18 April 2017

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro by HYPERGRAFIX #2

GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER | REVIEW


Hai.. Buat korang yang memiliki  PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO , kini korang dah boleh bertukar baju PS4 korang dengan bermacam-macam skin yang HYPERGRAFIX jual, hanya hiaskan PS4 korang dengan Sticker Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya..

Untuk Entri ini TB up dulu gambar Skin untuk controller PlayStation 4 (DS4). Harga promosinya sangat berpatutan iaitu RM20.00 untuk 2pcs .... siap pos express..... sesiapa yang berminat boleh snap gambar controller yang dia nak dan pm di Page HYPERGRAFIX

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPERGRAFIX 

Sila nyatakan kod yang korang mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 
































PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO SKIN STICKER

+ 100% Original HYPERGRAFIX
+ 3M PVC Sticker
+ Colour Water Proof
+ Perfect Fit
+ Full Body Wrap

Price : RM20.00 x 2 pcs

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. ajak abag adik terjah hypergrafix.. hehehe

      Padam
  2. very nice skin they are. the price is OK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeah.. The price is reasonable..

      Padam
    2. Yeah.. The price is reasonable..

      Padam
  3. Wow this is so cool! Gonna order mine~~ yeahhh

    BalasPadam
  4. Wow i never knew they had this skin for PS. Im so gonna get one. Really cool

    BalasPadam
  5. This is a great selection for game controls. My son loves Spider man and I think he'll love to have that skin for his birth in a few weeks.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥