29 Jun 2018

GOOGLE ADSENSE DAH TERIMA WEBSITE KITER .. YEAY!!



GOOGLE ADSENSE DAH TERIMA
WEBSITE KITER .. YEAY!!


Congratulations, your AdSense account has been approved to show AdSense ads on your own website. Within a few hours, you will begin to see live ads.
Hai semuaa.. entri pertama selepas raya ni.. hehehe.. tak update lagi gambar-gambar dan cerita semasa raya sebab TB tengah berkejar-kejaran dengan hal-hal lain yang.. adoi pening sat kepala memikirkannya weh.. walauapa-pun, TB rasa bersyukur.. dalam kesibukan dengan macam-macam hal dan masalah.. TB dapat berita best pulak masa buka email hari tu.. huhu.. 

Macam tak percaya je TB bila 6 hari yang lepas TB dapat email dari Google Adsense yang blog TB dah diterima untuk ditepek kan link diorang.. alahai.. dah macam duit raya dari Google Adsense plak TB rasa.. hehehe.. TB memang tak bajet boleh dapat gak merasa jana earning melalui GA (Google Adsense), tengok-tengok ada jugak rezeki TB kat GA ni.. huhu.. Alhamdulillah.. moga dapat kumpul banyak earning dari GA ni.. setakat ni selama 5 hari paste link baru ada 3.27 usd .. Takpe.. pelan-pelan kayuh.. 



Alhamdulillah.. Ada rezeki tambahan dalam ber blog.. boleh la bantu bayar apa yang patut.. cuma nak cashout tu kena tunggu 100 usd ye? TB pun tak pasti.. kalau macam tu.. OK je.. hehe.. sebelum ni pun TB boleh je bersabar nak cashout duit earning dari GA Youtube.. merasalah jugak beli barang mainan dan baju-baju Harraz guna duit tu.. haha.. simptom mak-mak memang gitu.. ada duit beli baranng anak.. sampai barang sendiri pun tertangguh-tangguh beli.. hahaha.. 

Apa-apa Adsense kata walaupun blog TB telah diterima diorang masih akan sentiasa pantau dan review blog TB untuk memastikan blog TB masih mengikut syarat-syarat atau term2 yang diorang dah tetapkan.. serammmmm.. huhu..

ok.. saja nak save the date --> 23 Jun 2018 dapat approve dari Google Adsense, 25 Jun 2018 dah start letak Iklan.. hari yang sama dah jana earning.. bestnya.. Alhamdulillah.. Moga rezeki melimpah ruah tang GA ni.. Aamiinn.. 

Tengokkk.. tu iklannya.. Ada lagi kat bawah-bawah tu iklan-iklan sedang menari.. hehehehe.. Ada info yang TB rasa nak tengok tapi Google dah bagi tahu tak boleh klik iklan sendiri.. nanti kena barn so, TB tak berani la klik.. alahai.. tapi memang nak klik sangat Asia Got Talent tu sebab TB suka gak yang tu.. Takpelah.. demi tak nak Google marah.. baik kita dengar arahan dari akaun kena barn .. fuhh



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

6 ulasan:

  1. Alhamdulillah...tahniah TB..

    BalasPadam
  2. yeayy tahniah TB. Kita haritu pun menunggu lama jugak adsense ni hihi

    BalasPadam
  3. wah cepatnya naik, sha dah berbulan sikit je huhu

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah rezeki.. Moga2 sentiasa bertambah.. Ni nak kena belanja zaza makan merrybrown ni hehehe 馃構

    BalasPadam
  5. Perasaan gembira tu hanya Tuhan yang tahu kan? muahaha

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥