06 Julai 2017

SKIN PS4 FAT, PS4 SLIM DAN PS4 PRO DARI HYPERGRAFIX


SKIN PS4 FAT, PS4 SLIM DAN PS4 PRO DARI HYPERGRAFIX

Hai.. Petang-petang ni TB nak share dengan semua peminat PS4 and the Gang.. Kalau korang sedang mencari skin yang cantik untuk pakaikan pada PS4 kesayangan korang, di HYPERGRAFIX ada jual pelbagai design skin yang cantik-cantik tau! Yang suka nak custom letak nama sendiri pun boleh tau.. korang just pi je kat Page HYPERGRAFIX dan screenshoot design mana korang suka, pm dekat page tu dan bagi tahu je nak letak nama ke apa.. haa.. best kan! boleh la letak nama tengkubutang nanti.. eh.. tetiba lak.. hehehehe.. Ok lah.. sebelum tu meh TB gitau sikit tentang produk/sticker yang digunakan oleh HYPERGRAFIX untuk emnghasilkan skin-skin kegilaan ramai ni.. baca dibawah ni yea! Kalau suka pi lah jenguk-jenguk Page HYPERGRAFIX ni yea.. KAlau tergoda.. pi la order yea! hehehehe.. selamat bergumbira dengan skin terbaru untuk PS$ kesayangan korang semua! yeay!


PS4 Slim Rossi (Code Design 0077)






PS4 Slim Design Code 0098



PS4 Slim 
(Custom Design Barcelona FC 2017-2018 Kit)



 

Yang ni Unik sangat.. Aish.. tak payah citer panjang-panjang lah.. jom terjah hypergrafix!!

CUSTOM MADE Skin PS4 Dari HYPERGRAFIX ..... 
Siap Dalam Masa dua hari termasuk Poslaju.
.
Material : 
Premium PVC Sticker Brand Oracal 
(Sticker Made in Germany)
Printing : 
Mimaki Large Format Printer 
dengan Setting paling High Kualiti 1440 dpi
.
Boleh mix design 
(Nak Design Console Lain , 
Nak design Controller lain lain pun boleh buat)

  .
Kalau Nak Tengok Design Sedia Ada..... 
Klik Link Di Bawah
.
.
PS4 Fat - PS4 FAT SKIN
.
PS4 Slim - PS4 SLIM SKIN
.
PS4 Pro - PS4 PRO
.
DS4 Controller - DS4 CONTROLLER


Harga Promosi RM60.00 siap poslaju 


Kepada yang berminat,

LIKE

FOLLOW


#PS4FAT #PS4SLIM #PS4PRO #SKINPS4 #SKINPS4FAT #SKINPS4SLIM #SKINPS4PRO
#STICKERPS4 #STICKERPS4FAT #STICKERPS4SLIM #STICKERPS4PRO

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

8 ulasan:

  1. Wah skin utk PS 4 pun ada. Siap satu set dengan console tu sekali. Ingat utk smart cam je. Kreatif lah org ni. Tak terpikir pun boleh tukar2 skin utk gajet2 kita kan.

    BalasPadam
  2. Cantik la pattern dia. lagi semangat nak main game :D

    BalasPadam
  3. Zaman teknologi ni semua serba boleh . Sal yang bukan kaki PS4 pun cam tertarik nak beli . Macam nak order untuk hadiahkan kat member la

    BalasPadam
  4. Lawanya skin PS4. Bukan peminat game pun jadi excited. Teruja betul tengok.

    BalasPadam
  5. Corak dia cantik2 tp akal ni jenis kurang sabar kalau buat benda2 teliti ni..akak bukan peminat game..tp bila tgok cantik2 skin dia memang rasa teruja

    BalasPadam
  6. Gambar yang first tu pic camera gopro kan! Bonde pon nak letak dekat camera SJcam lebih kurang sama jer dengan gopro. bagi pakai skin corak cantik! brlah rare he he he

    BalasPadam
  7. wah cantik2 semua stiker tu! berkenan betul. bolehlah bagitau kat sepupu. kot2 dia berminat ke

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  8. Wow really the promotion price is really great, should get one unit also.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥