Innity 1

Nuff

03 Julai 2018

HYPERGRAFIX KINI DI SHOPEE PULA!


HYPERGRAFIX KINI DI SHOPEE PULA!

Haaaa.. Sebelum ni Hypergrafix hanya boleh dijumpai di Instagram, Facebook sahaja.. Tapi.. lepas ni korang boleh cari Hypergrafix di Shopee juga kerana Hypergrafix  kini telah mula memasuki Shopee dan telah menyenaraikan beberapa produknya di Shopee, antaranya ialah Skin PS4 Slim/Fat/Pro dan juga Sticker Skin Go Pro Hero 5 / Hero 6 / Hero 2018 .

Produk-produk Hypergrafix  yang lain seperti Skin Xiaomi, SJCAM, H3R, H8R, H9R InsyaAllah akan dimasukkan juga ke dalam senarai namun perlu mengambil masa sedikit kerana kekangan masa ketyika ini dengan pelbagai aktiviti yang perlu diselesaikan.. Namun sekiranya ada yang berminat untuk melihat design-design yang ada untuk item tersebut.. boleh la terjah FB Page Hypergrafix ye.. terus order disana.. 

Oh ya.. Berita Baik untuk korang.. Sekiranya membeli Skin PS4 di Hypergrafix di Shopee ni, korang boleh dapat Poster percuma sebagai tanda penghargaan.. lawa poster tu tau! hehe.. cepat-cepat grab yea! Oh ya.. Instagram kami masih ON cuma agak slow sikit sebab fokus pada shopee lebih sikit.. 


Ni antara Skin yang ada.. ada dalam 700 design yea.. korang boleh pi cuci mata



Ni Penilaian Pelanggan.. 5 Star tuus semua.. Alhamdulillah


Nak Membeli? boleh je..
KLIK SINI --> 

Instagram :

Facebook Page :




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

9 ulasan:

  1. oh service printing ke? ingatkan jual mesin printing tuh kat shopee ek...

    BalasPadam
  2. oh...service printing rupanya..mati2 ingat diorang jual mesin printing tu kat Shopee..baru nak skodeng..hehehe..mana tua leh buat side income kan

    BalasPadam
  3. aida kena cek dulu pe ni, TB. kurang familiar.
    aida ni kurang arif bab gajet. kurang faham pun ye jugak.
    bab gini biasanya serah kat mr.asben hi hi hi hi...
    tapi dari komen SA dan lily, ia nya servis printing ye.
    jap lagi aida godek-godek.

    BalasPadam
  4. Banyak tu produk dia sampai 1001, terbaik semoga semakin sukses dan bisnes maju

    BalasPadam
  5. Wahhh buat busines printing ya...moga sukses dlm busines yg dibuat. Nanti sis survey2 kat shopee ya

    BalasPadam
  6. Tak faham sebenarnya skin tu utk apa ya?, kalau baca macam buat servis printing kan? Tapi xfaham bab skin tu. maaf lah kurang arif. Nanti akak masuk link tu tgk

    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  7. Glad Hypergrafix join shoppee. Now can shop for new skin for my Go Pro. Shopee make our life more easy. And the delivery is fast.

    BalasPadam
  8. wah..semua sekarang main jual beli dekat online je..bgus semakin maju..nad ni dah la selau shopping dekat shopee..hehe

    BalasPadam
  9. Wow the design all looks so modern and creative! Now we can shop online and look for some gorgeous graphic skin for all our gaming gadget =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile