13 April 2018

RESEPI CHICKEN WRAP ALA-ALA KFC SEDAP DAN MUDAH!


RESEPI CHICKEN WRAP ALA-ALA KFC
SEDAP DAN MUDAH!

Tercari-cari Resepi Makan Petang, Terasa nak cuba yang ni.. mudah je tengok cara nak buat.. kenyang pun kenyang.. Tepek dulu resepi kat sini.. hehehe.. Jom try buat Chicken wrap ala2 kepchii 馃槝. Boleh cuba. Jimat buat sendiri sebab lagi puas hati kita nak letak isi dalam tu banyak-banyak hihi. Anak-anak mesti suka..


Bahan-Bahan
1. Roti tortilla (mission wrap) 
2. Isi ayam (dada) (potong kecik) 
3. Salad
4. Tomato
5. Lobak (hiris halus2) 
6. Timun (hiris halus2) 
7. Keju 
8. Mayonis 
9. Sos thousand island

Cara-Cara :



Roti mission Wrap dibakar dalam oven 2-3 mnit. Ayam goreng tepung, guna yang kentucky. Ok lepas sapu rata mayonis kat atas roti wrap dan letak bahan-bahan tadi ayam, salad, lobak, timun, keju dan sos thousand island, then gulung roti dan siappp. Heee. Selamat Mencuba 馃槝

Credit : nia arabella






Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

1 ulasan:

  1. lagi sedap bila wat sndri kan. leh ltk byk isi dalam tu. hee

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥