Innity 1

Nuff

18 April 2018

Forum Patriotik & Jalur Gemilang Bersama 3 Speakers Jemputan Di Mines Exhibition Centre


Forum Patriotik & Jalur Gemilang
Bersama 3 Speakers Jemputan
Di Mines Exhibition Centre 

TB nak share dengan korang satu majlis forum tentang patriotik dan jalur gemilang. yang bakal diadakan pada hari Sabtu ini iaitu 21/4/2018 yang bertempat di Mines Exhibition Centre (MIECC). Dijemput beramai-ramai memeriahkan forum ini kerana panel . speakers jemputan untuk forum ini pastinya dinanti-nantikan oleh semua..

Speakers jemputan yang dijemput ialah Ambiga Sreenavasen, Marina Mahathir dan Azmi Sharom .. TB nak join jugak, insyaAllah kalau tiada apa-apa hal melintang..  Buat korang yang tinggal berhampiran tu, jemputlah join yea.. Daftar sini dulu FREE je Daftar nya --> http://www.jalurgemilang.org


Datang bawak bendera tau.. Tapii BUKAN BENDERA PARTI HOKEH!!! TAK DIBENARKAN SAMA SEKALI!! Haha.. garangnyaaa.. Hee.. Bawa JALUR GEMILANG je tau sayang2 semuaaa.. baru lah semangat membara.. jiwa merdeka! yeah! Jom sama-sama Kibarkan Jalur Gemilang Korang! Sebelum tu.. meh baca coretan TB tentang luahan terbuku TB untuk Negara tanahair tercinta .. 

Cintailah Negara Kita Bukan Hanya Membawa Bendera, Bukan Hanya Dengan Lantang Bersuara Tetapi Hanya Duduk Bersila Tanpa Buat Apa-Apa.. Tetapi.. Cintailah Negara Kita Dengan Semangat Yang Membara.. Jom Kita Berjuang Bersama-sama Untuk Memelihara Hak Kita Semua.. Agar Hidup Rakyat Negara Kita Aman Damai Dan Sejahtera .. 

Bagaimanakah cara anda menunjukkan rasa cinta kepada tanahair anda? .

Bagaimanakah caranya untuk anda memastikan anda juga memainkan peranan penting dalam memastikan pemilihan pemimpin yang benar2 bertanggungjawap dalam memberi kesejahteraan hidup buat rakyatnya? .

Apakah perasaan anda apabila tanahair tercinta adalah negara yang paling aman dan paling selesa anda duduki kerana diaturseliakan oleh pemimpin yang bijak, berjiwa rakyat dan berfikiran matang? .

Adakah Nilai-nilai cintakan negara ada dalam diri anda? Sila "Scan" diri anda sekarang! .

Nilai-nilai cintakan negara seperti kesetiaan, keberanian, rela berkorban dan kesukarelaan, perlu terbit dalam diri sendiri dan harus dipertingkatkan bagi membentuk rakyat Malaysia yang patriotik dan bertanggungjawab kepada bangsa dan tanah air. .

Wake Up Malaysia!!
Jom Kibarkan Jalur Gemilang!

Untuk itu.. apa kata kita luangkan sedikit masa untuk berkumpul ramai2 di Mines Exhibition Centre (MIECC) pada 21.4.2018 (Sabtu) ini bagi memeriahkan lagi forum tentang patriotik dan jalur gemilang. Daftar FREE tiket via @jalurgemilang57 (link: http://www.jalurgemilang.org) #jalurgemilang #WakeupMalaysia#forum #MIECC #kibarkanjalurgemilang

Masuk adalah PERCUMA.

Anda hanya perlu memuat turun tiket di laman web www.jalurgemilang.org sekarang.

Bagaimanapun anda perlu FAHAM TERMA & SYARAT yang ditetapkan oleh pihak penganjur :-

PERHATIAN!!

- Ianya bukan acara parti politik.

- Tiada dibenarkan memakai t-shirt, bendera atau menyanyikan lagu / nama mana-mana parti politik (kerajaan / pembangkang)

-  Jaga kelakuan & pakai pakaian yang sopan sekiranya tak nak diiring keluar / dilarang menyertai seminar ini.

- Tidak dibenarkan membawa senjata mahupun dadah.



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

11 ulasan:

  1. Satu program yg menarik dan usaha mereka nk beri kesedaran untuk terus mencintai negara ❤️

    BalasPadam
  2. Sebenarnya program-program sebegini memang bagus untuk generasi yang ada skrg..

    BalasPadam
  3. Wahhh best event ni..lau dkt bleh join

    BalasPadam
  4. boleh bawak anak2 juga ni.. masa ni la nak bagi diaorang semangat cintakan negara.

    BalasPadam
  5. Fuh rasa macam nak Hari Merdeka pulak bila start ada forum macam ni hehe..papepun selamat mengundi yea semua 馃槉

    BalasPadam
  6. Program sebegini mmg kna ada untuk memberi kesedaran pada anak muda zaman skrg yg smakin kurang smangat cintakan negara

    BalasPadam
  7. Wah..nampak menarik event ni..bangkitkan semnagat sayangkan negara..

    BalasPadam
  8. semangat jalur gemilang dia, dah merdeka rupanya.

    BalasPadam
  9. best event mcm ni. Kena bawak anak anak muda, baru dorg ada perasaan cinta akan negara.

    BalasPadam
  10. Great activity untuk bagi kesedaran pada kita semua. #cintailahtanahairkita

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

Innity Mobile