Mestiii.. Banyak untung wooo

      Padam
    2. Hehe.. Mestiii.. Banyak untung wooo

      Padam
  8. I agree, shopback gives back a lot of cash back.

    BalasPadam
  9. That's pretty cool! I'm now interested to try shopback

    BalasPadam
    Balasan
    1. good.. lets shopping with a big smile on ur face.. heeee

      Padam
  10. I have a ShopBack account but keep forgetting to use it before I make a purchase online. Have to keep reminding myself!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahh.. same to me.. That day I bought a lot of stuff on lazada but forgot to sign in shopback

      Padam
  11. Yang ni belum cuba. Makanya dapat gaji ni nnt nak kena cuba la.gayanya. tq awak!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. jomm shopping2 dapat duitt balik..

      Padam
  12. Balasan
    1. ha a.. bagus.. dapat pulangan duit balik kalau shopping

      Padam
  13. Saya pun dah terjebak dah.
    And I am loving it! Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. kann.. so, setiap kali shopping, jangan lupa mesti melalui shopback

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥