16 September 2017

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

SENARAI PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

Hai.. Assalammualaikum buat semua.. TB mohon maaf sebab lambat sangat umum pemenang.. TB bukan sengaja lambat-lambat kan.. TB memang dha rancang nak umum pememnag hari Sabtu lepas, namun TB hanya usaha merancang namun akhirnya TB terpaksa akur apabila TB tidak dapat juga akhirnya nak umumkan pemenang tersebut pada hari yang dijanjikan.. TB yang sememangnya tak berapa sihat dalam minggu lepas, dan dalam tak sihat tu TB ni degil dan tak nak makan ubat sebab kononnya nak baik secara semulajadi.. tanpa ubat.. namun akhirnya demam dan sakit-sakit tu melarat sampailah TB sakit kepala dan badan-badan sebab tahan dan mengelak makan ubat.. Nak pulak baby harraz asik nak melekat je.. 

TB nak selalu dan kerap minum air suam pun ter skip skip.. Huhu.. TB memang akan minum air suam dengan banyak untuk pastikan TB akan sembuh dari apa-apa sakit dengan cepat.. tapi bila dah asyik skip-skip je.. so, demam pun lambat baik.. so, TB surrender sangat-sangat hari Sabtu Ahad tu.. terlepek je dalam kelambu dengan baby.. 

Akhirnya memang TB makan ubat lah jawapnya semalam (Ahad).. hari ni ada nampak ok sikit walaupun ada dedar-dedar.. Tapi dah boleh la mengadap PC dari kelmarin, mata rasa pedih dan berdenyut-denyut kalau tengok pc wehhh! ok lah.. tak mau komen panjang.. jom kita tengok siapa yang bertuah tu.. TAHNIAH yea! buat yang tak menang.. boleh cuba lagi in my next giveaway.. insyaAllah.. 




PEMENANG YANG BERTUAH IALAH :

HADIAH BARANGAN :

ALL YOUNG VITA ACNE SOLUTION X 1 PEMENANG 
Tuntut Hadiah dekat --> Fara Hanim


HANDBAG X 1 PEMENANG
BAJU BLOUSE MUSLIMAH X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Syamimi Saad 
PEMENANGNYA IALAH :
34. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html





HELLO KITTY SCRUB GEL X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Raden Galoh 


PERFUME PRECIOUS X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Lisa Nurulain 



MASCARA & LIPGLOSS SILKYGIRL X 1 PEMENANG

HADIAH TOPUP DAN WANG TUNAI :

WANG TUNAI RM 25 X 2 PEMENANG



WANG TUNAI RM 20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Mat McDean 



WANG TUNAI RM10 X 3 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Eintan Nurfuzie 



WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nor Afdilah Lias 


WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> HYPERGRAFIX
WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM10 X 2 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nurul Syahirah



WANG TUNAI RM 10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Nik Nur Ainie Zulaikha 


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
Tuntut Hadiah dekat --> Ariesya Collection Enterprise

TOPUP RM10 X 2 PEMENANG


HADIAH MISTERI 
Tuntut Hadiah dekat --> Tengkubutang
PEMENANGNYA IALAH :
46. http://www.uyulrosli.com/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

JOM TENGOK VIDEO BAGAIMANA 
PEMILIHAN PEMENANG DIBUAT!


THANK YOU TO 6 MILLION PAGEVIEW TENGKUBUTANG GIVEAWAY SPONSOR!!




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 1




PEMENANG TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY PART 2



Terima kasih buat yang join Giveaway ni.. Terima kasih buat para sponsor yang sudi menaja hadiah utnuk Giveaway kali ni.. Alhamdulillah.. walaupun tak ramai sangat yang join.. TB rasa terharu sebab dapat juga berkerjsama dengan para peserta dan para sponsor semua.. thank you.. Alhamdulillah.. Jangan serik jadi sponsor ye.. jangan serikjoin Giveaway.. yang tak menang.. jangan sedih.. InsyaAllah akan ada Giveaway lain akan datang.. jemput join yea!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

17 ulasan:

  1. yeayyy dapat jugak topup rm10..hehe..terima kasih dan tahniah juga pada yang menang tu..

    yg no 27 boleh tuntut kat zaza nanti ye..

    BalasPadam
  2. alhamdulilah no 14 terselit juga...terima kasih TB dan para sponser

    BalasPadam
  3. ok...saya dah follow blog anda....masuk dalam bloglist saya.

    BalasPadam
  4. Wah, alhamdulillah , ada rezeki hehe :D Tahniah kepada pemenang2 lain juga ^_^

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, ade rezeki dekat sini..tenkiu tengku butang

    BalasPadam
  6. yeaaahhh...menang..alhamdulillah...

    tahniah semua.. :)

    BalasPadam
  7. Alamak. Menang rupanya. Terima kasih. Tahniah kepada pemenang.

    BalasPadam
  8. Wahhh.. Alhamdulillah.. menang rupanya.. Tahniah jugak kepada semua pemenang.. yeyeahh

    BalasPadam
  9. Tahniah kepada semua pemenang
    Tak sangka ada rezeki tersenarai disitu.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥