19 April 2017

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro by HYPERGRAFIX #1

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro
by HYPERGRAFIX #1 | REVIEW

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang..

Sebelum dan selepas..... Skin HYPERGRAFIX TEMPLATE SKIN BARU BELI dari JAPAN ..... sticker lama cabut tak tinggal kesan gum....Test Print dan Tampal untuk PS4 PRO... sangat sangat puas hati.....











PROMOSI.....PROMOSI.......

Skin untuk controller PlayStation 4 (DS4) .... RM20.00 untuk 2pcs .... siap pos express..... siapa berminat boleh snap gambar controller yang dia nak dan pm HYPER GRAFIX



PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO SKIN STICKER

+ 100% Original HYPERGRAFIX
+ 3M PVC Sticker
+ Colour Water Proof
+ Perfect Fit
+ Full Body Wrap

Price : RM20.00 x 2 pcs

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

18 April 2017

Skin For PS4 Fat , PS4 Slim & PS4 Pro by HYPERGRAFIX #2

GO PRO HERO 4 (BLACK) SKIN STICKER | REVIEW


Hai.. Buat korang yang memiliki  PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO , kini korang dah boleh bertukar baju PS4 korang dengan bermacam-macam skin yang HYPERGRAFIX jual, hanya hiaskan PS4 korang dengan Sticker Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya..

Untuk Entri ini TB up dulu gambar Skin untuk controller PlayStation 4 (DS4). Harga promosinya sangat berpatutan iaitu RM20.00 untuk 2pcs .... siap pos express..... sesiapa yang berminat boleh snap gambar controller yang dia nak dan pm di Page HYPERGRAFIX

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPERGRAFIX 

Sila nyatakan kod yang korang mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 
































PS4 SLIM / PS4 FAT / PS4 PRO SKIN STICKER

+ 100% Original HYPERGRAFIX
+ 3M PVC Sticker
+ Colour Water Proof
+ Perfect Fit
+ Full Body Wrap

Price : RM20.00 x 2 pcs

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


28 Jun 2016

Skin Sticker Special Edition (SE) Xiaomi Yi

Skin Sticker Special Edition (SE) Xiaomi Yi  

Hai.. Buat korang yang memiliki  Xiaomi Yi Action Camera, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera Xiaomi Yi Action Camera korang :


























---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Skin Sticker for Xiaomi Yi Action Camera

+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!