adseng

Innity 1

Nuff

03 Disember 2018

HAPPY BIRTHDAY HARRAZ! HARRAZ TURN 2!


HAPPY BIRTHDAY HARRAZ! HARRAZ TURN 2!


Syukur Alhamdulillah.. Dapat juga Mama tengok Harraz sambut birthday kali ni.. Alhamdulillah.. Thanks to Papa sebab rupanya ada merancang nak bawa Harraz jalan-jalan di hari birthday harraz ni.. TB rasa happy sangat-sangat kali ni.. Apataha lagi Harraz.. MasyaAllah.. tak tahu nak gambarkan betapa muka sukanya dia.. siap nyanyi-nyanyi lagi masa sebelum keluar rumah, masa dalam kereta pun nyanyi lagi.. sambil kira 1-10, ABC, Color Shape semua dia sebut.. adoi.. yang kelakar tu.. bila suruh kira taknak kira.. bila tak suruh.. amboi.. bukan 1 to 10 tapi 1-20 terus.. cuma sebutan tu tang 17 to 20 tu macam samar-samar aje.. hahaha..

Kali ni hubby taknak cakap bawak kami pi mana.. dah sampai baru tau rupanya bawa kami ke IKEA dan My Town.. Amboih.. mentang-mentang dia tau mama dia suka gi IKEA.. lama giler tak pi.. sekalai birthday Harraz dia bawak kita.. wahh sangatlah kan.. heee.. Rindu Meatball, Karipap dan Ice Cream IKEA tu.. hahaha..

So, Bila sampai IKEA memang senyum sampai ke telinga la kan.. yang Harraz pulak.. lagi suka laaa.. berlari-lari dia kat showroom2 IKEA tu..

Bila bawak pi main-main kat playground dalam mall dekat MyTown tu lagi la.. punya excited dia.. huhu.. Sebenarnya mesti kornag pelik kan Harraz dah Happy sangat walau main tu je.. Sebab kami ni sebenarnya jarang bawak Harraz keluar.. Kalau keluar pun sebab ada hal, pi kedai.. pi checkup klinik.. pi beli barang.. tu yang bila sekali bawak tempat playground macam tu.. Harraz jadi Jakun sikit.. hahahaha..

Actually TB pun taknak la Harraz jakun macam tu kan.. hahaha.. Saja nak bagi dia merasa dan melatih dia main permainan yang lain dari biasa dia pernah main.. Tapi keselamatan tu tetap lah kami kena pantau kan.. risau kot kalau dah bermain ramai-ramai tu.. takut tertolak-tolak..


























































































































Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

1 ulasan:

  1. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan.. done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile