adseng

Innity 1

Nuff

04 Oktober 2016

8 Sebab Untuk Dapatkan Huawei Honor 8

8 Sebab Untuk Dapatkan Huawei Honor 8

"Beauty in Your Own Way" ... Itulah tagline untuk telefon pintar Huawei Honor 8 yang sedang hangat diperkatakan di laman sosial ketika ini. Masing-masing menceritakan kelebihan-kelebihan telefon pintar ini.. termasuklah Tengkubutang sendiri.. 

Bukan setakat kagum dan teruja dengan bentuk body Huawei Honor 8 yang berkilat, Nipis dan bergaya ni.. Tetapi ada banyak lagi ciri-ciri dan sebab yang terdapat pada Huawei Honor 8 ini yang membuatkan Tengkubutang begitu tertarik dan teruja sangat-sangat untuk memiliki Huawei Honor 8 ni. 

Nak tahu apa dia 8 Sebab Untuk Dapatkan Huawei Honor 8  ni? Jom baca entri Tengkubutang sampai habis.. mana tahu.. jiwa korang juga akhirnya akan meronta-ronta untuk memiliki telefon pintar yang sangat mengujakan ini.. ?

8 Sebab  untuk Dapatkan Honor 8
[1] Rekabentuk Ekslusif
Tengkubutang suka sangat dengan rekabentuk dan warnanya. Dan sudah semestinya fon yang nipis dan ringan serta punya rekabentuk yang menawan mampu membuat mata yang melihat terpukau dan tidak sabar memilikinya..

Haa.. kalau korang nak tahu, Honor 8 ini Mempunyai 15 lapisan craftmanship dan ia juga didatangkan dengan efek 3D yang mana menghasilkan rekabentuk yang nampak elegan dan ergonomik.  
[2] Memory
Honor 8 ini didatangkan dengan 4GB RAM bersama-sama 32GB & 64GB Internal Memory.  Honor 8 juga mampu menyokong External Memory sehingga 128GB Micro SD Card. Wah.. teruja sangat-sangat part yang ni sebab fon yang Tengkubutang sedang guna sekarang ni pun sangat-sangat terhad memori nya, Bayangkan setiap hari ada sahaja gambar atau video yang hendak dirakamkan dan diabadikan dalam fon, namun terpaksa menghadapi masalah "lagging" atau "hang" kerana ruang memori fon yang teramat terhad.  So, Honor 8 adalah pilihan yang tepat buat tengkubutang dan juga pengguna gadget yang suka mengabadikan kenangan bergambar dan video didalam fon mereka.

[3] Kamera Honor 8 
Haha.. yang ni pun antara sebab-sebab penting Tengkubutang suka Honor 8 ni, sebab Tengkubutang pun kalau membeli fon mesti nak tengok juga kualiti gambar yang terhasil menggunakan Kamera henfon tertentu.

Namun, Ciri-ciri Kamera bagi Honor 8 tidak dinafikan juga telah memikat hati Tengkubutang dimana Telefon Pintar ini mempunyai 12MP Dual Camera (Rear Side) dan 8MP (Front Side). Apabila mengambil gambar makanan, makanan akan nampak lebih menyelerakan dengan efek gambar yang sangat cantik. Begitu juga dengan gambar pemandangan dan sebagainya, kualiti yang diberikan oleh Honor 8 tidak mengecewakan.

Honor 8 mampu mengambil gambar walaupun dalam keadaan kekurangan cahaya, so..  untuk kaki selfie memang sangat sesuai sebab Honor 8 ni ada function Perfect Selfie Mode tau! 

Tengok ni.. ada laser Auto Focus.. patutlah gambar cantikkk.. 
Kelebihan dan fungsi Hybdrid Auto Fokus dan Professional Mode
[4] Fungsi pengimbas Cap Jari 
Haa.. antara yang Tengkubutang suka lagi tentang Huawei Honor 8 ni, mestilah salah satu sebabnya Honor 8 ni ada fungsi Pengimbas Cap Jari yang mana mampu mengimbas cap jari dalam masa 0.4 saat. Diulangi 0.4 saat okey! Nak unlock fon kita pun tak sesusah macam sebelum ni..  nak masuk no PIN bagai.. Tapi Honor 8 ni hanya letak jari sahaja, dalam masa 0.4 saat je terus unlock.. mudah sangat-sangat kan! Kira macam Pengimbas Cap Jari ni juga fungsinya sebagai Sistem Keselamatan untuk fon kita supaya orang lain tidak dapat menceroboh fon kita tanpa pengetahuan kita.. Selain itu Pengimbas Cap Jari ini juga berfungsi untuk NFC Tag read N write, P2P Transfer dan juga SIM/HCE-based mobile payment.
 
[5] Bateri Tahan Lama & Tempoh Mengecas Pantas
Kepada pengguna yang terpaksa bergerak aktif dalam aktiviti harian pastinya penggunaan telefon terpaksa dihadkan kerana masalah bateri yang tidak bertahan lama. Namun, tidak perlu khuatir jika menggunakan Honor 8 ini, masalah bateri lemah dapat diatasi kerana Honor 8 didatangkan dengan kapasiti bateri 3000mAh dan disokong oleh Smart Power yang mampu membuatkan bateri lebih tahan lama. Tambahan pula, dengan teknologi 9V/2A charging, ia memberikan power boost sehingga 47% dalam hanya 30 minit. dan sangat mengujakan apabila hanya cas dalam 10 minit sahaja, ia boleh bertahan untuk 2 jam phone-call. Menarik bukan?

[6] Tarikan Signal Yang Kuat 
Honor 8 ni dilengkapkan dengan dua antena (double antenna) yang dapat memastikan antena dapat memilih rangkaian yang paling kuat dan pengguna sentiasa mendapat rangkaian yang terbaik. So, pendek kata bermacam-macam kelebihan kita dapat dengan honor 8 ni.. 
[7] Smart Control 4.0 
Haaa.. lagi satu sebab Tengkubutang suka tentang Honor 8 ni ialah terdapat fungsi Smart Control di telefon pintar ini.. Ala.. diibaratkan macam Remote Control la gitu.. dengan erti kata lain ia berfungsi sebagai alat kawalan jauh. Dengan Smart Control 4.0 pengguna boleh synchronized telefon ni dengan banyak peralatan elektronik dengan pelbagai jenama antarabangsa yang ada di rumah seperti TV, air-conditioner, DVD Player, Projektor dan banyak lagi. Menarik bukan? sukaaa sangat-sangat.. 
[8] Harga 
Dan.. yang terakhir.. Sebab apa tengkubutang rasa teruja nak memiliki Huawei Honor 8 ini ialah kerana harganya yang boleh dikatakan berbaloi dan kena pada kualiti dan kelebihannya.. Kira seperti alah membeli menang memakai la kan.. berbaloi-baloi gitu..

Dengan harga bermula RM1,699.00, ia boleh dikatakan sangat berbaloi dan mampu milik dengan specs, functions and features yang dimuatkan dalam Honor 8 ditambah pula dengan beberapa penambahbaikan daripada Honor 7. 


Eh lupa pulak nak citer, untuk Huawei Honor 8 ini ada 2 pilihan untuk pengguna buat pilihan iaitu :

Honor 8 dengan 4GB RAM + 64GB ROM
RM1,800.00
(Gold and Blue Edition )

Honor 8 dengan 4GB RAM + 32GB ROM
Harga : 1,699.00
(Black and White )

BERMINAT NAK BELI HUAWEI HONOR 8 JUGA??
KLIK SINI !! CEPAT!! TENGAH ADA OFFER NI!!

Untung beli time ni tau.. sebab Ada free gift seperti Casing,Selfie Stick, atau Powebank yang akan diberikan apabila kita membuat pembelian . 

Nak Tahu lagi tentang Huawei Honor 8? klik Link bawah ni yea!

Pengumuman!! pengumuman!! Lazada Malaysia sedang membuat MYCyberSale iaitu diskaun sehingga 95% bermula pada 26 September sehingga 30 September 2016. Jadi jangan lepaskan peluang akorang untuk gunakan kesempatan ini shopping dengan harga lebih rendah dan berbaloi-baloi! hehehe.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


26 Jun 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Amboi.. dia datang lagiii.. haha.. apa yang datang? Promosi sempena Raya lah kome weh.. Seperti tahun-tahun yang sebelum ni.. Nile.com.my pasti akan buat sale di website nya.. Haaa.. kali ni ia datang lagi! Sale Jualan Raya Meletop namanya!! Haaa.. bagi sesiapa yang selalu shopping dekat Nile.com.my ni, boleh la serbu website ni laju-laju yea.. sebab setiap barangannya ada tempoh promosi nya.. jangan lambat-lambat.. barang tengah sale, dah tentu orang dok rebut-rebut ye tak? jangan terlepas peluang lak.. hehehehe.. 

Eh.. Lupa nak bagi tahu.. sepanjang Jualan Raya Meletop ni, segala belian minimum RM48 atau lebih, korang akan dapat FREE Delivery tau.. mean korang tak dikenakan caj penghantaran! So! apa lagi.. cepatlah ke website nile.com.my sekarang! 

Teman pun sedang meneliti barang apa yang hendak di grab kali ni, sebelum ni teman pernah membeli barang di Nile.com.my ni.. bukan sekali dua dan bukan satu dua barang je tau.. lebih.. sebab sekali beli berpuas hati dengan barangannya, nak pulak servis penghantaran Nile.com.my sangat-sangat efisyen dan cepat! So, tidak mustahil lah teman masih setia nak shopping di Nile.com.my ni kan.. hehehehe.. 

Ok lah.. meh tengok 5 barangan yang teman rasa nak beli di website Nile.com.my ni nanti.. 


JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only



JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



JLM2016 Sales price: RM14.50
Date: 28/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Haa.. ini ada berita baik untuk para Blogger semua!! www.nile.com.my nak bagi korang duit raya tau ! Diorang ada buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000 tau ! Rugi kalau korang tau join! Caranya mudah aje.. nak tahu lebih lanjut, silalah ke Blog budak comel Lyssa Faizureen yea! Good Luck!

Haaa.. kalau join.. untunglah kot ada rezeki menang ke siapa tau.. dibawah ni senarai wang tunai yang akan diberikan untuk 6 orang pemenang bertuah.. hope teman salah seorang.. (Aaamiinn) haha..

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Oh ya tak lupa juga nak ucapkan.. thanks buat Lyssa Faizureen yang comel loteh sebab melalui blog Lyssa la teman join contest Nile.com.my ni setiap kali.. walaupun tak pernah menang sekalipun.. hahaha.. tapi harus jangan mengalah!!.. cuba sampai dapat.. hehehe..

Korang boleh check result >> DI SINI << . 

Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

25 Jun 2016

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture




Giveway Shawl Raya by Aryana Couture 


Tetiba time gini (4.35 am) nak join Giveaway lak.. Heee.. Sebab ternampak hadiahnyA memikat kalbu.. Nak tau apa hadiahnya.. Tengok la gambar dibawah ni yea.. Berkenannya teman nengok instant shawl kaler purple tu.. Lawa giler.. 

Dull Satin Hot selling. Instant Sarahana n Instant Royal Lace

♥ Due date : 26 June 2016 (Ahad)

Jom laa Join ramai -ramai..!!

Nak join ke? Apa lagi...
Klik sini


Tag :


Mimi ♥
♥ Zaza ♥
♥ Linda 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

24 Jun 2016

Birthday Giveaway By Izzeyda

Birthday Giveaway By Izzeyda

1. Berapakah umur Eyda pada tahun 2016?
30 tahun
2. Bilakah Eyda mula berblogging? (Nyatakan bulan dan tahun)
2011

3. Ucapan buat Eyda sempena hari lahir Eyda.
Selamat hari Lahir buat Eyda, Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu yea.. walaupun kita tak salign mengenali.. hehehe.. ucapan ini ikhlas buat eyda.. semoga segala impian eyda tercapai.. senyum2 selalu ye!

jom join!

KLIK SINI!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan:WHOHAA Terus register sahaja,
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another )
Please visitWHOHAA to join member . (join member for free )

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
KlikGRAVYTRAIN dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN

Bersempena dengan bulan Jun 2016 yang merupakan ulang tahun perkahwinan ke-4 mummy, bulan Ramadhan Al Mubarak,  dan kelahiran putera sulung mummy, Dzal Aidi Fiqry yang kedua tahun. Mummy berbesar hati untuk menjayakan satu Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin khas untuk pembaca blog mummy www.azlindaalin.com . Mummy tak buat syarat berat untuk Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin. 



GIVEAWAY RAMADHAN 2016 BERSAMA AZLINDA ALIN 



Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin


23 Jun 2016

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Assalamualaikum semua. Dengan ini PapaG lancarkan satu segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA. Siapa nak angkat tangan. Untuk pengatahuan semua baru-baru ini Papaglamz telah melancakan Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz (klik disini).  Pelancaran Koleksi Terbaru Shawl Exclusive By Papaglamz ni akan dapat membantu anda dalam membuat pemilihan shawl yang cantik, glamour, exclusive dan menarik untuk anda gayakan. Lebih-lebih lagi nak raya ni kan?

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz





------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )


Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 

Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

28 Mei 2016

RF3 World Firmax3 Malaysia

RF3 WORLD

RF3 World Firmax3 Malaysia 

Krim RF3 World Firmax3 Malaysia ialah produk krim pertama dari RF3 World dan pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah terapi dari bahan tumbuhan semulajadi dari seluruh negara.

All In One Creams!
Yea.. Krim ini 3 dalam satu okey! Haaa.. Ada juga yang menggelarkannya krim Ajaib.. Haa.. Nak tahu kenapa sampai begitu gelaran yang diberikan kepada krim ini? kenalah baca dulu entri yang teman nak kongsikan ini. 

Sebelum itu mari kita berkenal-kenalan dulu dengan RF3 World, mungkin ada yang belum pernah dengar atau baru dengar-dengar tentang RF3 World ni.. So, untuk itu.. teman kongsikan juga sedikit sebanyak tentang RF3 World .

Latar Belakang RF3 World
RF3 World adalah merupakan sebuah syarikat e-dagang yang dimiliki oleh anak tempatan kita yang mana sudah menapak di Malaysia sejak tahun 2013 lagi. 

Produk keluaran syarikat ini terdiri daripada produk-produk kecantikan dan kesihatan yang berkualiti tinggi di samping menyediakan platform bisnes kepada masyarakat. 


Pada masa ini,RF3 World telah berjaya meluaskan perniagaan ke seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. Bukan itu sahaja, syarikat ini telah mengembangkan lagi perniagaannya dengan menembusi pasaran antarabanga di Asia seperti Thailand, Indonesia, Brunei dan Singapura. 

Apa yang pasti, kita tidak perlu berasa ragu untuk menggunakan produk keluaran syarikat ini kerana ianya telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan disahkan HALAL oleh pihak JAKIM

RF3 World juga memiliki Amalan Pengilangan Yang Baik atau Good Manufacturing Practices (GMP).

KRIM FIRMAX 3
RF3 World Firmax3
Produk Firmax3 keluaran syarikat RF3 WORLD berasaskan kecantikan dan kesihatan untuk luaran serta dalaman . Ramai Testimoni memberikan feedback yang bagus tentang Krim Firmax3. Mari kita lihat info-info tentang RF3 World Firmax3 dan apakah kelebihan-kelebihan Krim Firmax3 ini.. 


Tentang RF3 World Firmax3 
Produk RF3 World Firmax3 merupakan krim yang bertindak sebagai penegang kulit yang sempurna dan ianya amat sesuai digunakan oleh lelaki dan juga wanita.

Produk RF3 World iaitu Firmax3 antara yang laris di pasaran Malaysia. Produk telah terjual sebanyak 60 hingga 70 ribu di pasaran Malaysia dan dalam masa 6 bulan sahaja produk ini telah menembusi pasaran di 9 buah negara.

Firmax3 adalah produk berasaskan krim pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah terapi daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi. ia diproses dengan menggunakan teknologi Nano yang mampu menengangkan kulit dan membaiki sel-sel kulit.

Firmax3 akan memulihkan hormon dalaman, ianya adalah untuk merawat bermacam-macam penyakit yang berpunca daripada ketidakseimbangan hormon seperti tekanan, menguruskan badan, menegangkan payudara dan banyak lagi kelebihan yang Firmax3 tawarkan.

Kelebihan Krim Firmax3
Antara kelebihan krim Firmax3 adalah seperti berikut:
Menegang dan 
Mengurangkan kendur bawah lengan
Menegangkan perut dan membentuk pinggang
Mengurangkan kedut
Membentuk peha dan punggung yang cantik

FIRMAX 3
FIRMAX 3 : KRIM 3 DALAM SATU!!

Apa yang ada dalam Krim Firmax 3


Krim Firmax3 Malaysia telah diadun dengan bahan-bahan semulajadi yang sangat berkhasiat antaranya Pegaga, Tongkat Ali, Manjakani, Aloe Vera dan pelbagai lagi bahan yang sudah terbukti khasiatnya serta kaya dengan vitamin.

1. Kigelia Africana Extract
Khasiatnya adalah untuk menegang dan melembutkan kulit. Ia juga berupaya mengurangkan kesan parut pada kulit.

2. Manjakani 
Sememangnya sudah terkenal dan terbukti khasiatnya, amat sesuai untuk para wanita serta mampu pencegah jangkitan.

3. Pegaga (Centella Asiatica) 
Sangat kaya dengan Vitamin A dan C. Berupaya membantu proses penyembuhan. Selain itu ia juga menggalakkan sintesis kolagen secara semulajadi.

4. Yam Liar (Dioscorea Villosa) 
Mampu meningkatkan metabolisma, Antioksida serta merehatkan otot. Melalui kandungan aktfinya, diosgenin akan ditukarkan kepada phytohormone melalui aktiviti progesterone.

5. Aloe Vera 
Sangat berkesan bertindak sebagai agen pelembap dalam kebanyakkan produk penjagaan kulit. Ia dapat menegang, merangsang dan membaharui kulit untuk kelihatan awet muda.

6. Sel Asas Epal 
Epal mengandungi sel asas yang amat tinggi. Sepertimana sel asas manusia, sel asas tumbuhan juga berupaya membentuk sel yang baru.

7. Tongkat Ali 
Nama santifiknya adalah Eurycoma longifolia pula akan membantu untuk proses pembentukan testosterone, kegunaannya adalah untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.

8. Ekstrak Soya 
Kandungan soya memiliki persamaan dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones berupaya ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Membantu menambahkan estrogen dalam badan. Malah ia juga juga membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.

9. Kollagen
Keupayaan kollagen dalam proses pengantian 'soft tissue' dan kartilage yang sudah rosak serta menggantikan sel-sel kulti yang berparut dengan sel yang baru dan sihat.

10. Vitamin A 
Vitamin A ini mudah larut dalam lemak, sangat bagus untuk membantu pembentukkan sel kulit yang baru. ia juga membantu kulit melawan kerosakkan akibat daripada radikal bebas.

11. Vitamin B3
Vitamin B3 pula perlu untuk pernafasan sel, menghasilkan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protien, peredaran darah yang lebih sempurna dan kulit yang sihat.

12. Vitamin E
Kegunaannya adalah untuk mengurangkan kesan-kesan 'stretch arks' serta mampu menghalang kesan 'age spots'. Juga berupaya mengimbangkan minyak pada kulit, cegah kelembapan hilang daripada kulit dan menguatkan lagi fungsi yang melindungi kulit.

13. Vitamin B5 
Vitamin B5 memainkan peranan dalam mengawal kandungan kolesterol jenis LDL dan HDL dalam saluran darah. Selain itu ia juga digunakan untuk proses memecahkan karbohidrat dan protien kepada tenaga. Boleh merawat dan mencegah jerawat.

Cara Menggunakan RF3 World Firmax 3
Sapu krim Firmax3 pada leher, bawah lengan ke atas, payudara, belakang pinggang, pergelangan tangan ke atas, abdomen lawan arah jam, dan belakang peha ke atas dengan cara sapuan yang lembut.

FIRMAX 3
CARA GUNA FIRMAX 3
Kenapa Firmax 3 di Sapu Pada Nadi??
Haaa.. soalan ni pasti korang pun tahu kenapa kan.. sama jugak macam pakai minyak wangi.. mesti korang nak sapu atau calit kan pada nadi untuk kesan yang lebih lama kan? sebab? sebab Nadi mrupakan urat utama saliran darah manusia (nyawa) dimana apa jua yang kita sapu pada nadi akan diserap ke dalam urat darah dimana gen-gen terhasil. 

FIRMAX 3
KENAPA FIRMAX 3 DISAPU PADA NADI?
Haa.. tambahan pula Krim Firmax3 ini mengandungi NANO Teknologi, makan penyerapnya lagi power la kan, Selain itu sapuan di nadi ini juga dapat membuka saliran darah suapaya darah dapat mengalir dengan lancar ke seluruh anggota badan. 

Sapuan ini juga mampu menambah kadar Oksigen dan meneutralkan asid dalam darah.

Selain tu.. boleh sapu dekat bahagian anggota badan yang lain iaitu :

Sapu Pada: 
Pergelangan Tangan,
Leher &
Perut

Okay..  meh tengok pula proses kerja Krim Ajaib Firmax3 ni.. Gambar di bawah ni menunjukkan aliran proses bagaimana krim ini bekerja dalam badan kita setelah sapuan.. 


Jom! Baca Lagi Kelebihan KrimFirmax3 !!

Apa yang menarik tentang produk RF3 World Firmax3 Malaysia adalah :

  • Ia dapat mengawal minyak di muka
  • Ia dapat meredakan jerawat
  • Ia dapat menghilangkan kedut di dahi
  • Ia dapat menghilangkan eye bag
  • Ia dapat menambah seri muka
  • Ia dapat mengurangkan dagu dua
  • Ia dapat mengurangkan bawah lengan kendur
  • Ia dapat menghilangkan simptom menopos
  • Ia dapat mengurangkan kedut
  • Ia dapat mengawal hormon thyroxin
  • Ia dapat menambah seri pada muka
  • Ia dapat membentukan punggung & paha yang cantik
  • Ia dapat mengetatkan faraj
  • Ia dapat membantu masalah resedung
  • Ia dapat meningkatkan selera seks


Fuh.. Terujanya baca kelebihan-kelebihannya RF3 World Firmax3 ni kan.. Apa yang menariknya.. RF3 World Firmax3 bukan di khaskan untuk wanita sahaja tau, rupa-rupanya sesiapa pun boleh menggunakannya.. Kaum lelaki yang juga menghadapi masalah kulit wajah tu pun boleh guna krim ni tau..

Bagi Pengguna Lelaki :
  • Ia juga dapat membangunkan semula tisu untuk reproduktif lelaki seperti testis dan prostat.
  • Ia juga dapat membentuk ciri seksual lelaki serta dapat memulih sekunder termasuk otot kasar dan tulang.
  • Ia juga dapat membantu pertumbuhan misai dan bulu.
  • Ia juga dapat membantu mengekalkan kesihatan dan tubuh serta dapat mencegah osteoporosis
  • Ia juga dapat meningkat nafsu seks.
  • Ia juga dapat membantu untuk meningkatkan tenaga dalaman dan daya tumpuan seseorang.
Begitulah kisahnya tentang RF3 World Firmax3 Malaysia ni .. Ha.. Amacam? ada rasa teruja tak dengan penerangan tentang krim ni? Setuju tak kalau Krim ini digelar Krim Ajaib? hehehehe.. Banyak khasiat, banyak kelebihan, ada status Halal lagi tu, ada taraf GMP jugak tu.. Pastu bukan itu sahaja.. ada lagi produk lain dibawah jenama RF3 World ni tau.. haa.. jom baca lagi info kat bawah ni.. 


RF3 World syarikat pengeluar produk yang khusus untuk kesihatan dalaman dan luaran. 

Terdapat empat (4) produk terbaik dari RF3 WORLD yang sering mendapat permintaan tinggi, 

iaitu: 
SOULMAX3 
Keajaiban anti penuaan dan kuasa antioksida. Minuman kesihatan semulajadi gabungan hasil dari formula dan penyelidikan saintifik menggunakan 7 teknologi terbaik dari 5 negara, memberi tumpuan kepada punca penuaan.
FIRMAX3 
Terapi Hormon dengan teknologi NANO. NO Suntik! NO Minum! NO Diet!

O2MAX3 
Teknologi Terapi Oksigen Untuk Pemulihan dan Perawatan kulit .

SLIMAX3 
Langsingkan Badan Dalam 2 Minggu Dengan SLIMAX3


RF3 World juga membuka peluang keusahawanan kepada mereka yang minat untuk menjadi usahawan. Korang dapat  menjadi usahawan sebuah syarikat produk hebat, tanpa modal yang tinggi dan menghasilkan keuntungan yang berlipat ganda.

Untuk sebarang informasi tentang produk boleh hubungi Team Agen RF3 World yang merupakan pengedar sah RF3 World.

Facebook Page: RF3 World

Nor Jannah: 017 344 8876

Yuli: 019 302 5099

Mahani: 011 3124 8158

Faezah: 012 906 3849
#SOULMAX3, #FIRMAX3, #O2MAX3, #SLIMAX3


Jommm.... sertai 'Contest Cari Duit Raya'. Contest bermula pada 20 Februari dan berakhir pada 20 Mei 2016. Sebanyak dua (2) kategori yang dipertandingkan iaitu; 

i) Kategori SEO dan Bonus (Share Facebook terbanyak). 
----------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Innity Mobile