Nuff

09 Mei 2016

21 Tips/Petua Mencantikan dan Mengekalkan Kecantikan Wajah

tips wajah cantik
21 Tips/Petua Mencantikan dan 
Mengekalkan Kecantikan Wajah |
Hari ni nak share dengan korang, Petua atau Tips yang sudah semestinya Orang perempuan paling suka.. termasuklah teman.. heeee.. Kaslau boleh nak kulit cantik macam Awek Korea la konon macam dalam gambar diatas ni.. comey aje kan.. haaa.. kalau nak tahu apa petua awek korea? kena Google la.. tapi yang teman nak share ni petua orang-orang kita dan tips-tips dari nenek moyang kita .. sesuai dengan kulit orang melayu la konon kan.. ok lah.. jom kita cantik sama-sama.. haha.. KALAU RAJINNNN.. K byeee..

Cara menjaga kecantikan wajah adalah seperti berikut:

MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT
Mula-mula ambilkan sedikit madu dicampurkan dengan bedak sejuk. Insyaallah petua ini dapat menghilangkan jerawat yang kebanyakannya masalah ini dirasakan oleh setiap wanita.

MENGHILANGKAN TAHI LALAT
Asalammualaikum, Caranya ialah ambil nenas dan limau purut yang telah dikisar , sapukan di tempat tumbuhnya tahi lalat tersebut. Lakukan 2 atau 3 kali sehari sehingga ia jatuh sendiri. Amalkannya selalu, Insyaallah akan mendapat hasilnya segera. Saya pun sedang mengamalkannya sekarang. Selamat mencuba!!

BIBIR MERAH SEMULAJADI
Petua ini saya amalkan sejak 11 tahun lalu, memang berkesan..mudah saje, sapukan sedikit mentega atau majerin pada bibir anda sebelum tidur. amalkan setiap hari.

MELEBATKAN BULU KENING
Setiap wanita inginkan bulu kening yg cantik dan tersusun tanpa dicukur jadi untuk menjadikan itu kenyataan cara-caranya ialah ambik daun lidah buaya ramaskan hingga melekit dan sapukan dikening pada setiap malam. 

KULIT MUKA LICIN BERSERI
Ambil Yogurt Asli kemudian sapu pada keseluruhan bahagian muka. Buat seperti masker..biarkan beberapa minit hingga yogurt tersebut kering kemudian cuci muka dengan air bersih. Ulang setiap 3 kali seminggu anda akan nampak hasilnya muka akan kelihatan licin, berseri, segar dan mengelakkan daripada kulit muka kering.

MENAIKKAN SERI MUKA
Setiap kali sebelum anda ingin mendapatkan kelapa untuk santannya, jangan dibuang air kelapa tersebut. Air kelapa tersebut boleh menyerikan wajah anda. Mula-mula ambil air kelapa itu dan sapukan ke muka anda. Biarkan sampai kering. Selepas itu, barulah basuh muka anda. InsyaAllah wa jah anda akan berseri dan parut di muka akan beransur hilang. Amalkanlah selalu

MENGELAK LEBAM DI BAWAH MATA
Semasa kita menyapu krim atau foundation di muka… pada bahagian bawah mata sapu krim sambil mengurut guna jari manis sebanyak 3 kali dan baca selawat.

MENGHILANGKAN LEBAM BAWAH MATA
Sebelum mandi pagi, lapkan mata anda dengan air sejuk dari peti sejuk..cuba lah.. ianya juga baik untuk menyegarkan mata.

MELICINKAN WAJAH
Ambil buah tomato makan atau sapu pada muka pada waktu pagi dan malam. Muka akan menjadi licin dan halus. selamat mencuba.

MEMERAHKAN BIBIR HITAM
Bibir yang hitam boleh kembali bertukar kepada warna merah. Caranya ambil 3 helai daun sirih, perah airnya yang berwarna merah kemudian sapu di bibir pada waktu malam. Amalkannya selalu dan insyaallah apa yg anda hajati akan menjadi.

MENGHILANGKAN LEBAM DI BIBIR
Untuk menghilangkan atau mengurangkan lebam bibir akibat kesan merokok, ambillah halia dan ditumbuk lumat sehingga mengeluarkan air dari halia tadi. Amalkan menyapu kebibir anda setiap malam sebelum masuk tidur dan biarkan ianya kering sendiri. Untuk melembabkan bibir juga, anda ambil madu dan s apukan pada bibir anda setiap malam. Itulah yang saya malkan selalu. Selamat mencuba.

MEMERAHKAN BIBIR
Saya ada masalah tentang bibir saya yang hitam seolah-olah merokok. Ia tidak seimbang dengan kulit saya yang kuning langsat. Bagaimana untuk saya merahkan bibir saya secara semulajadi dan jika ada petua tradisional, adakah ia mengambil masa yang lama? Saya juga tidak suka memakai lipstik. Diharapkan ruangan ini dapat membantu saya sekian,terima kasih

MEMBENTUK, MELEBATKAN BULU KENING
Caranya mudah saja…ambil sebiji buah keras, bakar hingga hangus ( hitam ). Dengan menggunakan sebatang lidi yang bersih, gosok/asah pada buah keras tu. Kemudian sapukan pada kening dan bentuklah dengan sebaiknya. Lakukan beberapa hari. Seelok-eloknya sapukan pada kening anak yang baru lahir, Insya-Allah kening anak anda akan tumbuh dan berbentuk dengan cepat dan cantik. Petua ini juga boleh diamalkan oleh sesiapa saja yang inginkan kening cantik dan hitam. Selamat mencuba.

NAIK SERI WAJAH
Seri Wajah: Ambil sedikit air dan selawat sebanyak tiga kali dan sapukan pada wajah lakukan pada tiap-tiap pagi insya’Allah wajah akan kelihatan berseri-seri.

OTAK JADI BIJAK
masukkan sedikit garam dalam 1 gelas air dan minum pada setiap pagi. insyaallah mujarab.

MENCANTIKKAN KULIT MUKA
Untuk jadikan kulit muka yang cantik, mestilah rajin mencuci.

1. Sapu muka dengan telur -merah/putih biar hingga kering

2. Cuci muka dengan air suam dan sapukan limau nipis dan basuh sekali lagi kemudian lapkan dgn 
tuala yg bersih.Lakukan sekali sehari insyaallah kulit muka anda tidak ditumbuhi jerawat dan menegangkan kulit muka yang kendur.

MENYERIKAN WAJAH
Ambil,embun pagi dihujung rumput/daun ( dikawasan yang tiada pencemaran ) dan sapukan ditapak tangan.Kemudian sapukan di bahagian muka sambil berselawat dan biarkan hingga kering. Kemudian basuh muka anda. Amalkan selalu insyaallah.

HILANGKAN HITAM DI MUKA DAN JERAWAT
Ambil kayu manis dan dicelup di dalam air lalu kikis di atas benda kesat seperti batu.. sapukan kayu manis yang sudah dikikis di kawasan bintik- bintik hitam dan jerawat.. Insyaallah jerawat dan bintik- bintik hitam akan beransur hilang…tapi kena rajin mengamalkannya…Semoga anda berjaya dan selamat mencuba.

PETUA AWET MUDA
Bangun pagi dari tidur…minum air masak @ air kosong 3 gelas sebelum basuh muka @ gosok gigi. Selepas itu barulah bersiap untuk mandi. Amalkan selalu setiap pagi selepas bangun daripada tidur. Senang dan mudah. Cuba dan lihatlah kesannya kerana saya telah mencubanya.

MUKA BERSERI
Bangun pagi, sebelum air menyentuh mana2 anggota badan, gunakan jari telunjuk dan rautkan menggunakan air bermula dari bawah muka hingga ke dahi disertai dengan selawat. Buat sebanyak 3 kali. Amalkan setiap hari. Insya ALLAH, wajah anda akan berseri2. Jangan rautkan dari atas ke bawah, sebab ia akan menjadikan wajah cepat kedut. Dan jangan tinggal solat serta baca Alquran dan berwirid.

SENTIASA MUDA
Ramai wanita yang ingin nampak muda walaupun usia sudah mencecah sehingga 35 tahun. Petuanya mudah sahaja,apabila bangun dari tidur, (jangan gosok gigi) minum segelas air suam beserta dengan selawat. Insyaallah umur 35 tahun pun masih kelihatan muda

----------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


08 Mei 2016

UCAPAN SELAMAT HARI IBU BUAT EMAK TERSAYANG!!

UCAPAN SELAMAT HARI IBU BUAT EMAK TERSAYANG!! |
Selamat Hari Ibu to my emakkkk.. sayang mak.. rindu mak.. Semoga Mak didalam lindungan Allah selalu.. Sayangggg emak sangat2.. 

Opsss.. Ada pendapat kata tak sesuai sambut hari ibu.. Eh.. Bukan sambut.. Hanya ucapan je kottt.. Dan lagi satu.. 

Yang tak leh sebut Happy Mothers Day..

Yea.  Setiap hari adalah Hari Ibu.. So, sentiasalah ingat ibu yang melahirkan kita yea... Kalau ada salah fahan dengan ibu kita tu.. Tak yah lah diingat-ingat.. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

05 Mei 2016

CANTIKNYA INSTANT SHAWL HUSNA DARI USWAH ISLAMIC CLOTHING NI..!!!!

INSTANT SHAWL HUSNA DARI USWAH ISLAMIC CLOTHING |

Baru hari ni dapat menggayakan INSTANT SHAWL HUSNA dari Butik USWAH ISLAMIC CLOTHING . Bila sarung-sarung je... rasa alahai cepatnya teman bersiap kali ni.. huhuhu.. Kalau tak sebelum ni, mau nya ambil masa jugak nak bersiap.. nak berpin-pin tudung lagi, tak kira lagi nak lilit-lilit bagai.. haha.. memang bising cik abang kita menunggu kita bersiap berjam-jam kan.. hehe..

Teman suka shawl ni sebab material dia lembut san sejuk je.. tak panas.. dan sudah semestinya Shawl ini didatangkan dengan pelbagai warna yang soft, menarik dan sedap mata memandang.. 

Haa.. kalau nak tahu HUSNA Instant Shawl ni Materialnya adalah dari Chiffon Bubble dan ukuran saiz shawl ini lebar dan menutup aurat iaitu 2.0m X 0.75m . 

Teman sukakan variasi warna plain yang ada, Egg Plan iaitu warna macam yang teman pakai dalam gambar dibawah ni.. selain tu ada warna Pickle, Oreo Blended, Spirulina,  dan Mashmallow . Boleh lihat di link ini kalau korang berminat--> INSTANT SHAWL HUSNA .

Harga Instant Shawl Husna ni bagi teman berpatutan dan berbaloi dengan Fesyen, warna dan material yang digunakan.. haaa.. nak tau berapa harganya? Hanya RM49.00 sahaja sehelai... dan yang bestnya.. kalau beli 10 atau lebih lagi boleh dapat dengan harga diskaun RM34, kalau beli 30 helai atau ;ebih (kot nak buat niaga ke kan.. nak raya ni.. hehe) ha, dapat diskaun RM29.00 sehelai.. untung tak?? haa.. pakat-pakat la dengan kawan-kawan ke.. adik-adik ke, kakak ke.. share duit beli ramai2.. hee.. dapat murah sikit kannnnzzz.. 



Haaaa.. Nampak tak betapa smart dan kacaknya Instant Shawl Husna yang teman sarungkan ni? fuh.. memang best sebab tak pans.. itu je yang boleh teman gitau.. tak rugi membeli.. time raya kalau berjalan tengah panas.. insyaAllah.. tak rasa terganggu.. hehehehe.. 

TENTANG USWAH ISLAMIC CLOTHING

Ok lah.. nak cerita sekit tentang Uswah Islamic Clothing, jom baca kat bawah ni yea.. 


Ditubuhkan dan dilancarkan dan pada tahun 2013 , Uswah menyediakan alternatif untuk pakaian yang sopan kontemporari yang memenuhi permintaan yang tinggi fesyen islamic .

Uswah juga bercita-cita untuk menjadi model tulen pakaian islamic yang menggalakkan kesopanan , pematuhan syariah dan memakai mesra untuk setiap kesempatan.

Uswah berbangga dapat berkhidmat kepada rakyat dengan menghasilkan corak eksklusif standard tertinggi pada julat harga yang berpatutan.

Haa.. kalau nak tahu lebih lanjut, silalah ke website Uswah Islamic Clothing ye.. kat sana ada pakaian Islam, pakaian islamic Wanita, hijab atau selendang wanita , Aksesori dan macam-macam lagi..



"Authentic shariah compliant hijab brand"

002288868-D

❤️ walk in BUTIK USWAH, 3a-59-01 bangi sentral, selangor 
❤️ Hotline whatsapp only: +60 11‑1074 2198






------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

03 Mei 2016

SURAH MARYAM FULL


SURAH MARYAM FULL|

Kelebihan membaca SURAH MARYAM (Maryam).. Barang siapa membacanya, nescaya akan mendapat kejayaan di dunia dan di akhirat.

Kenapa maryam menjadi wanita pilihan, diantaranya : (Wallahua'lam)

Pertama: Maryam, ketika masa kecilnya ia adalah seorang yang suka beribadah, ia menghabiskan masa kecilnya di tempat ibadah, ia jugalah yang membersihkan dan merawat tempat ibadah tersebut. Ia seorang yang suka beribadah di dalam mihrabnya.

Kedua : Maryam dipersiapkan untuk menjadi seorang ibu dari seorang nabi pilihan Allah, yaitu Isa AS. Untuk melahirkan seorang anak yang soleh tentunya dari seorang yang juga solehah. Dengan kesolehan Maryam Allah memilih dia untuk menjadi ibu dari Isa AS.

Ketiga : Maryam adalah seorang yang sangat taat dan sabar,kesabaran maryam terlihat ketika ia harus menerima untuk mengandung Isa AS sampai mengalami masa-masa sulit dan dalam keadaan sendirian ketika ia melahirkan nabi Isa AS.

Keempat: Maryam adalah seorang yang sangat menjaga kesucian dirinya. Dalam surat Maryam ayat 20 disebutkan "Wa lam aku baghiyya" artinya: "dan aku bukanlah seorang yang (baghiyah) berzina". Sehingga dalam ayat 42 itu juga disebutkan (wa thohharoki) dan mensucikanmu. Maryam adalah seorang wanita yang sentiasa menjaga kesuciannya.

VIDEO AUDIO BACAAN SURAH MARYAM









kredit :


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

01 Mei 2016

LABEL STICKER | STIKER BULAT UNTUK DOORGIFT | HYPER GRAFIX

LABEL STICKER | STIKER BULAT UNTUK DOORGIFT | HYPER GRAFIX

Hai.. Buat julung kalinya.. teman nak share tentang HYPER GRAFIX  .. iaitu Bisnes Online Printing kami yang sudah mula beroperasi secara serius setahun yang lalu.. Target kami pada permulaannya adalah hanya untuk menghasilkan produk kami sendiri iaitu Tankpad (untuk Superbike), Sticker Ready Stock, Sticker Timbul, dan bermacam lagi untuk produk kedai kami diatas jenama HYPER GRAFIX  ...

Kami juga menerima tempahan Tankpad/ Sticker Custom Made Design dari mana-mana pelanggan yang inginkan kelainan dan lain dari yang lain yang berada  yang berada dipasaran / ready stock .. Bayaran yang dikenakan untuk custome made berbeza sedikit namun InsyaAllah..harga yang kami berikan masih di paras mampu milik.. hehe..

Terkini kami dalam proses menghasilkan Sticker/Skin untuk GoPro dan Skin Playstation serta DJI Phantom 3 skin .. sekiranya ada yang berminat, boleh pm page kami iaitu HYPER GRAFIX  ..

Selain itu kami juag ada mengambil tempahan stikcer label .. sekiranya ada yang berminat boleh pm untuk detail.. apa yang kami boleh katakan material sticker yang kami beri ini sangat berbeza dengan material di luar sana.. yang amna kebanyakan seller menggunakan material Sticker Kertas yang mudah koyak dan tidak tahan lama..

material sticker yang kami ada menggunakan sticker PVC .. sekiranya anda ingin sticker anda bertahan lama pada produk anda.. sticker PVC adalah pilihan terbaik.. contohnya untuk dilekat pada botol ice blend.. warnanya tidak akan tertanggal, sticker tidak akan terkoyak.. dan bonus sangat apabila ia bertahan lama.. sesiapa yang menggunakan produk anda masih boleh membaca detail di sticker anda tanpa ada kesan koyakan.. InsyaAllah.. bisnes semakin berpanjangan.. hehehe..

Nak order?? tak tau design apa yang diminati?? haaaa.. kami dah sediakan background lebih dari 100 sample utnuk korang pilih.. masih rambang mata? hahaha.. takpe.. slow2 pilih.. kalau dah confim nak yang mana.. sebut je nombor code yang korang suka.. kalau rajin screenshoot dan pm je  HYPER GRAFIX .. 

Opssss.. sebelum tu.. nak bagi tahu.. bagi sesiapa yang nak pm  HYPER GRAFIX  , please jangan mention nama tengkubutang terus.. sebab bukan teman yang handle page tu ye.. teman just tukang promote aje.. hehehehe.. Apa-apa pun.. jom cuci mata dulu.. 
























Ok. lah.. kalau ada yang memang sedang mencari company yang buat printing dengan menggunakan Material yang tahan lama.. boleh aje pm HYPER GRAFIX ye..


Follow sekali Instagram

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

SENARAI KEPUTUSAN PEMENANG APO 2016




--------------


Haishh.. Nak update Senarai Pemenang dok sangkut2.. Guna henfon lah katakannn. Fon kecikkkk meno.... Esok lah update.. Kalau korang Nak tengok Senarai Pemenang.  Leh klik kat link atas Ni yea. 

Eh.. Dah Ada senarai.. Tengok jelah Kat bawah Ni ye.. Nak taip satu2 Guna henfon Ni cukup malas bebeno.. Hehehe.. 







Tahniah buat Semua pemenang.. Ada yang Teman undi mengena.. Ada yang Tak mengena.. Rezeki masing-masing.. Kan.. walaubagaimanapun.. barisan calon yang tersenarai dalam TOP 5 APO 2016 ni memang dasyat lah leh sampai ke Anugerah yang besar macam ni.. Tahniah yea semua.. 


Aktor Terbaik Pilihan Online: Saharul Ridzwan
(hehe.. teman Vote Fattah Amin)

Aktres Terbaik Pilihan Online: Mia Ahmad
(Teman Vote Ayda jebat)

Penyanyi Lelaki Terhebat Pilihan Online: Hazama
(teman Vote Hafiz Suip/Faizal Tahir)

Penyanyi Wanita Terhebat Pilihan Online: Datuk Siti Nurhaliza
(teman Vote Datuk CT)

Lelaki Tampan Pilihan Dnars: Saharul Ridzwan
(teman Vote Fattah Amin)

Wanita Anggun Pilihan Dnars: Mia Ahmad
(teman Vote Janna Nick)

Selebriti Komedi Online - Jihan Muse 
(teman Vote zizan razak)

Group Pilihan Online - Akim & The Majistret 
(teman Vote Akim & Majistret)

Penyampai Radio Pilihan Online: Fara Fauzana
(teman Vote Fafau)

Bintang Sukan Lelaki Pilihan Online: Datuk Lee Chong Wei
(teman 
Vote Datuk Lee Chong Wei)

Bintang Sukan Wanita Pilihan Online: Datuk Nicole David
(teman 
Vote Datuk Nicol David)


Pasukan Sukan Pilihan Online: JDT
(teman 
Vote JDT)

Ikon Fesyen Pilihan Online - Datuk Siti Nurhaliza 
(teman 
Vote Datuk CT)

Ikon Niaga Pilihan Online: Neelofa (Naelofar)
(teman 
Vote Neelofa)

Blog Pilihan Online: Siakap Keli
(teman Vote Uzu)

Chef Pilihan Online - Datuk Fazley 
(teman Vote Chef Wan)

Selebriti Media Sosial Pilihan Online: Mat Luthfi
(teman 
Vote Mat Luthfi.. yeayy!!)

Personaliti Unggul Pilihan Online: Akim & The Majistret

yang ni bukan kita pilih.. sebab hasil kiraan vote keseluruhan

Tahniah Akim & The Majistret! 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

Innity Mobile

adseng

GA New