Innity 1

Nuff

08 Jun 2018

Dashing 2 in 1 Face and Body Wash : Pelengkap Mandian Si Jejaka


Dashing 2 in 1 Face and Body Wash :
Pelengkap Mandian Si Jejaka 


Haii.. entri kali ni TB nak share tentang mandian yang sangat wangi untuk kaum lelaki.. iaitu Dashing 2 in 1 Face and Body Wash .. hehe.. kaum wanita nak pakai pun boleh.. wahahahaha.. actually ia khas untuk lelaki tapi TB ni memang suka bau Dashing ni.. So, TB pun kadang tumpang sekaki pakai.. hahaha..

Apa yang menariknya mandian ni sangat menyenangkan kaum lelaki betul.. hahaha.. sebab apa tau, sebab ia adalah mandian yang 2 in 1, dua dalam satu tau.. maksudnya untuk mandian dan utnuk muka sekali.. haaa.. ini dia.. Dashing 2 in 1 Face and Body Wash ..



Wangilah bilik air TB nanti sebab encik hubby mandi pakai ni.. huhuhu.. semua ada variasinya yea.. iaitu Variasi Cool dan Hattrick serta Variasi Active dan Ultimate Kick ..


Haa.. dekat TB ni ialah dari Variasi Hattrick dan Active .. Yang Hattrick ni membantu untuk menghidrat dan memutihkan kulit .. Manakala Yang Active (botol hijau) tu pula Untuk mencuci secara mendalam dan juga untuk Detox kulit agar tampil lebih sihat, bersih dan segar bermaya.. cewah.. Tapi kannn.. Dua-Dua wangi wehhh.. macam pakai perfume weh..



Memang wangi macam perfume sebab ia adalah Luxury Shower With EDT Fragrance tau.. Kalau dah Dashing ni jenama perfume popular dikalangan lelaki, dah tentulah baunya kita akan kenal kan.. bau dashing la katakan.. hehehe.. wangi beb!

Haa.. Kalau cik abang-cik abang or pakcik-pakcik or tuan-tuan or encik-encik yang belum pernah try mandian lagi, asik guna sabun wangi aje.. wangi pun tak lama mana.. meh try Dashing 2 in 1 Face and Body Wash  pasti you all suka punya! hehe..

Apa-apa pun jom baca lebih lanjut tentang Dashing 2 in 1 Face and Body Wash di bawah ni untuk buat korang lebih teruja mendapatkan produk terbaik dari Dashing ni.. heh heh heh


Dashing 2 in 1 Face and Body Wash

Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar jejaka sentiasa berikhtiar untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan pelbagai produk mandian di pasaran, pilihan semakin sukar. Jangan risau! Dashing 2 in 1 Face and Body Wash terbaru untuk si jejaka dengan formulasi yang direka khas untuk membersihkan muka dan badan sekali gus! 

Amalan rutin kebersihan harian dapat mengekalkan kebersihan dan meningkatkan keyakinan diri. Produk mandian yang unggul dapat menghasilkan kulit yang bersih dan licin dengan membuka liang pori dan menyingkirkan toksin. Buih mandian Dashing 2 in 1 Face and Body Wash memberikan kebersihan menyeluruh ini serta kesegaran berpanjangan untuk muka dan badan tanpa iritasi. 

Kaum lelaki moden zaman sekarang mengambil berat tentang penjagaan diri. Membersihkan muka dan badan sebelum menghadapi hari yang mencabar dapat memberikan kesegaran serta menghalang pengeluaran minyak muka yang berlebihan. Manakala membersihkan wajah dan badan pada waktu malam pula akan menyingkirkan semua kotoran yang melekat pada kulit akibat daripada pencemaran, kelembapan dan habuk. 


Oleh itu, untuk menjadikan proses pembersihan muka dan badan lebih mudah dan berkesan, DASHING melancarkan produk paling sesuai iaitu, buih mandian Dashing 2 in 1 Face and Body Wash. Pembersih wajah dan badan ini tersedia (hadir) dalam pek pam bersaiz 700-gram. Dirumus khas untuk wajah dan badan lelaki (si jejaka) agar kekal hidrat dan juga mencerahkan kulit. Selain itu, mandian khas ini padat dengan ramuan untuk menyingkirkan kotoran di kulit dan memberikan pembersihan muka yang mendalam dari muka hingga ke tapak kaki agar anda kelihatan bersih dan segar sepanjang hari. 




DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi; Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick. Diformulasi dengan pewangi DASHING eau de toilette (EDT), ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama untuk lelaki. 


COOL- Khas untuk jejaka kontemporari yang berpesonaliti relak, gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang. Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti dan daya tarikan maskulin lelaki. Haruman maskulin ini dilengkapi dengan gabungan wangian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdery Amber dan Musk sebagai nota asas. Haruman ini direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin. 




ACTIVE- Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak dan menikmati kehidupan aktif. 

Haruman ini adalah gabungan nuansa Fougére dengan Citrus, Lavender, Muguet Heart dan Amber. Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskulin yang luar biasa. 

ULTIMATE KICK- Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk

HATTRICK- Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma misteri Hattrick membara semangat dan keghairahan untuk mencapai impian. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, berserta dengan haruman Amber

Variasi Cool dan Hattrick buih mandian Dashing 2 in 1 Face and Body Wash mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah. Pada tubuh pula, formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro membantu mempertingkatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulit, agar lebih sihat dan segar

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula, kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat. Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam, ia membantu kulit untuk mengatasi sebarang habuk dan kotoran harian, serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan. 

Buih mandian Dashing 2 in 1 Face and Body Wash boleh didapati pada harga RM17.90 untuk pek bersaiz 700 ml. Buih mandian ini mempunyai harga yang sangat berpatutan dan berbaloi kerana memberikan anda manfaat 2 dalam 1 pada kulit dan tubuh badan. 

Cepat!! jom hydrate dan bersihkan badan korang dengan Dashing 2 in 1 Face and Body Wash! ALL variants are made with EDT Fragance!

TENTANG WIPRO UNZA 

Sejak tahun 1980 WIPRO UNZA telah berjaya membina portfolio yang luas sebagai jenama penjagaan diri dan produk kelengkapan rumah di pasaran Asia. Dengan (Mempunyai) ibu pejabat di Singapura, WIPRO UNZA telah mengeluar dan memasarkan jenama ke seluruh 50 wilayah di dalam Asia Tenggara, China dan kawasan lain-lain. 

Antara jenama terkemuka daripada 24 buah jenama keluaran WIPRO UNZA adalah ENCHANTEUR, SAFI EVERSOFT, DASHING, CARRIE, ROMANO dan AIKEN. 


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

7 ulasan:

  1. bestnya 2 in 1! Mesti lepas mandi harum semerbak

    BalasPadam
  2. bagusnya 2 in 1, boleh belikan untuk adik

    jemput join : http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html

    BalasPadam
  3. selalu juga pakai jenis ni :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Cantiklah packaging baru dashing ni.. suami kita pakai yg ni... bau dia ada lembut ada yg keras..kalau keras, suami pakai sikit je... sbb kuat..

    BalasPadam
  5. Dashing makin maju siap ade body wash dah =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile