09 Julai 2017

PERCUMA 1000 KOTAK PERLASHINE DARI SAFIEY ILIAS

PERCUMA 1000 KOTAK PERLASHINE
DARI SAFIEY ILIAS

NAK JADI ANTARA 1000 ORANG BERTUAH MENERIMA PERLASHINE PERCUMA?? 

Jika Safiey Ingin Berikan 1,000 Kotak PERLASHINE® Kapsul Mutiara Bernilai RM 140,000 Secara Percuma, korang Nak tak? (korang menjadi lebih cantik dan berpeluang untuk memenangi pelbagai lagi hadiah menarik) Dengan hanya pengambilan satu hari sekali, kulit akan menjadi cerah sehingga ia kelihatan bersinar, sejernih kristal (crystal clear) dan tegang tanpa sebarang parut dan cela..

5 Keajaiban Menggunakan 
PERLASHINE® 


Anti-Penuaan
Merangsang badan untuk menghasilkan kolagen agar kulit lebih tegang, memudarkan bintik-bintik penuaan, jeragat dan pigmentasi

Memutihkan Kulit
Berfungsi untuk menyokong penghasilan Glutathione dalam badan dan mengawal penghasilan melanin yang berlebihan agar tona kulit menjadi lebih cerah dan putih kemerah-merahan.


Merawat Kulit

Mempunyai serbuk mutiara 100% asli dengan gred paling tinggi dan berkualiti untuk merawat kulit berjerawat, sensitif, berparut, dan radang merah.

Tinggi Keberkesanan

Serbuk mutiara asli yang selamat dan berkesan ini memastikan setiap inci kulit dan anggota badan dirawat dan dipelihara dengan efektif agar merasai segala keajaibannya.

Kesihatan Optimum
Berfungsi mengawal radikal bebas dalam badan dan menyekat zat-zat antioksidan seperti Vitamin C dan E agar tidak teroksida sekaligus meningkatkan sistem imunisasi badan.

Kandungan didalam
PERLASHINE®

PERLASHINE® Kapsul Mutiara merupakan suplemen pertama di Malaysia menggunapakai serbuk mutiara asli tanpa bahan pracampuran lain.

Dihadirkan dengan dos 500mg serbuk Hyriopsis Cumingii (Pearl ) bergred tinggi yang terbukti selamat dan berkesan bagi setiap kapsul.

PERLASHINE® berupaya mencerahkan kulit serta bertindak sebagai “booster” pemutihan dan pemulihan kulit.

Saya nak beli Pakej Special PERLASHINE®

CARA NAK BELI :
PERLASHINE --> UTAMA --> SHOP
Sejak March 2017, PERLASHINE® Telah Kongsikan Rahsia Kulit Cerah, Gebu dan Awet Muda Dengan Ramai Wanita.


Sekarang kita sudah tahu khasiat serbuk mutiara ini dalam diet kita setiap hari, dan jika anda tidak mempunyai masa, wang atau kesabaran untuk menjaga kulit muka anda dengan cara konvensional, PERLASHINE® adalah penyelesaian yang sempurna.

Cepat! bekalan PERLASHINE® Kapsul Mutiara terhad sangat. Jika anda ingin mendapatkan kulit muka idaman anda, ambil langkah segera!

Disyorkan Untuk Wanita Berusia 18 - 65 Tahun

Jangan risau! Meskipun kapsul daripada Perlashine ini diperbuat daripada gelatin haiwan, PERLASHINE® Kapsul Mutiara mempunyai sijil halal dan jakim yang sah! Ini adalah persediaan tradisional, jadi sila dapatkan nasihat doktor/ahli farmasi sebelum menggunakan Perlashine. 


Cadangan Penggunaan:
Pastikan anda minum air putih 1.5 - 2.0 liter sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih pantas! 

Jika Sebagai Supplemen Tambahan:
Satu kapsul sekali sehari sebelum sarapan .

Jika Sebagai Whitening Booster:
Satu kapsul pada waktu pagi sebelum sarapan dan satu kapsul sebelum tidur

Jika Anda Merokok:
Empat kapsul setiap hari untuk membantu menghapuskan toksin dari hati secara efektif

Amaran / Awas:
Jauhi daripada kanak-kanak
Jangan didedahkan kepada cahaya matahari
Simpan produk di tempat yang sejuk dan kering dibawah suhu 30 Celcius
Ketika period, makan pada hari ke 4


Masih Ragu-Ragu?

Jom Kita Lihat Sijil Halal & Sijil KKM Kami

PERLASHINE® Kapsul Mutiara merupakan satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang mendapat penganugerahan Sijil Halal dan juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TC & Rujukan JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010! 

Bagi anda yang tidak tahu, semua produk ubat-ubatan di Malaysia perlu berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) terlebih dahulu sebelum dipasarkan kepada pengguna termasuklah produk-produk yang dibuat di luar negara. Produk yang berdaftar wajib mempunyai nombor pendaftaran MAL (contoh MAL16040026TC) dan label Hologram Meditag pada pembungkusannya.

PERLASHINE® Kapsul Mutiara 500g mempunyai 
kedua-dua ini.
Cepat Sebelum Terlambat,
Dapatkan PERLASHINE® Kapsul Mutiara
+ Pearl Miracle Babies Soap Harini!
Antara hasil yang anda akan dapat:
Merawat masalah jerawat dan jeragat
Memutihkan dan kulit
Memudarkan parut di wajah dan badan
Menyihatkan tubuh badan
Merawat segala bermacam masalah kulit
Awet muda dan anjal
Menegangkan wajah


CARA NAK BELI :
PERLASHINE --> UTAMA --> SHOP

Soalan-Soalan Lazim

Lihat koleksi soalan-soalan yang sering di ajukan kepada kami

Bolehkah Diambil oleh ibu mengandung?
Boleh. Tetapi hanya untuk kandungan berusia 4 bulan dan ke atas. Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu adalah lebih baik.

Bagaimana pula dengan ibu menyusu?
Boleh diambil oleh ibu menyusu dengan syarat banyakkan minum air putih. Sebaik-baiknya anak telah berusia 2 bulan dan ke atas. Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu adalah lebih baik.

Bolehkah diambil oleh ibu baru bersalin?
Disyorkan untuk para ibu menunggu sehingga habis berpantang barulah mengambil suplemen ini.

Jika datang haid? Masih boleh ambil supplemen ini?
Pada hari ke 4 haid (period), sudah boleh meneruskan pengambilan suplemen ini.

Bolehkah penghidap sakit jantung, darah tinggi, dan kencing manis mengambil supplement ini?
Boleh. Namun harus berbincang dengan doktor anda terlebih dahulu.

Pantang larang ketika mengambil supplemen ini?
Tiada. Boleh diambil bersama kopi, kafein dan juga teh. Cuma dijarakkan waktu pengambilan 2 jam sebelum atau selepas.

Boleh siambil serentak dengan supplement lain?
Boleh diambil serentak dengan suplemen lain tetapi hanya suplemen yang mempunyai kelulusan KKM dan mempunyai no MAL. Untuk ubatan pula, disyorkan menjarakkan tempoh pengambilan 30 minit sebelum/selepas.

Bolehkah diambil serentak dengan jamu?
Boleh, tiada masalah langsung.

Kapsul in menggunakan sarung jenis bovine daripada gelatin lembu, adakah ia halal? Adakah ia disembelih?
Jangan risau, Perlashine Kapsul Mutiara adalah disahkan Halal oleh Jakim. Rujukan : JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010

Jika saya terlupa untuk mengambil sebelum makan, bilakah masa sesuai untuk mengambil supplemen ini semula?
2 jam selepas makan

Cepat Sebelum Naik Harga, 
Atau Kehabisan Stok!


Bekalan 30 Hari
(RM 140 Sekotak)
PROMOSI : 
RM 100 
(Tidak termasuk penghantaran)
Bekalan 60 Hari
(RM 280 Dua Kotak)
PROMOSI : 
RM 200 
(Tidak termasuk penghantaran)

Bekalan 90 Hari
(RM 420 Tiga Kotak)
PROMOSI : 
RM 300 
(Tidak termasuk penghantaran)

Mengenai Founder PERLASHINE®

Saya mengeluarkan PERLASHINE® Kapsul Mutiara ini demi memastikan setiap golongan wanita merasai kehebatan serbuk mutiara. Saya memandang kepada lambakan produk kapsul mutiara yg tidak berdaftar dengan KKM. Maka, sewajarnya saya menyelamatkan keadaan ini dengan penghasilkan kapsul mutiara yg mempunyai kelulusan MAL dan Halal Jakim.

Adakah hidup anda akan berubah selepas ini? Yang menariknya ialah, PERLASHINE® Kapsul Mutiara ini lebih cepat dan mudah digunakan!

Diformulasikan oleh Safiey Ilias, Pengasas PERLASHINE® Kapsul Mutiara

CARA NAK BELI :
PERLASHINE --> UTAMA --> SHOP

NAK JADI ANTARA 1000 ORANG BERTUAH MENERIMA PERLASHINE PERCUMA?? 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


26 Jun 2017

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT BANTU WANITA MEMILIKI WAJAH CANTIK!

SYAHIRAH KOREAN SECRETS HYDRA SOFT
BANTU WANITA MEMILIKI WAJAH CANTIK!

hai..TB baru terima produk ni hari tu, dapat je kotak ni TB terus buka.. fuh.. baunya wangi sungguh.. bau yang segar dan menenangkan.. tak ada bau chemical lansung..kalau korang nak tahu, TB ni kalau cari produk inilah salah satu yang TB titik beratkan.. bau produk mesti sedap kalau bau macam ubat-ubat ni TB tak suka sebab bila letak kat muka, memang bau kat hidung tersangat-sangatlah tak selesa.. Haa.. Tapi Produk yang ni baunya harum semerbak dan menyenagkan hidung.. Nak pulak boleh menjadikan impian wanita-wanita diluar sana memiliki kulit halus mulus bak wanita Korea.. Nak tahu produk apa tu? jom baca entri TB sampai habis..

Memahami impian setiap gadis yang ingin memiliki kulit yang cantik mulus sekata bagaikan artis korea,SYAHIRAH – rangkaian penjagaan kecantikan Halal sejak tahun 2007 kini berbangga untuk membawakan inovasi baharu buat semua pencinta produk kecantikan Korea.

Menurut pengurus pemasaran SYAHIRAH, Shariza Hazni “Kajian yang kami lakukan mendapati kebanyakan pengguna produk kecantikan teruja untuk mencuba pelbagai produk kecantikan dan penjagaan wajah dari negara Korea, namun bimbang jika bahan-bahan yang digunakan benar-benar selamat dan Halal. Sebagai jenama tempatan yang lebih arif tentang jenis dan keadaan kulit si gadis, SYAHIRAH membawakan sebuah rangkaian kecantikan yang sesuai untuk diaplikasi dan sememangnya Halal tanpa sebarang keraguan”.

Formulasi gabungan teknologi terkini dari Korea dengan ramuan bunga-bungaan terpilih dari Pulau Jeju, Korea iaitu Tri-Flower Essence yang dirumus khas dengan manfaat pencerahan serta penghidratan yang diperakui Halal oleh JAKIM, hebat membantu kulitmu untuk tampil cantik mulus sekata sekali gus meningkatkan keyakinan diri untuk menyerlah!

SYAHIRAH membawakan kepada pengguna 2 rangkaian penjagaan wajah di bawah SYAHIRAH KOREAN SECRETS. Nikmati lebih pilihan untuk kulit wajah cantik mulus sekata dan jelita cerah berseri sepanjang hari.

Rangkaian Hydra Soft ataupun White Glow, kedua-duanya pasti membuatkanmu persis gadis Korea!


Memperkenalkan, SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft rangkaian istimewa sesuai untuk gadis yang menginginkan kulit wajah cantik mulus sekatayang dirumus khas dengan agen penghidratan dari Tri-Flower Essence campuran bunga-bungaan putih iaitu bunga Ginseng, Chamomile dan Teh Hijau yang membantu membekalkan kelembapan agar kulit sihat, dan mulus sekata. Bukan itu sahaja, ia juga memilki manfaat pencerahan serta mengandungi antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan cela dan rengsa pada kulit agar kulit kelihatan cantik mulus sekata secara semulajadi.

Satu set berada dalam kotak yang Cantik

TB dah buka dan keluarkan semua isinya.. sukaaa!


Ada 5 barang sepatutnya tapi TB 
kat sini takde krim malam je


SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft ini mengandungi 5 produk hebat iaitu Gel Pembersih Muka, Skrub Muka, Penyegar Tanpa Alkohol, Krim Pelembap Muka serta Krim Kecantikan yang menjadi rejim kecantikan lengkap untuk kulit cantik dan mulus sekata.Penggunaan rona biru aqua cerah sebagai simbolik kelembapan & penghidratan dicalit pallete putih bersih bunga pada rekaan pembungkusan SYAHIRAH KOREAN SECRETS Hydra Soft pasti menyerlahkan rasa segar sesuai dengan manfaatnya yang pasti menyerlahkan sisi “personaliti Korea” yang ada dalam dirimu!

Rejim lengkap 
Syahirah Korean Secrets Hydra Soft:


Skrub Muka: Diformulasi dengan manik pengelupasan lembut yang membantu menghilangkan kotoran dan sel-sel kulit mati untuk kulit lebih licin.

Gel Pembersih Muka: Membantu membersihkan kotoran di samping memelihara kelembapan kulit.

Penyegar Tanpa Alkohol:Membantu mengecilkan pori-pori serta memberi kesegaran kepada kulit selepas setiap pembersihan. Ia juga memudahkan penyerapan produk selanjutnya sekali gus menjadikan kulit lebih licin.

Krim Pelembap: Membantu membekalkan kelembapan untuk kulit wajah yang segar berseri.

Krim Kecantikan: Sesuai digunakan sebagai asas solekan untuk membantu menutup cela, jeragat serta meratakan tona kulit.

Ni free gift sampingan untuk TB.. comel kannn

Ni pun free gift sampingan untuk TB

Ni pun jugak, free sampingan untuk TB

Dia si gadis Korea yang jelita cerah berseri


Bagi si gadis yang inginkan pilihan lain untuk tampil dengan kejelitaan cerah berseri, SYAHIRAH menawarkan SYAHIRAH KOREAN SECRETS White Glow yang direka khas dengan agen pencerahan dari Tri-Flower Essence dengan campuran bunga-bungaan merah jambu iaitu bunga Sakura, Lotus dan Camelia yang membantu memberi pencerahan pada kulit wajah agar tampil cerah berseri! Juga diperkaya dengan manfaat penghidratan serta dapat mengurangkan rengsa dan ketidak selesaan pada kulit. 


Rangkaian SYAHIRAH KOREAN SECRETS White mengandungi 6 produk hebat iaitu Pembersih Muka, Pembersih Muka Anti-Jerawat, Penyegar Tanpa Alkohol, Krim Siang SPF20, Krim Malam serta Krim Kecantikan SPF15 yang menjadi rejim kecantikan untuk kulit cerah berseri. Penggunaan rona merah jambu yang sepadan dengan ramuan yang digunakan serta bersulamkan warna putih yang mencerminkan manfaat kecerahan pada rekaan pembungkusan SYAHIRAH KOREAN SECRETS White Glow.

Kini, berlari dan menari bagai artis K-pop di bawah sinaran mentari bukan lagi masalah buatmu!

Rejim lengkap Syahirah Korean Secrets White Glow:

Gel Pembersih Muka Anti-jerawat: Membantu membersihkan kotoran dan lebihan minyak pada kulit wajah yang menjadi punca munculnya jerawat dan bintik hitam.

Gel Pembersih Muka: Membantu membersihkan sisa kotoran pada kulit wajah di samping meningkatkan kecerahan kulit.

Penyegar Tanpa Alkohol: Membantu mengecilkan pori-pori serta memberi kesegaran kepada kulit selepas setiap pembersihan. Ia juga memudahkan penyerapan produk selanjutnya sekali gus menjadikan kulit lebih licin.

Krim Siang SPF 20: Membantu mencerahkan kulit di samping melembapkan kulit wajah. Dengan SPF 20 ia membantu melindungi kulit wajah dari sinaran merbahaya UVA & UVB.

5 Krim Malam: Membantu untuk mencerahkan kulit di samping melembapkan kulit wajah. Teksturnya yang lembut dan kurang berminyak memberi keselesaan dan kesegaran pada kulit semasa tidur.

6 Krim Kecantikan SPF 15: Sesuai digunakan sebagai asas solekan untuk membantu menutup cela, jeragat serta meratakan tona kulit.Dengan SPF 15 ia membantu melindungi kulit wajah dari sinaran merbahaya UVA & UVB

Tetapkan pilihanmu dan dapatkan SYAHIRAH KOREAN SECRETS sekarang untuk tampil cantik mulus sekata persis gadis Korea! 

Info Lanjut Produk 
Produk ini boleh didapati di seluruh Malaysia, 
termasuk pasaraya besar dan pasaraya hiper utama. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Facebook

Instagram

Email
enquiries@syahirah.com.my

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


24 Jun 2017

DOA SAMBUT SYAWAL

DOA SAMBUT SYAWAL


Do’a Bertemu Hari Raya Idul Fitri

تَقَبَّلَ اللهُ مِنَا وَمِنْكُمْ. جَعَلَنَا الله وَإِ يَّاكَ مِنَ الْعَائِدِيْنَ وَالْفَائِزِيْنَ كُلُّ عَامٍّ وَأَنْتُمْ بِخَيْرٍ.

“TAQOBBALALLOHU MINNA WA MINKUM. JA’ALANAALLAH WA IYYAAKA MINAL’AAIDIINA WAL FAIZIIN. KULLU ‘AAMMIN WA ANTUM BI KHOIRIN..”

Artinya :

“Semoga Allah merima amal kita semua dan semoga Alloh menjadikan kita orang-orang yang kembali suci dan bahagia. Semoga setiap tahun kamu dalam kebaikan..”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

22 Jun 2017

Doa Harian Ramadhan Hari Ke-30

Doa Harian Ramadhan Hari Ke-30 

اَللَّهُمَّ اجْعَلْ صِيَامِيْ فِيْهِ بِالشُّكْرِ وَ الْقَبُوْلِ عَلَى مَا تَرْضَاهُ وَ يَرْضَاهُ الرَّسُوْلُ مُحْكَمَةً فُرُوْعُهُ بِالأُصُوْلِ بِحَقِّ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِيْنَ وَ الْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ
Allâhummaj’al shiyâmî fîhi bisysyukri wal qabûli ‘alâ mâ tardhâhur Wayardlâhurrasûlu muhkamatan furû’uhu bil ushuli bihaqqi sayyidinâ muhammadin wa âlihit Al-Thâhirîn wal hamdu lillahi rabbil’âlamin 

 Artinya :
”Ya Allah, terimalah puasaku di bulan ini dengan rasa syukur. Jadikanlah puasaku ini mendatangkan keridhaan-Mu dan keridhaan para Rasul-Mu. Engkau kuatkanlah furu (cabang-cabang)-nya dan ushul (pokok-pokok)-nya. Demi kebenaran junjungan kami Muhammad saw beserta keluarganya yang suci. Segala puji bagi-Mu ya Allah,Tuhan semesta alam”.
NAK JADI ANTARA 1000 ORANG BERTUAH MENERIMA PERLASHINE PERCUMA?? 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Doa Harian Ramadhan Hari Ke-29

Doa Harian Ramadhan Hari Ke-29 

اَللَّهُمَّ غَشِّنِيْ فِيْهِ بِالرَّحْمَةِ وَ ارْزُقْنِيْ فِيْهِ التَّوْفِيْقَ وَ الْعِصْمَةَ وَ طَهِّرْ قَلْبِيْ مِنْ غَيَاهِبِ التُّهَمَةِ يَا رَحِيْمًا بِعِبَادِهِ الْمُؤْمِنِيْنَ
Allâhumma ghasysyinî fîhi birrahmati warzuqnî fîhit tawfîqa wal ‘ismata wa thahhir qalbî min ghayâhibit tuhmati yâ rahîman bi’ibâdihil mukminîn

 Artinya :
”Ya Allah, lingkupilah aku di bulan ini dengan rahmat-Mu, anugrahilah aku taufik dan penjagaan-Mu. Sucikanlah hatiku dari benih-benih fitnah/kebencian, Wahai yang Maha Pengasih terhadap hamba-hamba-Nya yang beriman”.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page