MESTI BACA!!

Memaparkan catatan dengan label SEGMEN & GA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label SEGMEN & GA. Papar semua catatan

20 Januari 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Klik  BANNER Untuk Join!
Hee.. disebabkan udah dijemput.. teman pun dengan rela hati join Giveaway ni.. tengok banner pun menarik perhatian tu.. huhu.. tajuk Goveaway pun.. fuh.. menarik.. Ok.. teman join yea.. Papaglamz.. jom kome, kita serbu n join ramai2...





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




21 Januari 2014

2nd Giveaway by Nina

Jom Join!! 2nd Giveaway by Nina -->klik Banner atas ni cepatt!!
TARIKH TAMAT : 31/01/2014 
Hadiah : 
3x Header by BudakVanilla
2x ReFuBee Pretzle Choclate/Hazelnut/Almond by Azney Shamsuddin
1x Novel & 1x Topup RM 5 by Cik Akie
1x Topup RM 5 by Anis Atyra
1x Topup RM10 & 1x Topup RM5 by Nurul Asikin Rasidi
3x Topup RM5 by Ian Faizal
2x Topup RM5 by Aimi Farzana
Topup RM5, Baju tribal/blouse, Tudung bawal by Amirah Nuraisyah
1x 2 Keychain Felt by Saljiah Zafirah
1x Novel & 1x Topup RM 5 by AlyaniMatshah
2x Handphone strap & 2x Keychain Comel by Tengkubutang

29 Disember 2013

PEMENANG GA 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG PLEASE ALERT!

TUNTUT HADIAH KORANG CEPAT!
Kepada mereka yang tersenarai dalam list pemenang.. mohon tuntut hadiah segera.. tempoh diberi sehingga 31 Disember ini, kalau tuntut selepas itu teman tak pasti sponsor masih nak layan atau tak.. ikut budi bicara sponsor lah yea.. pandai2 lea kautim yea.. ehehehe.. Yang penting teman udah bagi tau kat sini, okeh...

Kalau boleh tuntutlah secepat mungkin yea.. if korang tuntut cepat.. dapatlea hadiahnya cepat kann.. dan yang mana dapat hadiah topup / barangan tu, rajin2 lea buat entri review / penghargaan untuk sponsor dan penganjur nanti yea... ekekekekekk.. teman pun buat camtu kalau menang mana2 GA.. kita dapat gak tempias trafficnya kalau buat entri review/penghargaan kepada diorang.. tak percaya?? Cer buattt.. heee.. opsss.. nanti kata paksa lak yea.. kih3.. ok lah.. takyah buat pun takpe.. takde hal okeh.. he2..

So! Cepat2 tuntut yea!! Teman dapat tau dari sponsor ramai yang tak tuntut lagi.. please alert this, collect hadiah kome cepat2.. untuk senangkan koje kami jugak.. heee..

Senarai Pemenang klik sini--->PEMENANG GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

11 November 2013

SYARAT TAMBAHAN BAGI PESERTA GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

❤ add FB BUTIK MIZANA
 SHARE GAMBAR INI di wall FB korang
Hai.. harap korang tak marah teman lea hendaknya yea.. ekceli hari tu sponsor tersalah bagi link Fanpage beliau, beliau terbagi url link Fanpage lama yang dah tak pakai, so.. now teman dah dapatkan page terkini beliau yang beliau selalu update tu.. korang silalah jalankan tanggungjawab korang sebagai peserta yea.. sebab hadiah dari BUTIK MIZANA  bukan biasa-biasa jea.. so, kenalah nampak Give n Take disitu.. ye tak? kalau nak hadiah, perlu bantu promosi page dia.. then barulah hadiahnya nampak cun bila korang pakai... kan.. kan.. heee.. apa lagi.. jom add FB sponsor tersebut dan share gambar yang ditunjukkan.. sila JUJUR yea, setiap share dan jumlah add friend akan dikira dan di check oleh sponsor.. tQ semua.. =)
Bagi sesape yang lum join lagi?? sila KLIK BANNER diatas untuk join!
Hadiah2 nya memang AWESOME!
HADIAH AWESOME!!

01 November 2013

Senarai Peserta "GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG"

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

HADIAH BAKAL DIMENANGI

Jom Blogwalking diorang.. heee.. yang mana nama korang takde tu, dont worry.. teman akan update dari masa ke semasa.. kalau teman bz tu harap korang sabo la yea.. Oh yea.. kalau korang takut terlupa/terlepas pengumuman terbaru tentang GA teman ni, korang senaraikan Blog teman ni dalam bloglist korang yea.. nanti tak lea korang tertinggal any update dari teman.. heee.. Selamat berGA yea semua.. jangan lupa yea.. pastikan korang JUJUR dalam FOLLOW atau LIKE sponsor, kalau tak.. DOSA tauu.. cian sponsor LIKE tak bertambah walaupun ramai tersenarai join GA ni.. So, KEJUJURAN itu penting tauuu.. toi x?

1.     http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
2.     
http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
3.     http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
4.     
http://www.vitamin4kesihatan.com/giveaway-1-year-blog-tengkubutang/
5.     
http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
6.     http://sipendekmataempat.blogspot.com/2013/10/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
7.     
http://hamsterkentutbusuk.blogspot.com/2013/10/giveaway-1-year-blog-by-tengkubutang.html
8.     
http://sayasyiera.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
9.     
http://myafarisha.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
10.   
http://www.syuhadasalleh.my/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

11.   http://www.hakimiputra.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
12.   
http://nooramyma.blogspot.com/2013/10/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
13.   
http://budakgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-42-giveaway-1-year-blog.html
14.   
http://zack-hoya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
15.   
http://sayazaza.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
16.   
http://www.nazlee.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
17.   
http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
18.   
http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
19.   
http://athirahkitty.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
20.   
http://vidolaaa.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

21.   http://lindalyn2012.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
22.   
http://www.shamphotography.com/giveaway-1-year-blog-tengkubutang/
23.   
http://www.mizisempoi.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
24.   http://drheartymza.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
25.   
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
26.  
 http://schomells.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
27.   
http://niyhblograudha.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html   
28.   http://nikakihijau.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
29.   
http://anggerikawsem.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
30.   
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

31.   http://azeemagilesengalayam.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
32.   
http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
33.   
http://juliyana-hussin.blogspot.com/2013/11/1-year-blog-tengkubutang.html
34.   http://sitracey.blogspot.com/2013/11/mari-bah-giveaway-1-year-blog.html
35.   http://farraanuar.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
36.   http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
37.   http://www.pinkizluv.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang/
38.   http://www.jiakreatifelt.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
39.   http://superpapaya.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
40.   http://just-myyself.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

41.   http://arnilala.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
42.   http://arunahakirah.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
43.   http://myblogsantai.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
44.   http://rizalpaperbaghead.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang_5.html
45.   http://activediary.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
46.   http://eymasu.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
47.   http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html 
48.   http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
49.   http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
50.   http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

51.   http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
52.   http://siszetty.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
53.   http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
54.   http://hafiznur.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
55.   http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
56.   http://jombercontest.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
57.   http://afmz11.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
58.   http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
59.   http://xanisnuradibahx.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
60.   http://hootiecyum.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

61.   http://cinta25hb.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
62.   http://iamfanofkpop.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
63.   http://diariemma.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
64.   http://justcontestonly.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
65.   http://dakskema88.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
66.   http://nuraliazainalabidin.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
67.   http://munauwaratul.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
68.   http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
69.   http://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
70.   http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

71.   http://najihah90.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
72.   http://honeycoolimages.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
73.   http://shishiimages.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
74.   http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengku-butang.html
75.   http://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
76.   http://hellomynameisnazira.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
77.   http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
78.   http://formonestudent.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
79.   http://karyamahirah.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
80.   http://chocollyheart.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

81.   http://repackagedmemories.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
82.   http://pusheenloverrr.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html  - x lengkap
83.   http://pusheenlover.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
84.   http://sarawak-girl.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html -blog removed??
85.   http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
86.   http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
87.   http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
88.   http://kembaradiduniaku.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengku-butang.html
89.   http://azyanramle.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
90.   http://namakusuzy.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

91.   http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
92.   http://lalazarryn.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
93.   http://aichamaichaaa.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
94.   http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
95.   http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
96.   http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
97.   http://hatetwentyforeverandever.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
98.   http://sstrangler.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
99.   http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
100. http://dhia-manja.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html?m=1

101. http://sii-kenek.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
102. http://eyra1990.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
103. http://farrahs-le-moustache.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
104. http://cotcetmeera.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang_12.html
105. http://permaisurycintahaty.blogspot.com/2013/12/ga-tengkubutang-celebration-1st.html?m=0
106. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
107. http://lienliedot.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
108. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
109. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
110. http://diaryzakiah.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

111. http://giveawaydancontestblog.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
112. http://filzahazzahra.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
113. http://www.fatindiana.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
114. http://pyqa99.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
115. http://www.ainizakaria.my/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
116. http://xiauraellallyn.blogspot.com/2013/12/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html
117.
118.
119.
120.

Yang mana2 blog belum update dan lupa backlink kan banner ke entri GA blog ini, teman tak senaraikan dalam undian nanti yea.. harap maaf.. teman kena adil.. semua peserta kena cukupkan syarat.. kena follow/Like sponsor dan buat seperti apa yang dinyatakan dalam syarat2 Giveaway 1 year blogTengkubutang ni.. 






GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

BismillahirRahmaniRahim..
Hai.. Assalammualaikum semua.. fuh.. Tengkubutang berdebar2 nak buat 1st GA ni tauu.. mujur ada sponsor nak tolong sponsor hadiah.. thanx buat korang yea.. terharu sangat2.. 23 November ini genaplea setahun Blog Tengkubutang ni.. So, sempena ulangtahun 1 tahun ni teman nak buat Giveaway sikit..heee.. just nak buat penghargaan buat korang yang sudi jenguk n singgah sini selalu.. jasa korang tetap teman kenang sampai bila2.. heee.. ok lah.. hope korang sudi-sudilah join yea.. 
hope dapat sambutan dari rakan blogger semua.. 

GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger. GIVEAWAY bermula pada hari ini,  1 November 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 Disember 2013 Semua Blogger Malaysia dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join gak.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Lengkapkan 5 Syarat dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG" . 
TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa pastikan link ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen INI.. kat tempat lain x dilayan.. harap maaf yea.. sila ikut arahan kalau taknak penyertaan terbatal..=)

TOLONG JUJUR YEA!



2.) Wajib Follow Blog (akan di check!) 


❤ Follow Blog Tengkubutang  | ❤ Follow Blog Syamimi  | ❤ Follow Blog Sheila Salim
❤ Follow Blog Linda  | ❤ Follow Blog Hakimie Inderaputra  | ❤ Follow G+ Cheq Eem 
❤ Follow Blog Nas Honey   |  ❤ Follow Blog KucenKucenBelog |  HoneyOyeke   
❤ Follow Blog Lienda Ramly | ❤ Follow Twitter  |  ❤ Follow Twitter
❤ add FB Gina Kojuji's House  |  ❤ add FB Tengkubutang Miaw

3.) Like Fanpage Sponsor (akan di check!) 


4.) ❤ Klik LIKE dan komen "LIKE" pada GAMBAR INI  kemudian SHARE di wall FB korang .

5.) ❤ add FB BUTIK MIZANA dan SHARE GAMBAR INI di wall FB korang (NEW!)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
- SENARAI HADIAH -
- SENARAI PESERTA (akan di update) -

 Pemenang akan ditentukan secara 
Top Refferal - Hadiah Utama❤ Top Refferal - Hadiah Kedua
❤ Random.org -Hadiah Awesome yang lain

NOTA :
Thank You buat semua peserta yang sudi join, teman mohon maaf kalau banyak sangat korang 
kena LIKE n FOLLOW.. moga kepenatan korang mendapat ganjarannya.. doa2 kan yea..
TQ sebab sudi join, rajin2 promote untuk jadi Top Referral yea!! 
Jom support GA TENGKUBUTANG ni!! =)

31 Oktober 2013

HADIAH YANG AWESOME!! TAK TERTAHAN MENENGOKNYA!!

GIVEAWAY ini terbuka kepada semua rakan blogger. GIVEAWAY bermula pada hari ini,
 1 November 2013, iaitu tepat jam 11 pagi sehingga 11.59 malam 20 Disember 2013.
 Semua blogger di Malaysia dijemput menyertainya.

Jom support GA TENGKUBUTANG yea...
 sertai GIVEAWAY ini dengan klik BANNER di atas...

25 Oktober 2013

1st G.A of Gangentry

Assalamualaikum semua..
Objektif segmen ini :
1. meningkatkan kenalan blog selain dapat mengeratkan silaturrahim
2. dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru & lama
3. dapat meningkatkan trafik/followers di blog

Syarat & Peraturan:
1. Follow blog dan fanpage sponsor
2. Buat entri bertajuk "1st G.A of Gangentry"
3. Copy coding di bawah dan paste di ruang HTML entri.

Follow blog Geng entry & Plus|Like Fan Page
ref="https://www.facebook.com/pages/Geng-entry/215205611870710" target="_blank">Fan Page 

Like fanpage sponsor :

Join Group Blogger:

4. Publish dan tinggalkan link di ruang komen ya
5. Jika rajin anda patut pergi ke blog- blog rakan yang sertai segmen ini

03 Oktober 2013

Segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013

Segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013
Haiiii.. tengah watpe tu?? korang dah lunch ke? teman dah lunch tadi.. makan roti jea sebab masih kekenyangan dimana semalam teman dah makan nasi goreng satu kuali kann..
 hak3.. logik ke tidaaaakkk?Sekarang teman xde buat apa, so, nak ngajak kome join segmen ni.. nak takk?? kalau nak tekan banner atas ni.. owner segmen ni suka bunga ros.. hemm.. nama dia sedap lea.. Ayuinsyirah.. hemm.. kan.. sedap nama dia..  apa2 pun, jom join jomm!

12 September 2013

2ND GIVEAWAY BY HIJAB VALLEY

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN
Heee.. dapat jemputan join GA lagi.. adeh.. x menahan nak join.. bz2 pun join gak lea satu ni.. sebab pernah join sebelum ni, n pernah menang hadiah gak.. Sarung lengan.. heee.. ada teman review kat Utube.. taib jea tengkubutang.. jumpa lea nanti..  heeeee.. opss.. kali ni buat kedua kalinya teman join lagi.. support GA rakan kita ni.. korang pun jom lea join gak..tarikh tamat x nampak pun lagi.. entah dah tamat ke idak entah..

Syarat2 penyertaan:

1.  FEMALE  blogger only (Warganegara Malaysia)
2.  Wajib jadi HV FOLLOWER
3.   Buat satu entry bertajuk “~2nd Giveaway by Hijab Valley~” & letakkan banner kat atas (backlink)
4.   Tag 2 orang sister blogger yang lain 

5.  Doakan keselamatan & kesejahteraan saudara2 Islam kita di seluruh dunia seperti mesir, palestin,   gaza, syria dan negara2 Islam lain yang sedang bergolak. (Seikhlas hati)
6.   Last, jgn lupa tinggalkan url entry sisters sekalian dekat komen entri di bawah ye..

*Pemilihan pemenang berdasarkan cabutan bertuah/random.
*Hadiah2 untuk GA ni akan diberitahu dlm masa terdekat sbb still in progress.

Tag Team Cahmpion (hik3.. mcm dlm WWE lak..)
Budak Comel --> Mimi Najib
Budak Cute --->
DedeQ

11 September 2013

Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com



Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga  30 September 2013. Caranya mudah sangat. Cuma lima langkah sahaja.

  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"
  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan diruangan HTML new post dan publish entri.
  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.
  5. Klik mana-mana iklan Nuffnang.
Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.

Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.

Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi meryertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

TERSENARAI SEBAGAI PEMENANG SEGMEN ULANGTAHUN KELAHIRAN MAMA D - BY PCL

klik untuk tumbesaran...
 Ngeh3.. Nampak tak kat atas tuuu? heee.. berita yang menggembirakan for today.. =) ..  Actually mula2 pagi tadi keciwa jugak sebab nama teman x tersenarai menang Bear Beso dalam segmen Farisha.. yelaaa.. tingin sangat nak bear beso tuu..(aisshh.. ngalahkan budak2 je rupanya yew!) ha2.. tapi udah rezeki tak berpihak pada teman, teman redha jelah.. pastu terperasan komen PCL a.k.a  http://www.nazlee.com kat ruang komen entri Segmen beliau yang teman dah join tu.... PCL cakap..
hihihi.. muka yang sebelum ni dah turun 10 sen terus up senyum leborrr.. heee.. sukanya kitaaaa.. ha2.. ekceli teman memang menantikan pun saat2 ni..he2.. tengok2 dapat gak.. suka sangat blog di review, sebab teman nak tahu pandangan PCL lak tentang blog teman.. kot yang mana terkurang tu boleh diperbaiki.. betul x PCL? heee.. satu lagi penantian ialah Blog Review by Sheila Salim.. ha2.. review dengan sejujurnya yunk.. jangan risau, teman x amik ati kalau ada yang terkurang.. sebab teman nak perbaiki lagi blog teman if masih dalam kekurangan.. heee.. buat yang tengah baca entri ni, cer korang check dalam list tu ada nama korang tak? entah2 ada terselit kot.. hehehehe.. Tahniah jugak kepada pemenang yang lain yea.. =)

apa2 pun.. thanx buat PCL dan tak lupa jugak thanx buat Sheila Salim gak yea! he2..