31 Mei 2017

Doa Harian Ramadhan Hari Ke-6

Doa Harian Ramadhan Hari Ke-6 

اَللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِيْ فِيْهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لاَ تَضْرِبْنِيْ بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ وَ زَحْزِحْنِيْ فِيْهِ مِنْ مُوْجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيْكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِيْنَ
Allâhumma lâ takhdzulnî fîhi lita’arrudhi ma’shiyatika wa lâ tadhribnî bisiyâthi naqimatika wa zahzihnî fîhi min mûjibâti sakhatika bimannika wa ayâdîka yâ muntahâ raghbatirrâghibîn
 Artinya :
”Ya Allah! Janganlah Engkau hinakan aku di bulan ini karena perbuatan maksiatku terhadap-MU, dan janganlah Engkau cambuk aku dengan cambuk balasan-MU. Jauhkanlah aku dari hal-hal yang dapat menyebabkan kemurkaan-MU, dengan kelembutan dan ketinggian rahmat-Mu, Wahai pegangan terakhir orang-orang yang berkeinginan!”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

MENANG CONTEST DARI BLOG AZLINDAALIN.COM !! DAPAT POWERPUFF GIRLS !!

MENANG CONTEST DARI BLOG AZLINDAALIN.COM !! 
DAPAT POWERPUFF GIRLS !!

haiii.. hee.. dah lama menang geng PowerPuff Girl ni.. tapi baru hari ni berkesempatan buat entri ni.. alkisahnya.. hari tu TB join Giveaway ni dari Blog Azlinda Alin Dot Com.. heheh.. TB join sebab TB tertarik sangat tengok plushies toys ni tauuu.. teringat kat baby boy TB ..






Niat nak bagi baby Boy TB je toys tu.. walaupun sememangnya niat itu adalah serampang dua mata.. samada mamanya yang nak toys tu atau babynya.. atau mamanya just nak join suka-suka..

Eh tak lah.. mamanya join memang niat nak bagi baby boy..(ayat cover balik).. hehehe.. disampign tiu mamanya tumpang sekaki sebab mamanya juga sampai kini suka kumpul toys.. haa.. ok lah.. bawah ni ialah banner giveaway yang bertajuk GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN - POWFACTOR


Ini dia watak kartun dalam Powerpuff girl tu.. iaitu Bubbles, Blossom, dan Buttercup

Dalam contest ni peserta dikehendaki buat satu entri dan letak banner contest ni dekat blog dan jawab 3 soalan mudah.. kemudian kena lengkapkan slogan "saya ingin memenangi GIVEAWAY POWERPUFF GIRLS X AZLINDA ALIN-POWERFACTOR kerana..... " dan diatas ni adalah apa yang TB jawab.. TB ambil gambar yang discreenshoot ni dari blog Azlinda Alin.. hee.. saja letak sini buat kenag-kenangan.. =P


Dalam Contest tu juga ada dinyatakan bahawa Pemenang nya akan dipilih melalui Blog dan Facebook.. iaitu 2 pemenang dari FACEBOOK dan 2 pemenang dari blog Azlinda Alin .

Hadiah untuk KEMPEN POWFACTOR agak ekslusif iaitu.. haa.. yang teman menang ni lah.. heee... 


*4 set of Powerpuff Girls plush toys (Blossom, Bubbles, Buttercup)

*4 sets of UBS (Blossom, Bubbles, Buttercup)

*4 Powerpuff Girls notebook

*4 Powerpuff Girls stickers



Astro Circle website., www.PowerpuffYourself.com , CartoonNetworkAsia.comatau facebook.com/Asia.CartoonNetwork.

Jom tengok TB unboxing .. cewahh

thank You jugak buat Blogger Azlinda Alin yang sentiasa murah rezeki .. heee

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 
Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 
Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH


GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH

hehe.. TB suka benda comel-comel dan kreatif ni.. so, TB nak join Giveaway ni.. kalau menang dapatlahh kumpul Poskad Animasi Aidilfitri ni.. cute sangattt.. korang nak tak? jom join Giveaway Poskad Animasi Aidilfitri by Bonda Zaidalifah




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH

GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH

Giveaway Annivesary Dan Duit Raya By Cik Ash sudah bermula so kepada kawan-kawan jom memeriahkan Giveaway ekin ini.. Giveaway ini akan bermula pada 29 Mei 2017 hingga 29 Jun 2017 tamat jam 11.59 malam.. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 3 Julai 2017


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

RESEPI SAMBAL TUMIS IKAN MUDAH DAN SEDAP!


RESEPI SAMBAL TUMIS IKAN MUDAH DAN SEDAP!

Hari tu TB saja-saja nak cuba buat sambal lain sikit rasanya.. sebab asyik rasa yang sama macam bosan pulak dah.. pastu terfikir masa kat Taiping tak ingat siapa yang masak sambal tumis ikan ni guna cili yang lain .. bukan cili kering semata-mata.. 

So, TB pun try la campak-campak.. dengan harapan menjadi lah resepinya.. sebab tak sure dan tak pernah cuba masak macam tu lagi.. Dan Alhamdulillah.. hubby kata suka sambal macam tu.. So, teman pun up kat sini sebab takut terlupa resepi tu.. Hari ni TB buat lagi .. sebab itu masakan paling simple yang mengenyangkan .. banyak-banyak lauk kang.. jenuh nak abeskan.. maknanya berdua aje.. kan dah membazir.. tak elok membazir.. itu amalan syaitonn.. 

RESEPI SAMBAL TUMIS IKAN MUDAH DAN SEDAP!

Bahan-Bahan: 
Ikan selar 3 ekor 
Air Asam Jawa 
Kiub Ikan Bilis 1 

Bahan Blend:
Cabai muda 1 
Cabai masak 1 
Cabai Kering 7 
Cabai Burung Merah 2 
Bawang Besar 1 
Bawang Putih 2 
Halia 1 ibu jari 

Cara-cara:
Letak minyak hasil goreng ikan tadi..byk sikit 
Tumis 1 ulas bawang putih 
Masukkan bahan blender Tumis sampai cili masak.. 
Masukkan air asam jawa 
Masuk kiub ikan bilis 
Masuk bawang besar 
Last sekali baru masuk ikan.. 
Kejap je.. Gaul2 angkat cpt sbb nak ikan tu masih rangup time makan

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Masalah Office Aku | Luahan Hati Seorang Pekerja Yang Terpaksa Redha

Masalah Office Aku |
Luahan Hati Seorang Pekerja Yang Terpaksa Redha

Saja nak share sini luahan hati mereka-mereka yang tidak puas hati dengan orang atasan yang mahukan hasil tiptop tapi tidak sediakan alatan yang mantop.. semuamnya nak menggunakan alatan peribadi sendiri sampailah lingkup tak berganti akhirnya.. Yang mendapat nama diatas hasil kerja yang berjaya itu bukan mereka yang terlibat tetapi mereka-mereka yang hanya mengarahkan sahaja yang dapat nama dan habuan.. So, mari TB share luahan salah seorang merka.. Sila baca dan hadam..

1) Sekiranya anda tahu pasal multimedia dan anda masuk pertandingan di peringkat jabatan bersiap sedia , petanda buruk , kalau kamu menang , kamu kemudian akan diburu untuk buat kerja kerja percuma tanpa sebarang kelebihan.

2) Dipaksa untuk terima sebarang tugasan , peralatan tidak disediakan contoh kena buat video edit dengan komputer sedia ada i3 2 gig ram yang mana pc hanya sesuai untuk buat ms work sahaja... kalau buat video edit, jangan kata nak edit video nak install after effect pun tak lepas...
3) peralatan seperti camera , komputer , kemahiran semua sendiri , belajar sendiri , cari camera , internet pc yang power sendiri tanpa dibekalkan, software tidak dibekalkan... semua nak kena sendiri. 

4) Software dan komputer setarafnya tidak disediakan, terpaksa pakai pirate...bila jadi apa apa nanti kita yang kena, mereka mesti lepas tangan punya .... bila kita tak buat mcm tu bagi tahu cara mcm mana nak buat , bila minta depa belikan belum tentu dapat punya bagi alasan sebab bukan selalu guna

5) kamera tak disediakan , nak shoot gambar dan video mcm mana , bukan boleh outstation g ambil video pun , semua nak kena mengharap sendiri nak kena pergi buat semua tanpa sebarang support... tu yang terpaksa cedok hasil orang dari youtube, cut cut sambung sambung jadi video....oit ko ingat ambil video hasil orang tu tak bahaya ker, sekali owner vieo tu tengok tengok silap silap yang buat video ni yang boleh kena saman...korang nak tanggung jawap...silap silap yang buat video ni yang kena mcm mcm


6) pegawai anggap buat video ni mcm ms office, nak pinda sesuka hati , komen sesuka hati , ubah itu ini mcm copy and paste, dia tak tahu nak edit satu kadang kadang kena edit semua , nak render kadang kadang berjam... itu belum kira lagi tengah render tiba tiba blue screen atau hang error

7) terlampau banyak ketua, orang ini suruh ubah ini , orang itu suruh ubah itu ikut suka , bila terlampau banyak kepala memang banyak perubahan kena buat , kadang kadang satu perubahan nak buat ambil masa berhari hari , tapi ini suruh siap dalam sehari dua....gila apa ..... yang pegawai pegawai tahu anggup yes bos yes bos, ok kami buat mcm ni ,ok takbah ini tambah itu , ok kami boleh buat..... lepas tu pegawai pegawai ni pergi buat metting bagi tahu dekat orang yang buat video edit tu ubah itu ubah ini yang luar kemampuan dia.....last yang dapat nama yang bagus yang bagi arahan tu...... bukan yang buat video edit tu.

8) Bila buat video korporat hantar ke consultan sanggup bayar sampai 30k untuk satu video dan consultan ambil masa berbulan untuk nak siapkan, tapi bila pekerja office sendiri oh esok saya nak tengok semua perubahan dah siap....bila buat jangan kata nak dapat kelebihan nak minta biskut pun belum tentu dapat...apa yang tahu janji mcm mcm tapi bila video dah siap semua lari entah ke mana sedar sedar hujung tahun SKT rendah......

9) Time nak minta kursus after effect , kursus video editing tak bagi kata kursus mahal , kata dah expert tak perlu kursus dan training.... oit mangkuk ...kami pun tahu buat basic ajer bukan expert itu pun belajar sendiri tak ada guru..... kalau ada pun kursus tu last sekali bagi dekat orang lain pergi, kalau orang lain tu pergi last sekali orang tu buat tak apa ...last ilmu tu membazir mcm tu ajer.... yang betul betul buat nak pergi tak bagi pergi...

10) office dapat pc baru bukan bagi pada yang buat kerja heavy mcm multimedia ni tapi bagi pada pegawai pegawai atasan yang hanya sekadar buka work dan power point ajer...WTF

11) ingat.... buat kerja kerja multimedia bukan satu kerja yang sangat mudah , jangan nak petik jari ajer semua dapat , No Money No Talk, buat kerja lebih masa pun belum tentu boleh claim, masa kami bersama keluarga habis digunakan buat benda mengikut nafsu orang lain....


12) Bila orang atas tak dapat apa yang nak , yang kena maki , yang kena tadah , yang kena kutuk orang yang buat video edit tu.....WTF dah ler kena buat kerja paksa, percuma , kena makin dan marah pun dapat percuma....

13) tapi kadang kadang rasa mcm nak bunuh orang pun ada kalau tiba tiba dapat pindaan last minit..... esok pagi dah nak publish malam ni nak kena ubah itu ini , tukar saiz font , oh tak nak background ni ubah ubah..... dalam hati kata.... bila ler dia ni nak mampus menyusahkan orang..... dah ler anak aku tengah demam ni .... dah tak cukup tido beberapa hari.... sial betul....

14) Bila dapat hujung tahun SKT rendah time tu paling hangin , dah buat sehabis masa untuk kerja ni last sekali bila hujung tahun markah dapat teruk , jangan salahkan staff kalau tolak kerja kerja bukan dalam bidang , tolak kerja kerja paksa rela , dan kerja kerja yang tidak mendatangkan kebaikan pada mereka..... lagi angin kalau yang cuma bagi arahan dan pandangan yang tak buat edit video last sekali dapat cemerlang ....


15) Satu lagi sikap pegawai pegawai ni ....ok masukkan gambar ni , tak sesuai tukar pakai ini, oh nak letak info dan carta ni ambil dari report ...scan.....kepala hangguk korang , ko ingat sesuka hati masuk ker, kalau gambar yang bagi tu kabur, saiz kecil , resolusi pecah , hasil scan dari report report memang tak la kami nak letak, bukan setakat dapat hasil sampah ..last last buat perubahan lagi...bila tak puas hati....kami budak buat grafix ni kami tahu apa yang patut letak apa yang tidak patut.... setakat bagi gambar scan suruh buat video itu semua sampah

16) Moral ... jangan tunjuk kelebihan dalam office.... bila mereka tahu kelebihan anda mereka akan perah dan guna anda segila mungkin...last yang dapat nama mereka kita dapat keburukan, biar lah mereka kata kita bodoh tak reti buat kerja ker dungu ker yang penting kita tidak diperbodohkan dan diperguna segila mereka nanti yang jadi kambing hitamnya kita juga... tapi kadang kadang aku pelik yang kaki jilat yang rajin mengampu yang tu yang selalu dibanggakan .....

Sekain sahaj.. huhuhu.. eh eh.. kalau dapat bos comel macam ni kan best.. comel aje.. sweet aje.. kecik je.. hahahaha..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


30 Mei 2017

DOA HARIAN RAMADHAN | HARI KELIMA

DOA HARIAN RAMADHAN | HARI KELIMA

”Ya Allah! Mohon jadikanlah di bulan ini aku termasuk diantara orang-orang yang memohon ampunan (beristighfar), dan jadikanlah aku sebagai hamba-MU yang saleh dan setia serta mohon jadikanlah aku diantara Auliya’- MU yang dekat disisi-MU, dengan kelembutan-MU, Wahai dzat Yang Maha Pengasih di antara semua pengasih”.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO 

28 MEI - 11 JUN 2017

Jom join SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO, bestnya kalau dapat shopping Credit tu dekat SGSHOP.. dapatlah shopping something untuk my little boy.. hehe.. TB selalu nampak baby boy TB tu rezekinya murah sangat.. Hope la kali ni baby boy TB dapat lagi rezeki untuk dia.. Aamiinn.. Aaamiin.. hehe.. TB nak belikan something untuk baby boy TB kalau TB antara salah seorang pemenang shopping credit SGSHOP ni.. TB senaraikan yea apa yang TB berkenan dekat SGSHOP melalui intai-intai TB semalam.. hehehe...

Barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 di SGshop Malaysia ialah tak dapat nak disenaraikan sebab banyak sangatt.. Tapi TB senaraikan yang mana yang TB memang nak dapatkan dulu la yea.. jom kita tengok! 


dan yang paling TB nak sangat beli ialah :
yang niii.. 




Haaa.. korang meh la join sekali.. memeriahkan lagi Giveaway rakan Blogger kita.. support sikit.. heee.. Good luck ekk.. Moga ada rezeki korang yea.. ada 10 orang pemenang nak dipilih tu.. moga baby teman ni ada luck untuk menang.. heee.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page