16 Julai 2017

KUIH SEPIT LAVA BERPERISA BUAT SEMUA TERLIUR!!

KUIH SEPIT LAVA BERPERISA
BUAT SEMUA TERLIUR!!

Hai.. Assalammualaikum semua.. Hari ni TB nak share dengan korang satu makanan yang legend time raya je, tapi sekarang dah bukan time raya je ada makanan ni tau.. hari bukan raya pun ada juga! Sebab ia bukanlah makanan yang berat sangat tapi ia adalah sejenis makanan yang macam snack yang dimakan ketika menonton TV, haha.. Bila dah makan satu, lagi-lagi nak makan bila dah masuk dalam mulut tu.. hahaha..

Makanan yang TB maksudkan ialah Kuih Sepit Lava yang Viral ni ha.. Kuih Sepit Lava ni tercipta dari idea siapa tak tahulah TB tapi yang pasti ia sangat-sangat menggiurkan.. hahaha.. Kuih Sepit yang dulunya hanya berperisa original tanpa apa-apa feeling (inti) kini Kuih Sepit Lava (atau dikenali sebagai kuih kapit juga) telah direvolusikan menjadi kuih sepit moden oleh mereka yang awesome ni, Siap ada pelbagai feeling yang diletak dalam Kuih Sepit yang memang kuih legend bagi orang melayu kita dan juga kaum lain sejak dahulu lagi.. Kuih Sepit Lava Enak dengan berisikan mentega kacang dan coklat yang pekat dan padat, gabungan yang memikat!


Hemm.. TB tak tahulah nak cakap macam mana.. sejak terlihat gambar Kuih Sepit Lava ni, TB jadi tak keruan.. hahahaha.. TB yang penggemar makanan manis-manis sekarang ni (sekarang ni je, dulu tak suka manis) mula terliur tengok Kuih Sepit Lava yang pelbagai variasi rasa..Tapi Kuih Sepit Lava ni tak lah semanis yang TB katakan tadi.. melalui review orang yang telah membeli, diorang mengatakan yang rasa manis dia tu seimbang sebab makan dengan kuih sepit lava ni.. Aduh.. terasa nak membeli pulak bila dengar dan baca review hebat-hebat belaka dari customer yang pernah beli.Ada pulak yang review kata rangup!!! krup-krap krup-krap bila mengunyahnya.. hamboiii.. 


#kuihsepitlava available sepanjang masa, 
bukan hanya di Hari Raya


Yang bestnya terdapat banyak perisa yang boleh korang pilih tau! iaitu perisa Chocolate, PeanutPeanut mix ChocolatePeanut mix Strawberry, Peanut Grape, Chocolate Nut, Peanut Nut, Peanut mix Chocolate Nut, Peanut mix Strawberry Nut, Peanut mix Grape Nut, perisa Nutella, dan tak ketinggalan perisa Original pun ada..

fuh.. TB menaip sambil terliur membayangkan gambar-gambar Kuih Sepit Lava yang menggiurkan ni.. TB pun rasa macam nak order ni.. Korang nak order gak? haa.. kalau nak order boleh je terus ke link kat bawah ni atau whats app aje no. 013-3144447. Atau korang terjah dulu Facebook Page atau Instagram Kuih Sepit Lava dibawah ni yea..


Facebook Page : Kuih Sepit Lava

IG : Kuih Sepit Lava

Whatsapp : 013-3144447



Antara Perisa yang ada :-




Facebook Page : Kuih Sepit Lava

IG : Kuih Sepit Lava

Whatsapp : 013-3144447


KORANG PERNAH RASA TAK KUIH SEPIT LAVA BERPERISA MELETUP-LETUP CAIR DALAM MULUT KORANG?? 

WOW , walaupun comel je #kuihsepitlava ni. Tapi gigitan pertama mampu membuatkan deria rasa  korang akan terpegun seketika ..

RANGGUP , SEDAP , KRUK KRAK KRUK. Di tambah dengan pelbagai perisa yang super duper #sedap.

馃尮 Perisa kegemaran rakyat Malaysia :-

Terdapat 12 pilihan perisa :-
✅ Chocolate
✅ Peanut
✅ Peanut mix Chocolate
✅ Peanut mix Strawberry
✅ Peanut Grape
✅ Chocolate Nut
✅ Peanut Nut
✅ Peanut mix Chocolate Nut
✅ Peanut mix Strawberry Nut
✅ Peanut mix Grape Nut
✅ Nutella
✅ Original

1 balang ada 40-45pcs (lain2 flavour)
1 balang ada 50-60pcs (original)
Berat 1 balang +- 500g


Sedap tak sedap #kuihsepitlava? Tapi bukan setakat oder je tau. Ada tawaran menarik disediakan. Apa tu ?? Pencarian #Agent kuih sepit lava. Boleh tambah poket sempena hari raya Aidiladha yang bakal tiba September nanti. Rugi tau tak grab peluang ni .. Barang sedang PANAS MACAM PISANG GORENG SEKARANG NI!!! 

NAK ORDER ATAU INGIN MENJADI AGENT #KuihSepitLava ? 

Hubungi 馃摫 0133144447
馃摫 0133144447
馃摫 0133144447

#kuihsepitlava
#AgenWanted
#SedapRanggupLazat

P/s: Jangan lupa like pages #kuihsepitlava tau !





Apa Sebab korang patut beli Kuih Sepit Lava ni.. cer baca review dari Farah Dafri ni.. pasti korang terasa tak sabar nak membeli.. percayalahhhh.. hahaha//

Kuih Sepit Lava 

Tak kedekut filling . Kuih sepit yang rapuh dan crunchy, Sangat rangup dan rapuh, Tak lemau dan manisnya sedang sedang elok . Ngam dengan filling , Saiz kuih sepit yang besar, Besar besar lah puas makan, filling pulak penuh. Tak muak

Makan kuih sepit ni tak muakwalaupun coklat filling nya banyak. Cumanya, lekat dekat tekak jela. Kena banyak minum dengan air .

Kuantiti banyak
Untuk yang tak ada filling, dalam sebalang tu ada dalam 50-60 pcs kuih sepit, kalau yang ada filling pula dalam 45-50 pcs. Banyak tu weh

Kuih Sepit Lava sebagai Kuih Raya

yang ni limited edition punya tau.. 
Choco and nut kalau tak silap TB





sedapnyaa.. slurrppp.. 














Haa.. amacam.. terliur tak tengok gambar?? belum rasa lagi.. terliur dah teman ni.. memang akan terus order la lepasni.. slurrrppp.. krup-krap.. krup-krap.. Kalau teman beli nanti teman tayang siap makan kat instagram .. krup krap.. krup krappp.. hahaha.. Ok lah.. kepada sesiapa yang berminat nak order dan berminat nak jadi ejen?? boleh lah terjah link dibawah ni atau terus je whats app nombor dibawah ni ok.. 

Facebook Page : Kuih Sepit Lava

IG : Kuih Sepit Lava

Whatsapp : 013-3144447.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Reactions:

6 ulasan:

  1. tengok pun dah terliur , apatah rasa nanti , masyaAllah nikmat coklat & peanut butter salut kacang memang terbaik

    BalasPadam
  2. dah macam wafer zaza tengok..hehee..coklate peanut tu kebiasaan yg zaza gemar

    BalasPadam
  3. aduh lahai... isi penuh sapa lah tak suke

    BalasPadam
  4. Montok2 isinya. Hehe..
    Brpa harga sebekas tu.

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥