12 Mac 2018

Effenzee Myracle Lotion Bukan Sekadar Membakar Lemak!

Effenzee Myracle Lotion Bukan Sekadar Membakar Lemak! 

Hai semua.. TB nak share dengan korang tentang satu lagi produk yang boleh membantu mereka-mereka yang nak kuruskan atau nak bakar lemak tu.. Malah bukan itu sahaja produk ni all in one.. maksudnya? produk ni pelbagai guna tau.. orang putih kata Multifunction Lotion! bukan sekadar nak bakar lemak dibadan je.. ada pelbagai guna, nak pecahkan lemak boleh, nak kurangkan selulit pun boleh, nak nyahkan bau badan pun boleh.. banyak lagilah kegunaan Effenzee Myracle Lotion  ni, nanti korang bacalah entri teman ni sampai habis ye.. hehe..

Ok lah, bagi TB sendiri yang dah guna produk ni, TB suka bau Effenzee Myracle Lotion ni sebab bau dia tak busuk, wangi gitu.. Dan paling TB suka bila sapu ia tak melekit dan mudah meresap pulak tu.. so, dia tak tinggalkan kesan berminyak pada kulit kita.. Dan paling-paling best bila TB sapu tu rasa sejukk je tauu.. sebab tu dia dipanggil Lotion Kurus Sejuk .

TB guna Effenzee Myracle Lotion ni untuk buang lemak di perut ni.. huhu.. sebab dah lama sangat tak turun-turun sejak dari lepas bersalin tahun lepas .  Rasanya macam dah surut sikit perut TB lepas seminggu guna Effenzee Myracle Lotion  ni..

Selain tu TB gunakan untuk pecahkan lemak-lemak yang sengaja buat dagu TB berlapis (double chin), geram TB bila tengok double chin TB ni makin ketara .. huhuhu.. tak sangka pulak TB yang dulu kurus kering masa zaman anak dara boleh naik berat badan dan ada double chin macam sekarang ni.. adoi..

Mujurlah TB dah jumpa  Effenzee Myracle Lotion ni.. Lepas ni TB boleh la dapat dagu yang leper balik.. perut yang kempis .. dan macam-macam lagi lah kegunaan Effenzee Myracle Lotion ni yang TB rasa sangat syok guna..

Siap TB bawa balik kampung Effenzee Myracle Lotion sebab memang nak sapu setiap malam sebelum tidur.. hehe.. tak risau pun sapu sebab orang bukan tahu pun kita pakai lotion kurus kan! sebab bau dia sedappp.. 



Cara nak guna Lotion Kurus Sejuk ni mudah sangat, sapu je kat kawasan berkenaan dan urut secara membulat arah lawan jam.. urut la selama 5 minit ke, selepas tu korang akan rasa efek berangin tu best sangat..


Effenzee Myracle Lotion ni berwarna putih dan soft je bila sapu..


Mudah Meresap, tak melekit, tak berminyak.. Sejukkk

Lagi satu TB ada try sapu kat bahagian sendi-sendi TB yang kebetulan sakit sebab terlanggar pantang minum ais bergelen2 time kenduri kelmarin.. huhuhu.. sakit satu badan termasuk pinggang, lutut , lengan.. pendek kata satu badan sakit woo.. Taubat tak nak dah minum ais! huhu.. Rela berpantang ais selama-lamanya.. minum sikit-sikit tu tak apalah kan..

TB try la sapu kat bahagian-bahagian sendi tu, rasa ada kurang sakit sendi tu, dan rasa lega sikit .. hubby TB pun TB sapu kat bahu dia yang sakit tu, dia kata ada rasa kurang sikit.. maknanya memang berkesan la Effenzee Myracle Lotion  ni kan..

Haa.. Selain tu of coz la TB suka sebab Effenzee Myracle Lotion 100% diperbuat dari bahan alam semulajadi, tiada PARABEN .. So, Selamat la digunakan.. 

Kalau  nak tau lebih tentang Effenzee Myracle Lotion jom baca selanjutnya.. 


Apa Fungsi Efeenzee Myracle Lotion 
  • Memecahkan lemak di bahagian anggota badan yang tertentu
  • Membantu menghilangkan selulit
  • Membantu melancarkan peredaran darah
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Membantu menghilangkan/memudarkan parut / 'strech mark'
  • Membantu rahim mengecut dengan cepat selepas melahirkan anak.
  • Membantu melawaskan pembuangan
  • Membantu melegakan sakit kepala
  • Membantu tidur lebih lena terutama kepada pesakit 'insomnia'
  • Membantu menstabilkan emosi kanak2 hiperaktif
  • Membantu menyahkan bau badan
  • Membantu mengembalikan stamina
  • Membantu melegakan kesakitan pinggang dan lutut


Haaa.. bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin tu TB nak gitau Effenzee Myracle Lotion  boleh membantu rahim mengecut dengan cepat selepas melahirkan anak.. Lotion ni selamat digunakan, so ibu-ibu tak perlu risau ye...


Apa Yang Best Tentang Effenzee Myracle Lotion
  • Mesra Wuduk
  • Bersifat sejuk dan melegakan
  • Mempunyai bau aroma yang wangi
  • Tak melekit dan berminyak serta mudah meresap
  • Tak memedihkan dan merengsakan kulit
  • Sesuai untuk semua peringkat umur
  • Harganya pun berpatutan
  • Telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM )

Siapa yang perlu ambil Effenzee Myracle Lotion 
  • Mereka yang sering letih, kurang bertenaga, sakit kepala, badan berbau
  • insomnia ( masalah tidur)
  • Mereka yang daya ingatannya mula lemah dan rasa cemas
  • Mereka yang ada masalah sistem pencernaan seperti sembelit dan kembung perut
  • Mereka yang ada masalah / stress
  • Mereka yang ada masalah selulit dan berat badan naik mendadak
  • ibu-ibu atau bapak-bapak yang penat menguruskan kerja rumah dan keluarga

Bahan-Bahan Yang Terkandung Dalam Effenzee Myracle Lotion

Terdapat lima bahan utama di dalam Effenzee Myracle Lotion yang berkesan untuk mengatasi masalah kegemukan and banyak lagi masalah kesihatan yang lain. Lima kandungan utama tersebut ialah ;
  • Minyak jojoba
  • Argan
  • Zaitun
  • Kolagen
  • Vegatol ivy

Antara Testimoni dari pengguna 
Effenzee Myracle Lotion

















Seperti yang TB katakan tadi.. Effenzee Myracle Lotion ni sesuai untuk semua orang tak kira tua muda, lelaki ke perempuan.. boleh je guna.. Haa.. Apa lagi.. Jom la Try Effenzee Myracle Lotion ni.. Oh ya.. Kalau nak nampak berkesan kena la rajin pakai selalu tauu! sapu 5 kali sehari ke.. haa.. baru nampak kesan tip top .

Sedikit Info tentang Effenzee Myracle Lotion


Effenzee Myracle Lotion adalah produk pelangsingan tubuh yang dikeluarkan oleh sebuah syarikat tempatan, iaitu Effenzee Rich Sdn. Bhd. (Effenzee) . Effenzee Myracle Lotion sesuai digunakan oleh semua golongan pengguna seawal bayi sehinggalah orang dewasa. Tak kira lelaki atau wanita, tua atau muda pun boleh guna tau!

Haaa.. Disebabkan kualiti yang terdapat pada Effenzee Myracle Lotion ini, ia telah terjual kira-kira 12,000 unit dalam tempoh kurang sebulan sejak ia mula dipasarkan bulan lalu.

Dan Effenzee Myracle Lotion ini juga mendapat permintaan daripada pengguna daripada beberapa buah negara seperti Brunei, Singapura, Arab Saudi, Jepun dan Sepanyol




Haa.. bagi korang yang tengah berusaha cari jalan nak kurus dan bakar lemak dengan cara selamat tu.. meh la try Effenzee Myracle Lotion ni..gerenti puas hati.. Fuhh.. dengar cerita 12,000 unit soldout dalam masa 23 hari.. dasyat kan!  Nak order? boleh contact url yang TB sertakan dibawah ni yea.. Selamat membakar lemak!  

Website rasmi:

Facebook Pages:
(Effenzee Kak Bid)

(Effenzee HQ)

Instagram:

Personal FB Founder:


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

30 ulasan:

  1. Best lotion ni...sedap pakai

    BalasPadam
  2. bagus ada losyen macam nih. Wajib pakai kalau nak slim :)

    BalasPadam
  3. ada pakai jgk..habis nanti boleh la beli.. bau dia memang best kan..rasa badan pun wangi je

    BalasPadam
  4. Mmg tgh cari lotion kempis perut ni...nti boleh survey2 tengok..

    BalasPadam
  5. Best ni sebab sejuks dan bau sedap.
    Aida memang stress la. Buat la pe pon.
    Buncit payah nak ilang!
    Pernah guna 1 produk. Panas! Tak boleh tahan.

    BalasPadam
  6. Kalau bau sedap boleh laa try nanti.. sebab losyen kurus selalunya bau tak enak.

    BalasPadam
  7. Sapu- sapu je kempis..okey akak teruja..sebab akak bukan dari golongan suka bersenam...kalau bau dia best dan menenangkan lagi akak suka..

    BalasPadam
  8. Eh nak try ni juga la. Perut saya memang ugly to see. Now asyik berlaga steering je. hahaha...Berkesan ye? Really kempis? Tang bau to syiok la at least motivate sikit.

    BalasPadam
  9. Macam best losyen ni sbb dia sejuk kan.. Bau dia lebih bau serai ke mcmane TB? Harga dia pula bagaimana? Wawa pon byk lemak air ni.. Especially lengan.. Boleh nk try ni nnti

    BalasPadam
  10. Wah... nampak berkesan! tapi dalam apa jua produk pun yang penting ia sihat dan selamat sebab kadang2 risau juga untuk kesan untuk jangka masa panjang. kalau macam ni ada kelulusan KKM insyaAllah selamat. :D

    BalasPadam
  11. Feedback banyak yang best nanti boleh la cuba memang dlm proses nak kurus ni hehe

    BalasPadam
  12. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  13. I want to try...I got a whole section of fat at the under belly that I really need to get rid off...huhuhuhh

    BalasPadam
  14. Senang nya nk apply. Calit2 je boleh kurangkan lemak. Mcm2 khasiat dn kelebihan ada yer kakau guna produknie

    BalasPadam
  15. Untuk lenguh sengal urat pun boleh ye TB. Sembelit pun boleh. Bagusnya sebab banyak kegunaan. Berbaloi beli ni.

    BalasPadam
  16. Waaaa.. menarik. Berapa harga nya ni kak?
    Nak raya ni, harus bercantik2 dari sekarang ni.

    BalasPadam
  17. Best tuh losyen nih.boleh oecahkan lelemak tepu yg degil kan

    BalasPadam
  18. Eh TB berapa harga dia eh. duk scroll tak perasan plak. Memang duk cari krim hapuskan lemak ni. Nak cantik dan slim jugak. heheh

    BalasPadam
  19. first time dengar brand ni. best pulak baca semua testimoni lotion ni, nak try juga la satu, sebab macam-macam kegunaan dan khasiat, bukan sekadar untuk kurus. yang penting selamat untuk kulit.

    BalasPadam
  20. Okay.. Nak beli untuk dagu saya yang dah kalah kek lapis ni. Tak panas okaylah kan sapu kat dagu

    BalasPadam
  21. Wah bestnya. . Nak try jugalah...nak perut kempis mcm TB jugak

    BalasPadam
  22. Nak try jugak la sbb kat perut ni ada muncet gak sikit.. Haha

    BalasPadam
  23. Wahhh, ini best sangat ni. Bukan pecahkan lemak je, ada manfaat lain lagi. Packaging pulak lawa kemain.

    BalasPadam
  24. Menarik Miracle Losyen ni...kurus tanpa berlapar

    BalasPadam
  25. Bolehlah hilangkan lemak.banyak kat perut ni..

    BalasPadam
  26. Macam best jer lotion ni. Lelemak dah makin banyak ni ☺

    BalasPadam
  27. Bagus ya lotion nie, banyak kegunaanya..

    BalasPadam
  28. Pergh all in one lotion la ni kan. Lepas ni dah tak payah bawa banyak banyak botol lotion masa balik kg..yg ni pun dah cukup kan hehe

    BalasPadam
  29. This lotion has so many benefits! Always been looking out for a product that is non greasy and smells good!

    BalasPadam
  30. Wah! banyak benefits juga this slimming cream. I heard about it but have not try it yet, Alright sis i will check out more inform about this coz i need to hilangkan my perut yang semakin buncit.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥