08 Oktober 2017

JOM JANA SIDE INCOME DENGAN 8SHARE!

JOM JANA SIDE INCOME DENGAN 8SHARE!

Jom join 8Share! teman dah cecah angka leh cash out dah! heee.. tapi saja kumpul lagi banyak.. baru best sikit nengok duik kann.. hu2.. korang taknak join ke? 8Share ni kalau korang belum tau.. memberi peluang untuk korang kongsi benda baru dan "dapat ganjaran" dari setiap story yang korang share tuu tauu.. haa apa lagi.. jom Dapatkan akaun PERCUMA di sini.. klik yea..>>>>> 8Share


Cara nak Daftar.. ikut je step bawah yang mudah sangat ni yea.. selamat buat duit.. he2.. =)


Mula2, nak Daftar--->Tekan sini---> SIGN UP
Pastu klik CREATE MY ACCOUNT.. 
Pastu KLIK 3MIN TOUR 
Pastu isi form SPECIAL PREFERENCES...dan SAVE
Pastu bila dah save, keluarlah iklan untuk di share.. 
korang share la dengan FACEBOOK atau TWITTER.. 

haaa.. Setiap per klik korg akan dapat RM 0.20.. 
tauu..kumpul lea byk2 hokeh! sikit2 lama2 jadi bukit kan!

Haa.. cer tengok apa yang korang boleh dapat kat 8share ni? yang bawah ni TB punya.. itupun sebab jarang share.. kalau rajin mesti dapat banyak tiap2 kali cashout .. kan.. hahaha.. lagipun TB kalau cukup rm5 je TB cashout sebab taknak tunggu banyak-banyak.. risau duit hilang.. kekeke..  risau sangat pun.. mana adalah.. ! haha..

Tengok TB dah cashout ratus-ratus gak tu.. sape nak bagi ratus2 weh.. haaa.. untung gak share-share ni.. thank you 8share.. dapat gak TB duit yang dapat tu untuk isi minyak keta.. hehe.. 

Ni sejarah cashout TB.. hehehe.. dalam rm400 lebih gak la dapat.. 

yang ni other rewards.. TB suka jer join mission2 yang ada tu.. dapat gak tambah2..


haa.. yang ni TB guna rewards point yang TB dapat .. BP namanya.. dapatlah IKEA Containers 2 set dan terbaru Baucer KFC.. Tengok.. ada macam-macam aktiviti kat 8share ni tau.. best tak??
dah selesai redeem pun.. hehe


hai.. apa tunggu lagi? jom Dapatkan akaun 8share PERCUMA di sini.. 

klik yea..>>>>> 8Share

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

3 ulasan:

  1. Antara nak dgn taknak aje kan..

    BalasPadam
  2. Saya pernah sekali jer cash out dulu..nak start buat balik la..hehe..tgk tengku butang share terus semangat tuh datang.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥