01 Mac 2018

HAPPY BIRTHDAY TO ME - TENGKUBUTANG


HAPPY BIRTHDAY TO ME - TENGKUBUTANG


Alhamdulillah.. semalam bertarikh 28 Febuari 2018 bertambah usia TB lagi satu angka.. Semakin berusia lah TB sekarang ni.. nak sebut umur macam malas je.. hahaha.. So.. teman sebut bertambah usia pun cukup lah yea.. hehe.. 

Terima kasih atas ucapan kawan-kawan semua.. rakan-rakan FB.. rakan-rakan whatsapp.. dan semua yang dah wish birthday dekat TB semalam.. thank you sangat2 yea.. 

Thank You to my hubby gak.. wish birthday semalam.. even dia terlupa sebab bz sangat..  dah tengahari baru wish.. huhu.  (itupun nasib baik dia baca kat group wasap family) haha.. adoi suamiku.. bz tak terkata dia sekarang.. 

TB ok je.. faham dengan situasi dia.. Janji wish.. jangan tak wish.. kalau tak TB merajok sehari.. huhuhu.. ngada2! 

Actually sape2 pun mestilah paling tertunggu2 wish dari yang tersayang kan.. even takde hadiah pun.. yang penting ucapan tu.. ucapan semoga panjang umo.. murah rezeki.. diberi kesihatan yang sempurna.. haaa..yang tu nak dengo tu.. heee .. ramai yang anggap hadiah adalah segalanya.. walhal doa dan keberkatan tu yang lebih berharga.. 

Apa2..pun..thank you buat yang wish happy birthday to me semalam dan hari ni ye.. thank youuu.. i lap you.. 





Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

11 ulasan:

  1. Happy belated birthday TB! Semoga makin sukses & diberikan kesihatan yg berpanjangan

    BalasPadam
  2. Happy belated birthday TB.. Moga phg umo murah rezeki sllu...hehhe.. Harraz nk adik tu.. Hehe

    BalasPadam
  3. Selamat hari jadi butang.. Zaza doakan semoga terus suksess dunia akhirat.. Semoga diberi kesihatan yg baik.. Amin

    BalasPadam
  4. happy birthday sis..
    semoga Allah kurniakan 1001 kebaikan buat sis...
    semoga cantik selalu...
    i love your blog...cantik !
    header atas tu pling menawan kalbu..

    BalasPadam
  5. Selamat ulangtahun kelahiran TB...terus sabar..lebih success dan sentiasa dilimpahi kasih sayang Allah SWT..

    BalasPadam
  6. selamat hari lahir
    semoga umur diberkati Allah

    BalasPadam
  7. Selamat hari jadi TB..semoga dimurahkan rezeki.. lebih berjaya dalam perniagaan, dalam blogging ni..

    BalasPadam
  8. Selamat hati lahir TB.Betul tuh bila bezfay kan x kisah dp hadiah ke x tp wish tuh yg onting nak nak dr suami kita kan

    BalasPadam
  9. Happy birthday and wish you all the best. All your dreams will come true

    BalasPadam
  10. Happy Belated Besday kak..
    Semoga diberikan kesihatan yang baik, dapat menjaga harraz dengan sebaiknya..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥