29 September 2017

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE!

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE! 

Yeayy..Giveaway Time!! Haii.. TB nak buat Giveaway ni!! Kali ni tak perlu buat entri giveaway.. just melalui facebook aje.. hehe.. First time buat Giveaway dekat Page Tengkubutang.com.. Haa.. TB nak cari 5 pemenang, Ada 5 hadiah menarik menanti anda semua! Cara nak join? Mudah je.. Sila follow syarat di bawah ni je..

27 September 2017

ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion- Irresistible Soft Touch All Day Long!

ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion
- Irresistible Soft Touch All Day Long!

Cakk.. Tetiba pulak tajuk berbahasa Inggeris yea.. walhal isinya bahasa melayu.. haha.. saja TB nak stay dengan Tajuk tu sebab suka dengan susunan ayat tu..

"Irresistible Soft Touch All Day Long"

Haa.. hari ni TB nak cerita tentang ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan yang sangatlah wangi ni ha.. sangat melembapkan kulit dan sangat best dipakai sebab teksturnya yang tak melekit tu.. hehe.. Bestnya kan, bila dapat stay dengan haruman dan wangian dari Enchanteur ni.. Sememangnya kegemaran TB sejak dari zaman anak dara lagi tau.. Bauan dari Enchanteur ni menggamit kenangan TB semasa zaman remaja, zaman bekerja dan zaman di kolej.. alahai.. rasa seperti teringat kembali kenangan lama-lama dulu.. 
  
Apatah lagi dengan wangian dan bauan dari range Romantic dan Charming ni haaa.. memang legend lah TB katakan.. hehehe.. TB sukakan semuanya start dari mandian, losyen, deodoran, sabun.. haaaa... kalau ada syampu.. syampu pun TB suka jugak tauu! eh ada lah syampu enchanteur.. sape kata takde.. huhu.. cuma TB je tak pernha guna lagi syampunya.. nanti nak try beli.. harus wangi dari hujung rambut ke hujung kaki.. cewahhh..

26 September 2017

DREAM IN MOM BABY PRODUK BAYI DARI FROMNATURE MALAYSIA

DREAM IN MOM BABY
 PRODUK BAYI DARI FROMNATURE MALAYSIA 

TB suka benar dengan produk dari Fromnature ni.. Produk yang TB dah gunakan baru-baru ni ialah Dream In Mom Baby iaitu produk penjagaan kulit bayi / baby skincare yang di syorkan oleh ramai ibu-ibu di Korea.. Haaa.. sebab apa TB sebut Korea? sebab produk ni datangnya dari Korea tau.. Made in Korea.. Siri produk ini adalah sejajar dengan tahap kerja alam sekitar Amerika Syarikat (Ewg) Level 0 ~ 2 .. maksudnya? ia sangat natural dan mesra alam..

25 September 2017

JOM KEKAL LANGSING DENGAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DAILY DETOX

JOM KEKAL LANGSING DENGAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DAILY DETOX 

Wah.. sedap betul rasa teh yang berperisa buah-buah ni.. ada rasa Durian Belanda, ada rasa Mulberry (errr.. macam amna rasa Mulberry ek.. huhu) ada rasa teh.. ada rasa buah Markisa.. haaa.. memang sedap dan tak terfikit pun teh detox ni ada rasa buah camni.. selalunya teh detox yang lain rasanya tawar dan pahit je.. sampai nak minum pun kena tutup hidup.. wakakaka..



Tapi Imaan Slimming Fruitea Daily Detox ni tidak pahit .. sedap je rasa dia.. TB boleh minum tanpa tutup hidung.. haha.. Haa.. kalau korang nak tahu.. TB berani minum Imaan Slimming Fruitea Daily Detox sebab ia juga sesuai untuk ibu yang menyusu.. so, TB pun memang nak detox badan TB pun sebab sejak akhir-akhir ni asyik la sengal-sengal aje.. harap lepas minum detox ni TB kembali cergas.. yeay!!

Jom tengok info detail pasal Imaan Slimming Fruitea Daily Detox .. dan kalau berminat nak beli, boleh contact info/link yang TB seratkan di bawah sekali ni yea.. 


Imaan Slimming Fruitea Daily Detox

pencernaan : ambil 1-2 uncang setiap hari
👌🏽Individu yang nak kurangkan berat badan
TEH_BUAH_IMAAN dah ada yang dalam botol. Cantik, memang boleh melting tengok. Dlm 1 botol ada 10 uncang sja.

Lebih senang nak beli..
Lebih senang nak jual..
Lepas ni hari2 boleh teh buah, kat mana2 pun teh buah.
Lebih SIHAT..
Lebih SLIM lah kita semua 😊

KANDUNGAN
Passion fruit (markisa), Sour sop (durian belanda), Mulberry, Candle Bush (cassia alata), Tea Leaves (daun teh).

KEBAIKAN
👍🏽Membantu pencernaan
👍🏽Membantu detox (buang toksin dlm badan)
👍🏽Tingkatkan sistem imunisasi
👍🏽Anti Kanser
👍🏽Kawal gula dlm darah

CIRI_PENTING
❤Tiada bahan kimia
❤Proses secara natural
❤Rasa sedap

CARA_GUNA
👌🏽Rendam 1 uncang dalam cawan / mug berisi air panas
👌🏽Setiap uncang boleh diguna 2 kali
👌🏽Individu yang ada masalah  : boleh rendam 2 uncang dalam satu cawan / mug
👌🏽Indvidu yang nak kekalkan berat badan sedia ada – 3x seminggu

SIAPA_BOLEH_MINUM?
💃🏼Semua berumur 7 tahun ke atas
💃🏼Wanita menyusu pun boleh minum
💃🏼Boleh diminum pesakit diabetic, gastrik 💃🏼Wanita mengandung tidak digalak minum

HARGA 



Haaa.. Bagi sesiapa yang nak jaga berat badan, WAJIB berdetox ya kawan2. Tak tau macam mana dapatkan botol imaan. Harga satu botol rm25 ja, Lagi banyak lagi jimat tau. .
Untuk mengetahuan korang semua, detox Imaan ini ibu menyusu pun boleh minum ya 😍 lagipun, kandungannya buah-buahan . Wasap 019-3922261 (ira)


JOM TENGOK VIDEO CARA NAK SEDIAKAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DETOX NI




BERMINAT NAK ORDER? BOLEH CONTACT & VISIT :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



21 September 2017

Doa Akhir Tahun dan Awal Tahun Hijrah

DOA AKHIR DAN AWAL TAHUN
Pada 22/09/2014 (Jumaat) ni bermulalah tahun baru Islam buat kita semua yang beragama Islam.. Pada tanggal 1 Muharam 1439 ini marilah kita sama2 berhijrah dari satu tahap ke tahap yang lebih baik.. menjadi insan yang disayangi Allah.. menjadi umat yang soleh dan taat kepada perintahNya.. Moga Awal Muharam kali ini disambut dengan diri kita yang baru dan bersih.. Aamiiinn.. Yarabbal Alamin.. Jom kita buat persediaan untuk menyambut Awal Muharam nanti.. 

PENGENALAN MUHARRAM

MUHARAM adalah bulan pertama dalam Sistem Kalendar Islam (Hijriah). Pada asasnya, Muharam membawa maksud 'diharamkan' atau 'dipantang', iaitu Allah SWT melarang melakukan peperangan atau pertumpahan darah. Namun demikian larangan ini ditamatkan setelah pembukaan Makkah (Al Baqarah: 91).
Sejak pemansuhan itu, umat Islam boleh melaksanakan tugas dan ibadat harian tanpa terikat lagi dengan larangan berkenaan. Rasulullah s.a.w telah menamakan bulan Muharram sebagai bulan Allah (shahrullahi).
Sandaran yang dilakukan oleh Baginda s.a.w kepada Allah s.w.t lantaran kemuliaan dan kelebihan bulan ini kerana sesungguhnya Allah s.w.t tidak merujukkan kepadaNya melainkan oleh golongan khowas (terkhas) di kalangan makhluk - makhlukNya.
Daripada Al-Hassan Al-Basri rahimahumullah sesungguhnya Allah s.w.t telah membuka lembaran tahun baru di dalam takwim Islam dengan bulan Muharram. Tidaklah kedapatan bulan yang lebih mulia dalam takwim Islam di sisi Allah s.w.t itu selepas bulan Ramadhan melainkan bulan Muharram. Ianya dinamakan bulan Allah yang khas disebabkan besarnya kehormatannya.

Mengingati diri sendiri untuk tidak ketinggalan membaca Doa Akhir Tahun dan Doa Awal Tahun.. 
Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. 


Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata:
"Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya setahun" .

Doa Awal Tahun dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu Muharram. 
Sesiapa yang membaca doa ini, Syaitan berkata

"Telah amanlah anak Adam ini daripada godaan pada tahun ini kerana Allah telah mewakilkan dua Malaikat memeliharanya daripada fitnah Syaitan". 







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



KULIT LEMBUT, LICIN DAN GEBU MACAM BAYI, JOM DAPATKAN BOX EKSKLUSIF ALTHEA | BBO SONG SKIN

KULIT LEMBUT, LICIN DAN GEBU MACAM BABY,
JOM DAPATKAN BOX EKSKLUSIF ALTHEA | BBO SONG SKIN 

Haaa.. nampaknya lepas ni TB merasa lah kulit halus lembut dan gebu macam baby.. hehehehe.. sebab TB baru nak try rangkaian produk dan kosmetik yang terdapat dalam Ekslusif Box dari Althea ni iaitu BBO SONG SKIN.. Menurut Althea Korea, maksud Bbo Song dalam bahasa Korean adalah smooth skin.  So.. bila pakai nanti kulit akan lembut seperti bayi.. yeayy .. Oh ya.. untuk sesiapa yang baru dengar tentang Althea ni.. Meh TB terangkan sikit apa itu Althea, Haa.. Atlhea ialah website yang menjual barang-barang makeup dan kosmetik, makeup tools serta skincare daripada Korea.. So, Peminat-peminat produk KBeauty pastinya sangat-sangat mengenali Althea Korea ini.. Kalau nak kulit macam artis Korea.. jom terjah website Althea ni jom!


TB dah dapat box ni, sangat-sangat berpuas hati dengan 6 produk yang ada dalam box ni.. Haa.. Nak tahu macam mana nak dapatkan Box yang Limited ni? Boleh terjah dan cuci mata dulu di website http://my.althea.kr/  atau boleh terus direct klik link ini untuk order --> BBO SONG SKIN

Jom Dapatkan kulit bbo-song (licin) seperti 👶 kulit bayi 🍑 dengan Song Box Bbo Althea! 🎁

Haaa.. dalam Box ni mengandungi produk bersaiz penuh Cult Faves seperti Skinfood, Innisfree dan W.Lab,  hehehe.. semestinya kotak ini menjanjikan untuk menutupi kecacatan, liang roma, parut, bintik merah, dan kedutan dengan hanya  satu sentuhan 🌸
di Channel Youtube TB menggunakan produk dari Limited Edition Box ini BBO SONG SKIN.. TB sangat berpuas hati dengan semua produk yang terdapat dalam box ini kerana ia betul-betul boleh cover redness dan parut-parut di wajah TB.. Awesome giler!


Nak tahu item-item yang terdapat dalam Box ini? haa.. meh kita terjah!!


Tadaaa.. ini dia 6 item yang terdapat dalam BBO Song Skin ni..

First sekali.. Nakeup Face Coverkintg Powder Cushion ni.. TB suka giler.. tak berminyak.. dan sangat-sangat menutupi cela diwajah.. Redness dan kesan parut jerawat pun boleh disorokkan kalau pakai cushion ni tau!





Kedua, Cream yang best ni namanya No Sebum Powder Cream.. Haaa.. TB pakai ia sebagai Primer.. iaitu selepas pakai spray mist, TB akan sapu dan ratakan satu wajah.. Hasilnya.. muka nampak smooth dan licin je bila pakai cushion nanti.. testurnya tak melekit, bau wangi, dan serap cantik je ke kulit wajah.. 



Ketiga, Saemmul Single Blusher ni pun TB suka sangat-sangat tau! sebab ia lembut je.. rasa ringan je bila di oles ke Pipi.. baunya wangi.. cepat blend walaupun tersapu tebal.. dan yang penting warna cantik.. kalau guna berus lagi lawaaa.. TB takde berus.. so guna jari je.. itu pun dah ok je tengok.. !



Keempat, Haaa.. yang ni paling best tau sebab TB berjaya cover hitam-hitam atau blackspot dan redspot di wajah TB dengan Petifee Hate U, Red Spot Sulfur Powder ni.. huhu.. gembiranya hati beta! best sangat benda ni,, selain tu boleh gak guna untuk dark circle.. hehehe



Kelima.. hehehe,, Choco Eyebrow Powder Cake, opss.. sejujurnya yang ni TB tak pandai guna la korang.. TB memang failed bab kening.. kening TB pun semulajadi tebal dan berteraboq.. kah kah kah.. mungkin kena jumpa pakar kecantikan untuk ajar betulkan kening.. k bye.. haha




Last sekali.. Produk Keenam.. SEBUM-OUT Oil Control Mist.. yeayy!! yang ni TB baru 1st time guna tauuu.. sangat-sangat best! TB guna sebelum pakai makeup dan kadang selepas pakai makeup.. makeup tahan lama dan nampak lebih cantik .. wah.. terjatuh cinta pulak rasanya.. 



Haa.. kalau korang nak dapatkan box macam ni gak.. bolehlah search dekat laman web my.althea.kr yea.. cepat tauuu.. sebab Box ni Limited Edition tau! cepat habis.. so, kalau nak segera.. cepat terjah sekarang dan tekan checkout.. hehehe.. search aje BBO SONG SKIN .. korang akan nampak nanti berapa nak kena bayar dan checkout.. RM123 kalau tak silap TB.. tapi rasanya boleh pakai berbulan-bulan 6 produk ni tau.. apa lagi.. terjah cepat!!




Untuk maklumat lanjut, bolehlah layari ke laman web / aplikasi Althea Korea .

Instagram :

Website:

Facebook page:

#altheakorea


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



16 September 2017

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Hai.. Assalammualaikum buat semua.. TB mohon maaf sebab lambat sangat umum pemenang.. TB bukan sengaja lambat-lambat kan.. TB memang dha rancang nak umum pememnag hari Sabtu lepas, namun TB hanya usaha merancang namun akhirnya TB terpaksa akur apabila TB tidak dapat juga akhirnya nak umumkan pemenang tersebut pada hari yang dijanjikan.. TB yang sememangnya tak berapa sihat dalam minggu lepas, dan dalam tak sihat tu TB ni degil dan tak nak makan ubat sebab kononnya nak baik secara semulajadi.. tanpa ubat.. namun akhirnya demam dan sakit-sakit tu melarat sampailah TB sakit kepala dan badan-badan sebab tahan dan mengelak makan ubat.. Nak pulak baby harraz asik nak melekat je.. 

TB nak selalu dan kerap minum air suam pun ter skip skip.. Huhu.. TB memang akan minum air suam dengan banyak untuk pastikan TB akan sembuh dari apa-apa sakit dengan cepat.. tapi bila dah asyik skip-skip je.. so, demam pun lambat baik.. so, TB surrender sangat-sangat hari Sabtu Ahad tu.. terlepek je dalam kelambu dengan baby.. 

Akhirnya memang TB makan ubat lah jawapnya semalam (Ahad).. hari ni ada nampak ok sikit walaupun ada dedar-dedar.. Tapi dah boleh la mengadap PC dari kelmarin, mata rasa pedih dan berdenyut-denyut kalau tengok pc wehhh! ok lah.. tak mau komen panjang.. jom kita tengok siapa yang bertuah tu.. TAHNIAH yea! buat yang tak menang.. boleh cuba lagi in my next giveaway.. insyaAllah.. 




PEMENANG YANG BERTUAH IALAH :

HADIAH BARANGAN :

ALL YOUNG VITA ACNE SOLUTION X 1 PEMENANG 
Tuntut Hadiah dekat --> Fara Hanim


HANDBAG X 1 PEMENANG
BAJU BLOUSE MUSLIMAH X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Syamimi Saad 
PEMENANGNYA IALAH :
34. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html





HELLO KITTY SCRUB GEL X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Raden Galoh 


PERFUME PRECIOUS X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Lisa Nurulain 



MASCARA & LIPGLOSS SILKYGIRL X 1 PEMENANG

HADIAH TOPUP DAN WANG TUNAI :

WANG TUNAI RM 25 X 2 PEMENANG



WANG TUNAI RM 20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Mat McDean 



WANG TUNAI RM10 X 3 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Eintan Nurfuzie 



WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nor Afdilah Lias 


WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> HYPERGRAFIX
WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM10 X 2 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nurul Syahirah



WANG TUNAI RM 10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nik Nur Ainie Zulaikha 


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Ariesya Collection Enterprise

TOPUP RM10 X 2 PEMENANG


HADIAH MISTERI 
Tuntut Hadiah dekat --> Tengkubutang
PEMENANGNYA IALAH :
46. http://www.uyulrosli.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

JOM TENGOK VIDEO BAGAIMANA 
PEMILIHAN PEMENANG DIBUAT!


THANK YOU TO 6 MILLION PAGEVIEW TENGKUBUTANG GIVEAWAY SPONSOR!!




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 1




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 2



Terima kasih buat yang join Giveaway ni.. Terima kasih buat para sponsor yang sudi menaja hadiah utnuk Giveaway kali ni.. Alhamdulillah.. walaupun tak ramai sangat yang join.. TB rasa terharu sebab dapat juga berkerjsama dengan para peserta dan para sponsor semua.. thank you.. Alhamdulillah.. Jangan serik jadi sponsor ye.. jangan serikjoin Giveaway.. yang tak menang.. jangan sedih.. InsyaAllah akan ada Giveaway lain akan datang.. jemput join yea!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page