adseng

Innity 1

Nuff

22 November 2018

ORIGINAL DIANZ VITAMIN - DIANZ TRUSTED SELLER




ORIGINAL DIANZ VITAMIN  - TRUSTED SELLER 


Haii.. ada sape-sape nak kulit cantik dan gebus sempena nak menyambut tahun 2019 nanti? ada lagi sebulan je weh nanti transform kulit jadi lawa dari sebelumnya.. haaa.. kalau berminat boleh la cuba Dianz Vitamin ni haaa.. ada Vit C dan E dua dalam 1 dan ada khasiat lain lagi dalamnya weh.. Nak beli? boleh la order kat TB.. TB dah jadi seller sah Dianz sekarang.. kalau korang berminat boleh je wasap terus.. gerenti Original tau! 

Selain Dianz Vitamin TB juga jual semua produk Dianz yang lain iaitu :

1.) Dianz Nano Lightener Cream - yang berfungsi utnuk mencerahkan kawasan celahan dan lipatan.. terutama di bahagian bawah lengan ataupun di bahagian tersorok.. haha.. 
2.) Dianz Professional Signature Perfume - 
3.) Dianz Mask And Moist

Ok.. jom baca sikit tentang Apa Khasiat Dianz Vitamin Ni Ha.. Kot Korang Tak Berapa jelas Lagi Tentang Produk Dianz Ni kan.. 




APA KHASIAT DIANZ VITAMIN ???

- 5X ganda lebih cepat penyerapan dengan EXTRA Gluthathione & Ascorbic Acid

- Mempunyai vitamin c & e

- Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku

- Berperisa berry (masam masam manis)

- Tiada gelatin & 100% halal

- Produk Muslim & kilang bertaraf GMP

- Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dibawah akta Farmasi : MAL16095012NC


VITAMIN UNTUK KULIT SIHAT & CANTIK PALING DI PERCAYAI DI PASARAN !

SERIUS LA ! Bukan setahun dua dianz vitamin ni, dah 6 tahun tauuu, vitamin lain datang dan pergi, vitamin dianz tak pergi, kekal menjadi yang paling digilai dah berpuluh ribu masalah kulit settle dengan dianz ni

Korang ada masalah apa ?

Jerawat?
Parut ?
Jeragat ?
Cela ? 
Kusam ?
Sunburn ?
Kulit tak sekata ? 
Resdung ?

Meh cuba DIANZ VITAMIN C & E


Harga Dianz Vitamin :
Rm50 sahaja / 30 biji / untuk sebulan
Rm90 / 60 biji / untuk 2 bulan 
Postage Rm7 Semenanjung Malaysia (kuantiti 1-3 botol)


Wasap untuk order :  019 - 678 3724



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile