adseng

Innity 1

Nuff

02 Januari 2019

Pore Purifying Serum Cleanser Althea | Menanggalkan Makeup Sambil Merawat Kulit Wajah


Pore Purifying Serum Cleanser Althea |
Menanggalkan Makeup Sambil Merawat Kulit Wajah

Gabungan kekuatan pembersih dengan serum telah menarik minat TB masa pertama kali guna.. produk terbaru dari Althea iaitu Pore Purifying Serum Cleanser Althea ni  bertindak menanggalkan makeup, kotoran, dan minyak pada wajah dengan ekstrak pudina sambil memastikan kulit tetap segar dan terhidrat sepanjang masa 

Sistem sel kelembapan ganda yang menyelubungi kulit dalam formula serum ni berfungsi menghalang kulit daripada mengering dan berkesan meminimumkan liang-liang pori yang besar, menjadikan ia licin apabila disentuh.. woww kan!.


TB memang perlukan produk untuk bersihkan makeup, dan dah banyak TB cuba juga.. Pore Purifying Serum Cleanser  ni dah masuk list yang TB suka guna.. nanti TB akan order lagi untuk buat stok.. sebab ia serasi dengan kulit TB.. Almaklumlah kulit sensitif kan.. 

Apa yang TB suka juga produk ini juga membantu mengimbangi tahap pH kulit untuk memastikan ia berfungsi dalam bentuk tip-top! Paling penting, ia lembut di muka dan sesuai walaupun bagi kita yang mempunyai kulit sensitif.

TB dah try pakai dan TB rasa best sangat sebab TB rasa kulit macam sejuk je.. dan terasa kulit lembap, ini kerana Pore Purifying Serum Cleanser Althea ni mengandungi ekstrak mint yang menjadikan kulit muka terasa sejuk dan terhidrat.


Jom kita tengok apa kandungan bahan-bahan yang terdapat dalam Pore Purifying Serum Cleanser ini :
  1.  Mint Leaf Extract - Menyejukkan dan dan menenangkan kerengsaan pada kulit
  2.  Jojoba Seed Oil - Memberikan kelembapan pada kulit yang kering
  3.  Tea Tree Leaf Extract - Membantu membersihkan kulit kerana sifatnya yang antibakteria

Cara Guna Pore Purifying Serum Cleanser Untuk Tanggalkan Makeup :

  1. Tuangkan sedikit pada tapak tangan atau kapas muka
  2. Lakukan urutan secara membulat pada seluruh wajah untuk tanggalkan makeup
  3. Kemudian cuci wajah menggunakan air bersih.
Note : Lepas guna takde rasa iritasi pada kulit TB yang sensitif ni.. so.. will repurchase lah lepas ni.. hehe

Cara Guna Pore Purifying Serum Cleanser Untuk Mencuci Muka :

  1. Basahkan wajah 
  2. Tuang sedikit pada pada tapak tangan dan sapu rata pada wajah
  3. Kemudian urut perlahan secara membulat dalam beberapa saat dan bersihkan menggunakan air.
Note : Rasa sejuk Mint tu best.. rasa muka terhidrat dan ia juga boleh bantu buang kulit mati pada wajah kita tau! 

So, Bagi sesiapa yang mementingkan kecantikan dari 1 step hinggalah ke step terakhir tanggalkan makeup, bersihkan wajah dan letak serum sebelum tidur tuuu, cepatlah dapatkan Pore Purifying Serum Cleanser  ni juga yea.. harga pun berbaloi.. 

Pore Purifying Serum Cleanser

Harga : RM33 sebotol (saiz 150ml)
Website : 




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile