Nuff

20 April 2016

REFINITY ACNE HYDROGEL RAWAT JERAWAT SEAWAL 24 JAM!!

REFINITY ACNE HYDROGEL RAWAT JERAWAT SEAWAL 24 JAM!! |
Haiii.. lama sangat entri yang ni terperam.. disebabkan macam-macam hal berlaku sebelum ni.. mood untuk bercerita tentang produk yang teman pakai untuk wajah agak kelaut sikit.. Tapi hari ni teman akan ceritakan satu produk khas untuk merawat jerawat korang.. sebab produk ni memang bagus sangat-sangat tau..Hemm.. Untuk bagi korang tertarik nak baca lebih lanjtu pasal REFINITY ACNE HYDROGEL  ni, meh teman Tepek gambar-gambar ni dulu.. baca tau!!

Masalah Kulit Wajah Berjerawat 
Sering Menghantui .. 


 TENSIONNNNNN!!!


 Haishhh.. apa tuuu.. 


Wah! Produk baru untuk Masalah Jerawat!! REFINITY ACNE HYDROGEL




Yeah!! Baru pakai satu malam dah nampak Jerawat Surut!!!




 Patutlah Larisss, memang ia berkesan sungguh.. 


OOOOOOooo.. itu Bahan dan kandungan dia.. 

Haaaa.. todiaaaaa.. heheheh.. dah baca ayat dalam gambar-gambar di atas ni?? Macam iklan pulak dah yea.. hehe.. Teman screenshoot dari Video di FB Refinity Malaysia, kalau nak tengok Full Video boleh tengok kat SINI (klik). Comey kartun nya.. hehehehe.. tu yang gatai nak tempek gak gambo nya kat sini..

hemmm.. meh teman citer apa pengalaman JUJUR teman setelah menggunakan REFINITY ACNE HYDROGEL ni.. Yea.. teman suka je share sesuatu yang teman rasa berkesan dan boleh dipercayai.. sebab teman dah guna sendiri.. So, teman dah tahu samada betul atau tak keberkesanan produk ni.. 

Mula-mula terlihat kotak  REFINITY ACNE HYDROGEL  , alahai.. rasa macam gerammm aje tau.. pasaipa?? sebab packaging dia berwarna oren gitu.. teman kan suka oren.. haha.. dan bila lihat packaging dia yang sangat menarik perhatian teman, terus terpikat dah, then buka kotak tu dan lihat isi dalam.. wahh.. botol nya sangat ekslusif ..

hemm.. Teman ada terbaca iklan tentang REFINITY ACNE HYDROGEL , yang katanya ia bertindak pantas.. sapu 2 kali sehari then esoknya tengoklah kesannya, jerawat akan surut dan makin lama makin hilang...

So, teman pun cubalah, kebetulan ada jerawat batu lak hari tu.. teman pun sapulah REFINITY ACNE HYDROGEL  ni dekat jerawat seketul tu.. dan ikut macam disarankan, sapu 2 kali pada jerawat tu.. teman selalu sapu waktu petang lepas balik kerja dan sebelum tidur.. dan kesannya ...

Cara penggunaannya sangat mudah :-
 Bersihkan muka dan keringkan.
 Sapukan sedikit REFINITY ACNE HYDROGEL pada kawasan berjerawat.
 Gunakan pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan.

Apabila bangun tidur esoknya, jerawat batu tu dah surut dan  dan tidak bengkak macam malam tadi.. wahhh.. memang teruja bila tengok kesan yang cepat macam tu.. yea betuii! tak tipuu! sebab teman yang guna sendiri.. memang OK REFINITY ACNE HYDROGEL ... 

Korang yang ada masalah jerawat tu, boleh cuba ni.. Serius! Amat berkesan! untuk teman la kan.. untuk korang pulak, kena try dulu sebab kulit kita tak sama.. betul tak? Selain tu, kalau guna secara konsisten dan disiplin, korang boleh nampak hasilnya dengan cepat dan jangan tak percaya.. ia juga berkesan menghilangkan kesan parut jerawat kita tu.. Alahai.. kalau pakai pun rasa sejukkkk aje tau.. teman suka sangat.. 
                              
Nak tau apa yang BEST tentang 
REFINITY ACNE HYDROGEL ??
JOM BACA BAWAH NI!!

Pantas Bertindak 
Formulasi Acne Hydrogel fokus pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri. Ianya mempercepatkan proses pemulihan kulit dengan cara memudarkan kesan jerawat seperti parut dan kedutan sekaligus mencantikkan struktur kulit.
Senang & Mudah 
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan.
Sesuai Untuk Kulit Sensitif 
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
Pengiktirafan 
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.
98% Pengguna Berpuas Hati !!! 
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari, pihak Refinity menerima testimoni positif dari pengguna.

Haaa.. teman paling suka ayat ni.. "Selain itu, ia juga mempercepatkan proses pemulihan kulit dengan cara memudarkan kesan parut jerawat seperti parut dan kedutan sekaligus mencantikkan struktur kulit" 

Keistimewaan Acne Hydrogel :-
✔ Bebas dari bahan kimia
✔ Diasaskan dari herba asli
✔ Mempunyai Sijil Good Manufacturing Practices (GMP)
✔ Sesuai untuk semua kulit termasuk kulit yang sensitif
✔ Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
✔ Persatuan Pengguna Islam Malaysia
✔ Dijamin keberkesanannya
✔ Diyakini Halal

Nak tau berapa Harga Sebotol?

 Harga sebotol Acne Hydrogel RM90.00.
Haa.. Sekarang tengah Harga PROMO, 1 botol RM70.00
beli 2 botol RM130.00

Testimoni Pengguna:


 ---------------------------------------------------------------------------------




 Website rasmi : www.refinity.com.my
 Page FB : https://www.facebook.com/refinitymalaysia/
 Minisite : www.acnehydrogel.com

#acnehydrogel #refinity #refinityskincare #refinitymalaysia


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




PESTA BUKU ONLINE!! JOM SHOPPING BUKU-BUKU DAN NOVEL!!

buku online murah
PESTA BUKU ONLINE!! JOM SHOPPING BUKU-BUKU DAN NOVEL!!  --> KLIK SINI |

Hai.. ada Promosi Pesta Buku Online yoo! bermula 29hb April 2016 ini hingga 9hb Mei 2016.. Rugi kalau tak Shopping time ni kome weh.. Ada bermacam-macam Buku terjual di BookCafe ni.. #cyberbookfair .. So, nantikan  tarikh 29 April ini yea.. cepat-cepat grab, nanti kehabisan stok pula.. tengah murah time ni.. promosi la katakannn..

Apa-apa pun, sebelum tu meh kita shopping dulu Novel-Novel Yang sedang Popular sekarang yang telah di drama kan... dan Drama yang diadaptasi dari Novel ini juga meletop-meletop di kaca tv. Bilangan penonton mencecah juta kalau nak tau.. hehehehe.. apa lagi.. jom la beli Novel nya pulak.. buat koleksi.. simpan kat rak.. =P .. Harga pun tak lah mahal sangat.. harga mampu beli kot! jom!!


TERBARU!
Drama Adaptasi Daripada Novel
Tajuk NovelHarga
Bimbo
(Aku Bukan Bimbo - Astro Ria)
RM 23Beli Sekarang
Anugerah Terindah 
(Drama Sayangku Kapten Mukhriz - Akasia Tv3)
RM 25Beli Sekarang
Suami Tanpa Cinta
(Drama Suami Tanpa Cinta - Astro Ria)
RM 30Beli Sekarang
Tundukkan Playboy Itu
(Drama Tundukkan Playboy Itu - Akasia Tv3)
RM 29Beli Sekerang
Akadku Yang Terakhir
(Drama Akadku Yang Terakhir - Astro Maya HD)
RM 37Beli Sekarang


KLIK SINI UNTUK MEMBELI :


BUKU MURAH ONLINE



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

19 April 2016

Vaseline Petroleum Jelly Merawat Bibir Kering/Pecah/Mengelupas


Vaseline Petroleum Jelly Merawat Bibir 
Kering/Pecah/Mengelupas |

Hai.. Dah tak tahan kot bibir mengelupas, keras jegang je bila kering.. Semua gara-gara gatai sangat nak pakai lipgloss/lipstick dari satu butik tu.

Walhal sebelum ni memang dah tau teman tak serasi dengan lipstick/lipgloss dari butik tu.  Tapi barang makeup lain ok je.  Cuma lipstick atau benda-benda yang nak kena letak kat mulut ni.. Elergik entah apa kena..

Orang lain dok beli dan pakai elok je punn.. Pelik bebeno kan.. Nampak sangat bibir teman yang mengada-ngada..  

Haha.. Mujur lah dari dulu dah tau cara merawat bibir merekah dan kering ni.. Apa lagi.  Laju je sambar Vaseline Petroleum Jelly ni haaa.

Baru sapu kejap dah lega sikit bibir.  Tak kerasa kejong macam tadi.. Pedih sebab tang merekah tu berdarah sikit.

Alhamdulillah..  Dah kurang sikit bibir keras ni.. InsyaAllah dengan izinNya sembuhlah nanti.. Aamiinn..

Fuh.. nasib baik ada Vaseline Petroleum Jelly ni.  Diyakini turun temurun merwat bibir merekah atau bibir pecah. 
#vaselinepetroleumjelly #vaselineoriginal

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Innity Mobile

adseng

GA New