03 Julai 2017

SHOPPING RAYA DI ALTHEA DAPAT RAMADHAN LIMITED EDITION BOX SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL !



SHOPPING RAYA DI ALTHEA
DAPAT RAMADHAN LIMITED EDITION BOX
SEMPENA RAYA GIVEAWAY FESTIVAL !

Wah.. happy giler TB dapat box hijau ni .. memang TB dah lama nak sangat dapat box hijau ni.. sebab box ni limited edition.. takde dijual tau.. dan hanya raya dan ramadhan special ni je la Althea akan keluarkan box hijau yang so.. cute..arghh.. suka giler! bertambah sayang la TB dekat Althea lepas ni.. hehehe.. Oh ya.. TB shopping banyak juga kali ni.. dan paling best TB dapat shopping barang yang TB dah masuk wishlist lama dah.. hehehe.. dan TB terasa terharu sangat-sangat sebab TB dapat dua box.. box yang sangat cute.. satu besar satu lagi kecil;.. Nanti TB review apa isi dalamnya pulak yea.. TB dah up video kat Youtube.. kalau korang nak tenghok boleh terjah SINI yea.. KLIK link bawah ni..




Ok lah.. nanti TB story lebih lanjut ye! jom cuci mata tengok barang yang TB shopping tu di youtube dulu yea! hehehe.. kat bawah ni TB tepek kan link Instagram tu untuk save tarikh terima box comel ni.. 

Yeayyy.. Dapat dah Limited Edition Ramadhan Box yang berwarna Hijau ni.. Heee.. Nak tahu macam mana TB dapat? Heee.. Box hijau yang limited edition ni korang boleh dapatkan semasa shopping di website Althea.kr (selagi stok kotak ni masih Ada la ye. Sebab limited edition memang tak banyak stok).. Haaa.. TB dah bukah kotak TB ni.. Dan TB seronok sangat sebab semua barang cukup, box pun dapat cepat..mcm tak percaya je.. TB bajet lepas raya baru dapat..Alhamdulillah cepat pulak sampainya.. Ehh.. Lupa pulak.. TB dapat satu barang Percuma tau.. Lip matt dari brand mat fix.. Wah... Bestnya. Mentang2 Althea tengah buat RAYA GIVEAWAY FESTIVAL.. laju je shopping dan terkam yang PERCUMA tu ye! Heee.. Kalau nak tau yang Percuma tu.. Korang boleh baca di blog www.tengkubutang.com.. Tapi selagi stok masih Ada gak tauu.. So kena cepat2 shopping di www.althea.kr.. Ok.. Bye #Giveaway #Althea #altheakorea #altheamalaysia #kbeautyhaul #KBeauty #rayagiveawayfestival #xoxo #limitededition #limitededitionramadhanbox #limitededitionbox #makeuplover #koreanmakeup #beautylover #reviewbytengkubutang #malaysianblogger
A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

Tadi gambar.. Ni video plak.. Banyak happy sangat dapat shopping dekat @atlheakorea sebab semua barang-barangnya susah nak cari kat Malaysia sebab item2 dari Korea dan sesiapa yang minat produk dari KBeauty ni.. Mesti rambang mata shopping kat website www.Althea.kr ni. Hik Hik.. Apa2 pun.. Nanti Teman up satu video Kat Youtube dan blog www.tengkubutang.com.. Heee.. Sorry my English berteraboq.. Sebut nama produk pun tersasul masul.. Sempena kehadiran Hari Raya Aidilfitri 2017 tidak Lama lagi, Althea telah mengadakan Raya Giveaway Festival dimana anda berpeluang mendapat Limited Edition Ramadhan Box ini.. Dan juga Produk/item secara PERCUMA yang tersenarai dalam list Raya Giveaway Festival ini.. #Giveaway #Althea #altheakorea #altheamalaysia #kbeautyhaul #KBeauty #rayagiveawayfestival #xoxo #limitededition #limitededitionramadhanbox #limitededitionbox
A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on


PENGHANTARAN PERCUMA pada Pesanan di atas RM99! Haa.. best kan! FREE SHIIPING kottt.. Alanag-alang dah shopping, apasalahnya shopping lebih sikit.. jimat tang shipping kan.. kalau tak, nanti kena bayar shipping fees pun alahai.. banyak gak tu.. hehehehe.. so, pastikan shopping melebihi RM99 tau! Tapi nak gitau gak la.. Kalau belian kurang dari RM99 pun, harga shipping hanya RM18 je pun.. tanpa risau berat produk yang korang beli. haa.. apa lagi.. jom shopping cepat! 

Website: www.althea.kr

Instagram: @altheakorea


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Reactions:

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. yang ni had raya ritu.. tunggu althea turn2 ounya box lak ni.. hehe

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥