27 Mei 2018

RESEPI TELUR DADAR GEBU GEBAS!!!


RESEPI TELUR DADAR GEBU GEBAS!!!

Haa.. Ni TB nak share tentang cara nak buat Telur Dadar gebu Gebas versi hubby.. haa.. sebenarnya dah tahu cara ni tapi tak buat pun.. sebab rasa macam pelik je.. tapi akhirnya try jugak la buat hari tu.. memang berbeza tekstur dan rasa dia.. terus TB pun asik ikut je la cara ni.. letak mayonis atau perahan limau.. Tapi perahan limau tu TB tahu dari internet.. hubby kata pelik.. huu.. entah apa-apa lah kan.. kiat nak try petua baru asik kena kondem aje kan.. huhu.. nasib la.. nak buat camne.. kita bukan chef.. haha..

Ok.. ni TB tepek gak petua atau tips nak bagi telur dadar gebu versi internet punya TB google tadi.. haha.. meh la tengok.. bagi yang dah tau tu senyap-senyap sudah la yea.. kih3.. 

 



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥