adseng

Nuff

25 Januari 2018

WIN Drypers Fortune Bear worth RM840!


WIN Drypers Fortune Bear worth RM840!

Bagi parent  yang memang guna Lampin Pakai Buang jenama Drypers ni, ada berita baik buat korang.. Sekarang ni ada contest untuk korang join.. Caranya mudah sangat.. hanya beli produk Drypers berjumlah RM50 dalam satu resit, kalau beli barang-barang lain tu.. sila bulatkan dekat list dalam resit Produk Drypers yang korang beli tu dan SNAP dengan jelas gambar resit tu kemudian reka lah slogan "Drypers #cuncunFit untuk bayi saya kerana... buat ayat tidak lebih dari 10 patah perkataan dan email resit berserta Nama, Email Address dan no. telefon korang ke my.drypersbabyclub@vinda.com

Kalau tak faham gak.. 
korang tengok je cara kat bawah ni yea.. 
mudah je how to win kan.. 


Hadiah Yang Bakal Di Menangi.. 


Eh.. sebelum tu nak tanya, korang dah join Drypers Club ke? Bukan apa.. Contest ni untuk mereka yang memang member Drypers Club, Dah Daftar belum? Kalau belum meh bagi Nama Penuh dan Email korang.. pm dekat SINI yea..

Pastu dah boleh join Contest ni .. yeayy! Good Luck semua.. moga ada rezeki korang semua.. Moga ada ONG .. haha..


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile