Nuff

16 Mac 2019

SANNY & JOLEEN ANTIOKSIDAN SERUM YANG NATURAL


SANNY JOLEEN ANTIOKSIDAN SERUM

Hai korang, TB nak share dengan korang tentang Serum yang dihasilkan dari bahan-bahan natural dan selamat digunakan. Serum tersebut ialah Sanny Joleen Antioksidan Serum yang amat sesuai untuk semua jenis kulit . TB suka teksturnya yang tak berminyak tetapi melembapkan kulit wajah TB. Yang bestnya ia juga mengandungi Vitamin B3 serta ada Olive Oil, tu sebab TB terasa nak cuba sangat-sangat. Oklah.. jom kita baca sedikit info tentang Sanny Joleen Antioksidan Serum  ni . 


Haa.. sebelum tu TB nak cerita sedikit info tentang Sanny & Joleen Lifestyle ni, Sanny & Joleen Lifestyle ditubuhkan untuk menyediakan produk asas yang mudah dengan kualiti yang memuaskan gaya hidup dan keperluan seseorang .

Bahan dalam kandungan pembuatan Sanny & Joleen Lifestyle Skin Care adalah semulajadi dan lembut, bahan-bahannya adalah tanpa bahan kimia keras seperti Natrium Laureth Sulphate (SLS), parabens, derivatif haiwan, pewarna buatan dan sebagainya. 


Penerangan
Sanny Joleen Antioksidan Serum direka untuk membantu:
  1. Memudarkan Bintik-Bintik Gelap & Pigmentasi
  2. Mengurangkan Jerawat Tanda Jerawat 
  3. Mengurangkan Parut 
  4. Melembapkan Kulit Yang Dehidrasi
  5. Mengurangkan Kesan Sunburn sinaran matahari
  6. Mengurangkan Kesan Stretch Mark
  7. Menjadikan Kulit Lebih Anjal
  8. Melambatkan Proses Penuaan
  9. Melicin dan Mencerahkan Kulit

Effect Menyejukkan & Formula Tidak Berminyak
( Cooling & Non-Oily Formula )

Mengandungi Tocotrienol (Vitamin E), Panthenol (Pro-vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B3), Calendula & Olive Oil


Apa Yang Kita Perlu Tahu Mengenai Serum Antioksidan?

Bahan penemuan: Tocotrienol
  • Tokotrienol dan tokoferol adalah dari kategori Vitamin E.
  • Tokotrienol adalah sumber daripada buah Kelapa Sawit 
  • Walau bagaimanapun, Tocotrienol adalah terbukti 40-60 kali lebih kuat sebagai antioksidan berbanding biasa Vitamin E (alfa-tokoferol).
  • Tocotrienol adalah antioksidan yang kuat yang melindungi daripada cahaya ultraviolet, radiasi dan ozon. Ia membantu untuk mencegah penuaan kulit & meningkatkan keanjalan kulit dengan merangsang sintesis kolagen dengan mengurangkan aktiviti MMPs, berpotensi berkesan dalam pertumbuhan semula kulit & kesan melicinkan.
  • Tocotrienol menggalakkan pemutihan kulit dengan mengurangkan aktiviti tyrosinase dan mengurangkan kandungan melanin. Ia juga berkesan dalam mengurangkan jerawat, keradangan dan kemerahan kulit.
  • Penggunaan jangka panjang Serum Antioksidan menggalakkan kulit yang sihat.

Kandungan :
Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aminomethyl Propanediol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil, Lecithin, Tocotrienols, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate

  • No Sodium Lauryl Sulfate
  • No Sodium Laureth Sulfate
  • No Paraben
  • No Animal Derivatives
  • No Mineral Oil
  • No Alcohol
  • No Harsh Detergent
  • No Artificial Colors
  • No EDTA
  • No Propylene Glycol
  • No Synthetic Fragrance

Cara Guna :
Sapukan dua kali sehari selepas mencuci wajah atau badan.

Baca  REVIEW di sini ..

Pemakaian Serum wajah secara rutin juga lambat laun akan membuatkan wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Bahkan tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. SANNY JOLEEN ANtioksidan Serum dengan Formula tidak berminyak dan menyejukkan .

Untuk maklumat lanjut dan order :


WEBSITE :



Related Posts

10 ulasan:

  1. singgah petang :D https://messarah.blogspot.com/2019/03/misi-springcleaning-sale.html

    BalasPadam
  2. Asalkan selamat dan harganya berpatutan, Rawlins memang akan try produk sebegini. Tapi Rawlins pula sejenis kulit nan sensitif, so bila dah jumpa yang sesuai, Rawlins memang akan setia. Gitew.

    BalasPadam
  3. Bagus nampaknya serum ni. Kak min mmg memilih serum2 ni if mmg selamat dan tak ada bahan kimia mmg akan pilih

    BalasPadam
  4. Serum antara produk wajib pakai bila masuk 30s ni. Bila tgk serum ni rasa nak cuba juga sebab bahan2 dia semulajadi dan banyak khasiat untuk wajah kita.

    BalasPadam
  5. Wahhh ini yg saya tengah cari. Banyak dah survey mosturizer utk lembabkan kulit tp kebanyakkan semuanya jenis yg berminyak. Dahlah muka sy mmg jenis berminyak so mmg elakkan serum yg berminyak. Yg nie nampam bagus. Nanti nak cuba

    BalasPadam
  6. Serum mmg produk wajib pakai bila umur dh meningkat ni..klau ada serum yg bagus dan harga berpatutan mcm ni mmg boleh cuba..liez suka klau serum xberminyak sbb muka liez mmg jenis berminyak

    BalasPadam
  7. Seriou emi tak pernah dengar tentang serum ni. Kali pertama dengar la ni pendek kata. Macam mana tb pakai, elok ke?

    BalasPadam
  8. singgah jenguk TB... mcm best je serum ni.

    BalasPadam
  9. Banyak betul kelebihan serum ni. Pudarkan parut pon boleh. Bagus ni!! Boleh nk cuba pakai ni.

    BalasPadam
  10. Sekarang ni tak boleh abaikan pemakaian serum kan. Sebab serum ni la membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah.
    Dulu tak tahu kepentingan serum ni. Bila dah tahu, memang pakai selalu la.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New