Nuff

26 September 2017

DREAM IN MOM BABY PRODUK BAYI DARI FROMNATURE MALAYSIA

DREAM IN MOM BABY
 PRODUK BAYI DARI FROMNATURE MALAYSIA 

TB suka benar dengan produk dari Fromnature ni.. Produk yang TB dah gunakan baru-baru ni ialah Dream In Mom Baby iaitu produk penjagaan kulit bayi / baby skincare yang di syorkan oleh ramai ibu-ibu di Korea.. Haaa.. sebab apa TB sebut Korea? sebab produk ni datangnya dari Korea tau.. Made in Korea.. Siri produk ini adalah sejajar dengan tahap kerja alam sekitar Amerika Syarikat (Ewg) Level 0 ~ 2 .. maksudnya? ia sangat natural dan mesra alam..


Ia membuatkan bayi berasa tenang dan selesa dengan bauan yang semulajadi tanpa bahan kimia yang merbahaya, kerana produk ini dihasilkan menggunakan minyak semula jadi (Natural Essential Oil) dengan sedikit rasa oren . 

#FROMNATURE Dream In Mom 婴儿系列

TB dah cuba guna semasa mandikan baby Harraz, ternyata baunya sungguh natural dari bauan seperti oren, sangat lembut dan menyegarkan.. agak tenang je baby harraz bila dimandikan dengan mandian dari Dream In Mom Baby dari jenama FromNature ni..

Tekstur untuk Dream In Mom Baby Lotion dan Dream In Mom Baby Cream pula agak lembut, ringan dan sangat melembapkan kulit, sesuai untuk bayi yang berkulit kering, dan normal..

Jemput visit video unboxing yang TB dah buat hari tu.. dan video TB test tekstur dan bau product dari fromNature ni.. mugnkin lepas tengok ni korang dha tau gambaran besar mana saiz product ni dan bau macam mana, tekstur macam mana..ye tak? boleh lah shoping nanti.. yeay!!

video unboxing 

video test tekstur, bau dan gambaran saiz botol

video Harraz nak try mandi guna mandian dan guna lotion and krim

Jom tengok apa yang TB dah guna semalam untuk produk kali ni... hehe.. baby suka sangat dengan set skincare ni.. mama nya pun dah try sekali.. sukanya.. terasa macam baby pulak TB rasa.. hihihi.. 

Dream in Mom Baby Hair & Body Wash 450ml
https://goo.gl/7qSYJy
Digunakan sebagai mandian dari kepala hingga ke 
kaki sekali gus (Head To Toe)


FROMNATURE Dream In Mom Baby Cream 230ml
Krim Pelembap yang disapu pada kulit bayi 
agar sentiasa lembap dan tidak mudah kering


FROMNATURE Dream In Mom Baby Lotion 450ml
Aroma semulajadi minyak pati memberikan kesan santai, 
Tidak melekit, melembapkan kulit


Haaa.. Kalau korang nak tahu apa kelebihan produk penjagaan kuli bayi Dream In Mom Baby dari FromNature ni, korang boleh baca detail pada gambar-gambar di bawah ni ye.. kalau berminat nak beli.. boleh je klik link2 yang TB dah nyatakan dibawah sekali ni ye.. Selamat ber shopping.. hehe.. 








FromNature Dream in mom baby 
hair & body wash

FromNature Dream in mom 
baby lotion







FROMNATURE Dream In Mom 
Baby Cream 

3 Platforms untuk Malaysian & Singaporean 
untuk membeli produk diatas ialah :

11 Street Malaysia Website: 

Ezbuy Singapore Website: 

Get more info about Fromnature,
https://www.facebook.com/fromnaturemy/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

18 ulasan:

  1. Bestnya.. Nampak sangat cantik packagingnya..

    BalasPadam
  2. The packaging is love! I will definitely get this for my child in the future!

    BalasPadam
  3. mesti wangi kan bau dia.. zaza tgk pun mcm nak beli je produk dia sbb packaging lawa

    BalasPadam
  4. First time tahu brand ni. Lepasni boleh la cuba. Thanks for sharing!

    BalasPadam
  5. tak pernah dengar nama brand ni. packaging dia comel, suka tengok!!

    BalasPadam
  6. Nak cuba la sis.suka product korea.first time dengar tapi since review ni mcm best nak cuba da

    BalasPadam
  7. Packaging looks really natural and good for kids! Maybe I should try this brand for my baby

    BalasPadam
  8. The packaging so cute and is very mild and safe for baby... Nak Juga!

    Racheal

    BalasPadam
  9. Thanks for this feature and review. I will check this product and let my niece try it. :)

    BalasPadam
  10. I love the cute packaging. Looks like good baby products.

    BalasPadam
  11. Produk terbaik untuk bayi. Boleh nak recommend dekat kawan-kawan yang dah ada anak dan family.

    BalasPadam
  12. This range of products is so friendly to kids. I am not a mother myself but I don't mind informing my friends about Dream In Mom.

    BalasPadam
  13. have to say I love the packaging.. it is pretty... and if I had small kids, I would so use this....

    BalasPadam
  14. Haven't try this brand before. Is it nice to use?

    BalasPadam
  15. The packaging is sooooo cute! I'm 23 this year but I want it because of the packaging hahaha

    BalasPadam
  16. The packaging is so cute and simple! So many goodness for baby in just one bottle.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New