19 Ogos 2017

PAGEVIEW BLOG TENGKUBUTANG.COM DAH CECAH 6 JUTA



PAGEVIEW BLOG TENGKUBUTANG.COM
DAH CECAH 6 JUTA

Yeayy.. Alhamdulillah.. akhirnya blog tengkubutang.com dah cecah 6 juta pageview.. syukur alhamdulillah.. harap blog TB akan sentiasa menjadi blog yang konsisten.. harap sangat banyak rezeki masuk melalui ber blog ni.. Alhamdulillah... TB dah start 'merasa' keindahan dan pulangan 'istimewa' sebagai Blogger.. 

TERLEPAS SCREENSHOOT PAGEVIEW
BLOG YANG DAH CECAH 6 JUTA

Alahai.. tak pernahnya sempat nak screenshoot tepat-tepat, mesti terlepas jugak.. hahaha.. tapi tak mengapalah, nak buat macxam aman kan.. dah kita pun bukannya asik nak dok depan pc sesaja.. kena buat macam-macam kerja lain kan.. job review pun banyak tengah Q.. TB tengah usaha nak siapkan satu-satu.. Alhamdulillah.. murah rezeki blog TB ni.. walaupun TB tak caj tinggi sangat tapi boleh gak buat tambah-tambah poket kan.. beli susu anak ke, mainan anak ke.. baby food anak ke.. hehehe.. So, ada sape-sape nak review produk korang? leh je email TB di tengkubutang@gmail.com yea.. harga cas murah-murah aje.. siap pakej lagi.. hehehe.. 


Yang ni TB baru screenshoot jap ni tadi.. dah ada banyak ni dah.. hope sampai hujung tahun target nak 7 juta gak .. kalaulah dapat kan.. hehehehe.. bestnya kalau dapat target 6 juta dan 7 juta dalam tahun yang sama.. insyaAllah.. 


Yang atas ni gambar screenshoot konon nak countdown ke 6 juta la kannn.. tapi terlopaih pulokk.. hahaha.. tak mengapalah.. lain kali try screenshoot ke 7 juta plak.. yeayyy!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Reactions:

7 ulasan:

  1. Congrats on your achievement. Work harder ya.

    BalasPadam
  2. Kinda envy you , 6 juta is a big number . I wish to archive that soon. hihih

    BalasPadam
  3. Congrats ya! Pencapaian yg sgt hebat. Teruskan usaha dear. :D

    BalasPadam
  4. Bestnya kak.. cepat naik. Kita baru sejuta lbih. Blogger tepian perigi je kn. Hee

    BalasPadam
  5. Tahniah... Tahniah.. jauh lagi sebelum Miera sempat nak catch up... Huhuhu

    BalasPadam
  6. Congrats on your achievement dear!! I still got long way to go! Good luck to those who join =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥