adseng

Innity 1

Nuff

06 Disember 2017

TERKURUS TANPA SENGAJA DENGAN LEMONEX!! JANGAN TAK PERCAYA!!

TERKURUS TANPA SENGAJA DENGAN LEMONEX!!
JANGAN TAK PERCAYA!!

Hai korang semua, hari ni TB dengan semangatnya nak bercerita tentang satu produk slimming drink iaitu LEMONEX yang dikatakan sedang laris dan hangat ketika ini. Produk ini dikatakan sangat memuaskan hati si pembeli sehingga pembeli pun repeat order dan order lagi!!


Siap order untuk kawan-kawan, dan ada pulak tu.. terus jadi ejen sebab dah selalu sangat orang dok pesan kat dia minta belikan, So.. memandangkan produk ini memang sangat mendapat tempat di hati pemesan-pemesannya tu, maka dia pun jadilah ejen juga.. haaaa.. Nampak tak situ betapa produk ini begitu menular keberkesanannya?





Korang kenal tak sapa ni? Haaa kalau nak tau, ni la ARTIS KOMEDI ENOT. Sekarang dah makin kurus makin cantik kan.. Enot dah bongkarkan rahsia macam mana dia boleh kurus seperti sekarang, iaitu dengan meminum Lemonex ni lah... Wajah enot pun makin gebu je lepas minum Lemonex ni..

Eh.. Sebelum tu, TB nak tanya, korang pernah dengar tak pasal LEMONEX  ni? Tak pernah? Pernah? Ok lah.. TB cerita serba sedikit tentang LEMONEX ni yea untuk mudah korang faham (ceh.. gaya macam nak ajar kira-kira matematik lak ye!) huhu..


LEMONEX

APA ITU LEMONEX?
LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.

Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan, Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.

LEMONEX mengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.

LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!


4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )
Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.

Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.
Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.

Dengan itu, ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.

Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam.

NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.
Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.
Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

9 KELEBIHAN LEMONEX
⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
⊗ Tenaga bertambah
⊗ 3x lebih pantas kecilkan perut
⊗ Kurus dalam masa 14 hari

CARA MINUM LEMONEX
1. Minum Lemonex 1 sachet 15 minit sebelum sarapan
(sukatan air 180-200ml) guna air suam/air mineral .
2. Minum air masak 2-3 Liter sehari
3. Jangan minum manis atau bergula selepas 7 malam 


Siapa Yang Perlu Minum LEMONEX?

Untuk mereka-mereka yang ingin kuruskan badan dan ingin mendapatkan berat badan ideal (BMI).. 

Opsss.. LEMONEX ni bukan untuk orang berisi je tau. Orang yang kurus pun boleh amalkan LEMONEX. Apa ingat orang kurus tak de lemak ke?

LEMONEX ni elok untuk detox badan korang. Kira macam buang lemak lemak terkumpul yg degil tu. Baru badan rasa ringan lepas ni. Syok je nak gerak ke mana mana.

Siapa yang tidak boleh minum LEMONEX
1.Mengandung
2.Menyusu bayi (selagi belom campur)
3.Darah tinggi ( dah boleh minum)
4.Kencing Manis (minta nasihat doktor dahulu)
5.Jantung

Soalan-Soalan Lazim Tentang LEMONEX  :

1.Kenapa menyusu dan pregnent Tidak Boleh minum?
Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

2.Gastrik boleh ke minum bos?
Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

4. Kenapa pesakit 3 serangkai tak boleh bos?
Pesakit itu pasti makan ubat doktor,limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.

Nota :
Setakat ni pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan die ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ade try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan die comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume.


5. Start dari umur berapa boleh minum?
Bermula dari umur 12 tahun dah boleh dah. kalau boleh minum 2 hari satu sachet,kita selang2 la. umur 15 tahun boleh minum hari2

6. SEMBELIT?
Sembelit memang sangat baiklah, lemonex ini effect die buang air besar dengan gembira dan lawas. @ Gambang, Pahang

Formula Lemonex 
  • Tidak perlu diet ketat
  • Tidak wajib bersenam
  • Lepas jam 7 malam dilarang minum/makan manis
  • Lemonex tiada side efect
  • Tiada ciri birit
  • Lawas membuang
  • Melancarkan darah
  • Memberi tenaga

KELEBIHAN LEMONEX

TAK PERLU TAHAN LAPAR - Perlu ingat, jangan skip makan... nanti perut masuk angin

TIADA MASA NAK BERSENAM -  semua busy kan... 

KADAR METABOLISMA CEPAT NAIK - makan je terus membuang... ini yang bagus dan sepatutnya. Buat apa nak simpan2 kan

DETOKS - segala toksin dan najis-najis lama dibuang dengan jayanya.. perutpun lega sangat. Simpan lama2 dalam tu boleh sebabkan penyakit lain pula.

LELEMAK PUN CEPAT CAIR - kalau dah sampai step ni, impian selim melim makin cerah dan bercahaya

TENAGA BERTAMBAH - tak penat. Badan jadi cergas dan aktif sepanjang hari.

YANG PENTING !!!


ADA SIJIL HALAL


ADA SIJIL KKM


SELAMAT

Buat yang nak turunkan berat badan tu, haa.. apa lagi? Jom kita ' berlemonex' . Slim dapat, Sihat pun dapat ... Happy kan.... Ingat 1 je... "kalau enot boleh..aku pun sure boleh"


Oh ya.. lupa pulak nak citer dalam botol ni macam mana.. Mula-mula TB tengok botol LEMONEX ni TB ingatkan buka penutup terus nampak serbuk Lemonex ni.. tapi rupa-rupanya ia dipaket sebungkus-sebungkus macam tu.. sachet yang mudah dibawa kemana-mana, kebersihan pun terjaga.. tak masuk angin kalau buat rupa ni kan.. haaa..

Sebotol ni ada 30 sachet , sehari ambil 1 sachet sahaja tau! Bermakna sebotol ni boleh minum untuk sebulan.. yeayy.. untung je.. sebulan dah nampak beza.. sebab dalam masa 14 hari ( 2 minggu ) pun dah ada testimoni kata berat badan menurun.. wah.. dasattt ..

Kalau risau terskip minum, simpan spare satu sachet dalam poket ke.. dalam beg tangan ke.. Nanti keluar, beli air ke, atau minum kat warung ke, kedai ke, order je air masak segelas dan tuang je 1 sachet Lemonex ni dalam tu.. dah tu apa lagi.. minum lah.. senang je kan!


HARGA 

Haaa.. ni TB nak cerita pasal harga pulak.. haaa.. kalau nak tahu, harga Satu botol Lemonex ni ialah RM189.00 dan Postage rm10.00 , TAPI!!! 

Tapi LEMONEX.MY nak bagi DISKAUN KHAS hanya rm139.00 sahaja! hot sales lemonex Kos Poslaju PERCUMA! JIMAT RM60.00!


dan TB dengar lagi.. kalau tak silap la kan.. BELI LEMONEX DAPAT FREE Free shaker  tapi korang pi tanya depa dulu kalau nak beli.. confirm kan dulu betul ke dapat semua ni... okehhh..

Haaa.. kalau korang nak borong, boleh Borong juga.. minima 3 botol harga special.. hehe.. yang ni pun korang kena konpom betul-betul dengan seller okeh! 



Fuh.. giler lah.. Lemonex TERJUAL 300, 000 dalam masa 6 bulan.. masih tak percaya lagi?? Rugi.. Rugi.. Jom ber lemonex kalau rasa nak ramping dan kurus sebelum raya tahun depan.. ececeh.. lama lagi tuuu.. huih..




Untuk maklumat lanjut, jom layari website serta link yang TB sertakan dibawah ni yea! selamat Kurus Tanpa sengaja yea!!

Ig : @lemonexmalaysia

Youtube : Lemonex Malaysia

Whatsapp : 011-33408954



TESTIMONI 

Jom kita tengok antara Testimoni yang TB senaraikan dibawah ni, kalau nak tengok lebih testimoni lagi, boleh ke website seperti TB nyatakan diatas ni yea!














Haa.. cukup tak info yang TB beri ni? ada sape-sape rasa teruja nak order tak? boleh je .. sila contact nombor yang tertera di setiap gambar tu yea untuk order. Kalau nak tengok-tengok dan survey dulu.. boleh lah ke website atau url yang TB nyatakan dibawah ni yea!

Ig : @lemonexmalaysia

Youtube : Lemonex Malaysia

Whatsapp : 011-33408954


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

23 ulasan:

  1. enot kurus dah dia kan skg...

    berbaloi gak dgn hrga ada 30sachet..ckup utk sbulan.. zaza ni ade perot muncit leh la try gak

    BalasPadam
  2. tengok enot dekt ig diamemang kurus..nmpk dia pakai lemonex ni..Bolehla rekomen dekat abang ipar nanti..hhahaa

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. cuba lah.. boleh dapat kurus.. boleh dapat sihat sekali..

      Padam
  4. Tgk dlm group kem ni pn ada jual jgk. Pemes jugak lemonex ni skrng.

    BalasPadam

  5. Lemonex ni bnyk testimonial dia...boleh kurus dan sihat kan

    BalasPadam
  6. first time knowing this product. I nak try juga!

    BalasPadam
  7. yang penting halal dan berkesan... nak trynjugak la

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. halal paling penting.. dan berkesan.. baru berbaloi2

      Padam
  8. ni kalau sesapa rushing pagi2 nak perah lemon, beli Lemonex je..boleh bawak ke pejabat, layan lemonex di pejabat ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. tak perlu susah2 nak perah2 lemaon dah.. hihi

      Padam
  9. Tak nak kurus... ingat senang ke bro nk dapatkan badan sebesar ini sekarang nie hahahah

    BalasPadam
  10. syoknya terkurus tanpa sengaja ni..nak kena try juga la kan.. - jmr23.com

    BalasPadam
  11. Saya tgh try minum Lemonex ni... Air lemon dia memang sedap sekali... sedap! kalau ikut sukatan air yg diminum tu memang akan buang balik perut jadi lapang sekali...

    BalasPadam
  12. boleh plak terkurus tanpa sengaja. hehe

    BalasPadam
  13. Heyyy lemonex ni memang bagus... g mana2 nampak lemonex kat tepi jalan highway ... hihihi

    BalasPadam
  14. Wah boleh turun 29kg? ingredients pun macam buah2 juga.. thanks for sharing !

    BalasPadam
  15. HarI kedua coba. Sedap rasa lemon nya. Senang buang air besar. Kalau kencing boleh kelihatan ada minyak dlm badan pun keluar sekali

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile